Ejj cure evo dns bila na drugom uzv_u nakon pozitivne bete. Beba super raste sad je vec deveti tjedan,dobila trudnicku knjizicu i bome se sad osjecam ko trudnica heheh samo sto mi trbuh jos nije poceo rasti Hihi
Zeli svim cekalicama bete svu srecu i samo pozitiva bez stresa 😘 😘 😘
Juuuj draga bas mi je drago radi tebe 😍😍 znaci i ti si tu negdje ko i ja..meni je danas 9+3..prvi puta me sad malko bolucka u podrucju maternice..nadam se da je to ok..ne boli jako samo malko kao da mi je hladno za tibicu..iduci uzv mi je iduci pon i jedva cekam da i ja vidim napredak..bas si me razveselila sad..tako mi je drago..uzivaj u blagoslovu 😘😘😍😍
Hvalaaa…meni je tocno 9 tjedana i mene ti zna pikati malo ali kaze gin. da je to normalno jer nam se siri maternica pa mi to naravno osjetimo…obavezno javii kak je prosao pregled. danas sam ginica doslovno izresetala pitanjimaa hahahaha mislim da sam mu zivceke malo popila hahahha Al bas me briga kaj kad sam znatiželjna haha….😘 😘 😘
I ja sam 9 tjedan STA si ga pitala STA ti je reka piši😂😂
Hahaha prvo pitanjee hahha dobro jel ja mogu sad normalno imat spolne odnose sa svojim m. ..hahahahha da naravno samo pripaziti…pa sam ga pitala za terapiju jos ovu kaj pijem od transfera poceo me skidati ali postepeno a euthyrox cijeli trudnocu da pijem i vitamine za trudnice cijelu trudnocu.
Pitala sam ga to da me malo zna zatezati dolje pa kaze da je to normalno jer se maternica širi da ne brinem. Ugl. bebaac je super i srceko mi na mjestu.
Al ne znam zasto ali sad svaki uzv kad se blizi mene prpa neka uhvati uvijek se bojim kaj ce rec..mislim da moram malo u glavi kockice posloziti.. 😁 😁
Ajme ista stvar non stop neki strah ako Bog da najvjerojatnije za cijeli život..meni je zabranija sex dok sam na terapiji 😏 doktor kaze mom mužu ako ona ne moze ne znaci da vi ne možete 😒😒😝
Truskawka zasto ti je reklo da CES morat cuvat trudnocu..zato STA su blizanci ili...
Manuella da, zato sto su blizanci to je najbitniji razlog, a i zato sto sam isla na ivf i imala operaciju i nismo mogli 5 godina..bla bla..kaze da sve to kod mene vodi do toga da ce me poslati na cuvanje u bolnicu, ali blizanci su najveci razlog..makar meni nije takav problem..ja sam rekla da se slazem s tom odlukom..muz mi itako nije tu pa mi je doma pomalo i dosadnjikavo 😂
❤N i V💙
Cure, tesko vas vise pratim, puno je cekalica a vama koje ste docekale cestitam 😘😘😘
Evo ja napravila test, na jednom su cetice vidljive a na drugom ne. To je ok? Sutra vadim betu
Cure, tesko vas vise pratim, puno je cekalica a vama koje ste docekale cestitam 😘😘😘
Evo ja napravila test, na jednom su cetice vidljive a na drugom ne. To je ok? Sutra vadim betu
Kada si radila ovaj pozitivan a kada negagivan? Drzim 🤞🤞 da je to to 😁
Ja koliko vidim draga tebi su oba pozitivna samo sto ti se slabije vidi ova druga.Mada ti je beta glavini pokazatelj.sretno
Manuella i Pikica nas tri 9 tjedana..bit ce to pravi baby boom 😍😍😍 jos kad bi i u istoj bolnici rodile to bi bilo bas zakon 😘😘😘
Isss dajj zamisliii….😘 😘 😘 to bi bilo preedobroo
Hihi daaa..gdje ces ti roditi? Meni je moja gin rekla da se vec sad odlucim jer ce me slati u bolnicu na cuvanje pa moram biti u istoj bolnici gdje hocu roditi.
Pa da ti budem iskrena stvarno ne znam di cu roditi. mislim po mjestu stanovanja spadam u petrovu ali normalno da i same mozemo birati di želimo... Ne znam mislila sam mozda vinogradska...hmm hmm
A kaj si si ti razmisljala di bi voljela roditi?
Čestitam to je toooo 😘 😘 😘
Mariss ja koliko vidim na oba su II. Posto imam iskustva sa gerathermom na kojem je jasan + onda ti cestitam! Sretno sutra da beta bude velika
Ja prijavljujem transfer trodnevni embriji 😁. A sad ono poznato čekanje 👍
Skupa cemo biti cekalice 😎 ja ujutro na transfer, pod uvjetom da pingvinici prezive odmrzavanje 🐧🐧
Du1988 sretno danas draga.jel tebi ovo prvi put ili ?Nemogu popamtit sve
Maris cestitam, pa to je veliki plus vidi se jasno crtice..javi nam se za dalje
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji