Cure koliko dana nakon aspiracije vam.je curio smeđi iscjedak? Meni je do jucer popodne i evo opet danas ali vise sada žuto bjelkast? Jos pomalo osinetim kao da me.probode dolje… dali je to zato sto su mi jos kao plodni dani?
Ja nisam imala nikakav iscjedak tako da nemam pojma, jedino mi je od utrogestana znalo biti tako zuckasto-bjelkasto. Ako te ne svrbi i pecka, mislim da je to ok!
Nista me ne svrbi i ne pecka.. ja inace uvijek imam iscjedak samo je sada u vecoj kolicini... joj nadam se da nije nista 😥
Pikica sretno dalje 💖
Ejj cure evo dns bila na drugom uzv_u nakon pozitivne bete. Beba super raste sad je vec deveti tjedan,dobila trudnicku knjizicu i bome se sad osjecam ko trudnica heheh samo sto mi trbuh jos nije poceo rasti Hihi
Zeli svim cekalicama bete svu srecu i samo pozitiva bez stresa 😘 😘 😘
Čestitam Pikice!!!
Babylove, nisam upratila, jesi imala vec transfer? Ako nisi, pitaj tada! Svakako ti rade uzv pa nek baci pogled, ja sam sigurna da ti je samo malo iziritirano od aspiracije, drzim fige da sto prije prodje!

url=https://lilypie.com]
Ejj cure evo dns bila na drugom uzv_u nakon pozitivne bete. Beba super raste sad je vec deveti tjedan,dobila trudnicku knjizicu i bome se sad osjecam ko trudnica heheh samo sto mi trbuh jos nije poceo rasti Hihi
Juuuj draga bas mi je drago radi tebe 😍😍 znaci i ti si tu negdje ko i ja..meni je danas 9+3..prvi puta me sad malko bolucka u podrucju maternice..nadam se da je to ok..ne boli jako samo malko kao da mi je hladno za tibicu..iduci uzv mi je iduci pon i jedva cekam da i ja vidim napredak..bas si me razveselila sad..tako mi je drago..uzivaj u blagoslovu 😘😘😍😍

❤N i V💙
Babylove, nisam upratila, jesi imala vec transfer? Ako nisi, pitaj tada! Svakako ti rade uzv pa nek baci pogled, ja sam sigurna da ti je samo malo iziritirano od aspiracije, drzim fige da sto prije prodje!
Nisam imala transfer.. bila ja cisticna jajna stanica.. zato me malo i brine 😥
Hvala ti 😊
Juuuj draga bas mi je drago radi tebe 😍😍 znaci i ti si tu negdje ko i ja..meni je danas 9+3..prvi puta me sad malko bolucka u podrucju maternice..nadam se da je to ok..ne boli jako samo malko kao da mi je hladno za tibicu..iduci uzv mi je iduci pon i jedva cekam da i ja vidim napredak..bas si me razveselila sad..tako mi je drago..uzivaj u blagoslovu 😘😘😍😍
Oprostite sto upadam u vas razgovor. Bolovi su normalna pojava jer se maternica siri i pritisce ostale organe. Sto znaci da tvoje dvije mrvice super napreduju. Sretno curke i uzivajte.
Nisam imala transfer.. bila ja cisticna jajna stanica.. zato me malo i brine 😥
Hvala ti 😊
Probaj nazvati ginica pa mu reci. Smeđkasta boja moze upucivati na lagano krvarenje.
Oprostite sto upadam u vas razgovor. Bolovi su normalna pojava jer se maternica siri i pritisce ostale organe. Sto znaci da tvoje dvije mrvice super napreduju. Sretno curke i uzivajte.
Hvala ti..tak sam si i mislila zato se bas puno i ne zabrinjavam 😄

❤N i V💙
Ja prijavljujem transfer trodnevni embriji 😁. A sad ono poznato čekanje 👍
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji