Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pikica89
    07. Svibanj 2018. 18:06

truskawka

Pikica89

Ejj cure evo dns bila na drugom uzv_u nakon pozitivne bete. Beba super raste sad je vec deveti tjedan,dobila trudnicku knjizicu i bome se sad osjecam ko trudnica heheh samo sto mi trbuh jos nije poceo rasti Hihi
    Zeli svim cekalicama bete svu srecu i samo pozitiva bez stresa 😘 😘 😘

Juuuj draga bas mi je drago radi tebe 😍😍 znaci i ti si tu negdje ko i ja..meni je danas 9+3..prvi puta me sad malko bolucka u podrucju maternice..nadam se da je to ok..ne boli jako samo malko kao da mi je hladno za tibicu..iduci uzv mi je iduci pon i jedva cekam da i ja vidim napredak..bas si me razveselila sad..tako mi je drago..uzivaj u blagoslovu 😘😘😍😍

Hvalaaa...meni je tocno 9 tjedana i mene ti zna pikati malo ali kaze gin. da je to normalno jer nam se siri maternica pa mi to naravno osjetimo...obavezno javii kak je prosao pregled. danas sam ginica doslovno izresetala pitanjimaa hahahaha mislim da sam mu zivceke malo popila hahahha Al bas me briga kaj kad sam znatiželjna haha....😘 😘 😘 

• Manuella
    07. Svibanj 2018. 18:37

Snjezana Cakaric

Manuella

Snjezana Cakaric

Pozdrav svima beta cekalicama e vo da se javim meni je transfer bio 30.4 embrija 2 morula u prijelazu blastice tako mi je lana objasnila kvalitetni primila sam 1.5 brevacitid i drugi dan deceptyl jer sam imala dosta 12 j s pa se boje hipera danas sam primila zadnji brevacitid medutim meni se javlja od drugog dana transfera lagani bolovi ko pred mengu al ono osjecaj ne grcevi traju 10 min..i stanu i od juce u sredini donjeg dijela leda lagani bolovi neznam dal je to normalno kakve ste vi imalae simptome dr Lucinger kaze da je to ok…bas imam osjecaj do juce kao da cu procuriti.

Ja sam ti poslije transfera imala osjecaj kao da cu procurit svaki cas..non stop sam isla na WC gledati. I to je trajalo nekih desetak dana..Nemoj se brinuti mislim da je to normalno.. nije kod svakog istog al sam primjetila da je kod dosta cura tako

I kakav je ishod bio jel dobar pa rekao je i dokt rano ono drugi dan nakon transfera da procuris danas mi 7 dn

Pa evo 9tjedan nosim blizance😊...moras samo pripazit na hiperstimulaciju pij puno vode i gledaj da si izmokrila koliko si popila kad ti je beta?

• Manuella
    07. Svibanj 2018. 18:38

Pikica89

truskawka

Pikica89

Ejj cure evo dns bila na drugom uzv_u nakon pozitivne bete. Beba super raste sad je vec deveti tjedan,dobila trudnicku knjizicu i bome se sad osjecam ko trudnica heheh samo sto mi trbuh jos nije poceo rasti Hihi
    Zeli svim cekalicama bete svu srecu i samo pozitiva bez stresa 😘 😘 😘

Juuuj draga bas mi je drago radi tebe 😍😍 znaci i ti si tu negdje ko i ja..meni je danas 9+3..prvi puta me sad malko bolucka u podrucju maternice..nadam se da je to ok..ne boli jako samo malko kao da mi je hladno za tibicu..iduci uzv mi je iduci pon i jedva cekam da i ja vidim napredak..bas si me razveselila sad..tako mi je drago..uzivaj u blagoslovu 😘😘😍😍

Hvalaaa…meni je tocno 9 tjedana i mene ti zna pikati malo ali kaze gin. da je to normalno jer nam se siri maternica pa mi to naravno osjetimo…obavezno javii kak je prosao pregled. danas sam ginica doslovno izresetala pitanjimaa hahahaha mislim da sam mu zivceke malo popila hahahha Al bas me briga kaj kad sam znatiželjna haha….😘 😘 😘

I ja sam 9 tjedan STA si ga pitala STA ti je reka piši😂😂

truskawka
    07. Svibanj 2018. 18:40

Pikica e neka si ga napokon 😄😄 tak i ja svaki puta resetam kad dodem 😃😃 a to im samo treba biti znak koliko smo sretne sto napokon imamo svoje mrvice i da se zelimo najbolje o njima brinuti 😉😄
    Naravno da cu javiti nakon uzv 😊 
    Nego kad cemo mi na more malo? 🤣😂

❤N i V💙

truskawka
    07. Svibanj 2018. 18:42

Manuella i Pikica nas tri 9 tjedana..bit ce to pravi baby boom 😍😍😍 jos kad bi i u istoj bolnici rodile to bi bilo bas zakon 😘😘😘

❤N i V💙

du1988
    07. Svibanj 2018. 18:46

TijanaB

Ja prijavljujem transfer trodnevni embriji 😁. A sad ono poznato čekanje 👍

Skupa cemo biti cekalice 😎 ja ujutro na transfer, pod uvjetom da pingvinici prezive odmrzavanje 🐧🐧

url=https://lilypie.com]

4 sreća
    07. Svibanj 2018. 19:06

Drage moje sretno vam na transveru neka se prime mrve male

• Snjeska
    07. Svibanj 2018. 19:41

Manuella

Snjezana Cakaric

Manuella

Snjezana Cakaric

Pozdrav svima beta cekalicama e vo da se javim meni je transfer bio 30.4 embrija 2 morula u prijelazu blastice tako mi je lana objasnila kvalitetni primila sam 1.5 brevacitid i drugi dan deceptyl jer sam imala dosta 12 j s pa se boje hipera danas sam primila zadnji brevacitid medutim meni se javlja od drugog dana transfera lagani bolovi ko pred mengu al ono osjecaj ne grcevi traju 10 min..i stanu i od juce u sredini donjeg dijela leda lagani bolovi neznam dal je to normalno kakve ste vi imalae simptome dr Lucinger kaze da je to ok…bas imam osjecaj do juce kao da cu procuriti.

Ja sam ti poslije transfera imala osjecaj kao da cu procurit svaki cas..non stop sam isla na WC gledati. I to je trajalo nekih desetak dana..Nemoj se brinuti mislim da je to normalno.. nije kod svakog istog al sam primjetila da je kod dosta cura tako

I kakav je ishod bio jel dobar pa rekao je i dokt rano ono drugi dan nakon transfera da procuris danas mi 7 dn

Pa evo 9tjedan nosim blizance😊…moras samo pripazit na hiperstimulaciju pij puno vode i gledaj da si izmokrila koliko si popila kad ti je beta?

Svaka cast draga neka ti sa srecom meni je beta 14.5...do juce me bolio trbuh a danas leda u sredini non stop  neznam kaj je to   

• Snjeska
    07. Svibanj 2018. 19:43

Snjezana Cakaric

Manuella

Snjezana Cakaric

Manuella

Snjezana Cakaric

Pa evo 9tjedan nosim blizance😊…moras samo pripazit na hiperstimulaciju pij puno vode i gledaj da si izmokrila koliko si popila kad ti je beta?

Svaka cast draga neka ti sa srecom meni je beta 14.5…do juce me bolio trbuh a danas leda u sredini non stop neznam kaj je to

Dosta pijem medutim idem precesto na wc i kad nepijem za sad je uredu sve jajnici bili na dan transfera 6mm sto je ok  medutim znam i da poslje moze doci do hipera tako mi biologica rekla ...znaci i ti si imala simptome .. takve 

TijanaB
    07. Svibanj 2018. 19:47

du1988

TijanaB

Ja prijavljujem transfer trodnevni embriji 😁. A sad ono poznato čekanje 👍

Skupa cemo biti cekalice 😎 ja ujutro na transfer, pod uvjetom da pingvinici prezive odmrzavanje 🐧🐧

Odlično 🤗. Javi se sutra 👍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.