Nova sreća, možda bude nešto
Nadam se al jako malo
Nadaj se ali nemoj izgubiti glavu nadajući se, samo smireno i bez stresa
Nova sreća, sretno i da bude sve u redu.
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Cure koliko dana nakon aspiracije vam.je curio smeđi iscjedak? Meni je do jucer popodne i evo opet danas ali vise sada žuto bjelkast? Jos pomalo osinetim kao da me.probode dolje... dali je to zato sto su mi jos kao plodni dani?
Cure koliko dana nakon aspiracije vam.je curio smeđi iscjedak? Meni je do jucer popodne i evo opet danas ali vise sada žuto bjelkast? Jos pomalo osinetim kao da me.probode dolje… dali je to zato sto su mi jos kao plodni dani?
Ja nisam imala nikakav iscjedak tako da nemam pojma, jedino mi je od utrogestana znalo biti tako zuckasto-bjelkasto. Ako te ne svrbi i pecka, mislim da je to ok!
url=https://lilypie.com]
Ejj cure evo dns bila na drugom uzv_u nakon pozitivne bete. Beba super raste sad je vec deveti tjedan,dobila trudnicku knjizicu i bome se sad osjecam ko trudnica heheh samo sto mi trbuh jos nije poceo rasti Hihi
Zeli svim cekalicama bete svu srecu i samo pozitiva bez stresa 😘 😘 😘
Pikica89 baš mi je drago! 😀💕 sad uzivaj u blazenom stanju!
url=https://lilypie.com]
Cure koliko dana nakon aspiracije vam.je curio smeđi iscjedak? Meni je do jucer popodne i evo opet danas ali vise sada žuto bjelkast? Jos pomalo osinetim kao da me.probode dolje… dali je to zato sto su mi jos kao plodni dani?
Ja nisam imala nikakav iscjedak tako da nemam pojma, jedino mi je od utrogestana znalo biti tako zuckasto-bjelkasto. Ako te ne svrbi i pecka, mislim da je to ok!
Nista me ne svrbi i ne pecka.. ja inace uvijek imam iscjedak samo je sada u vecoj kolicini... joj nadam se da nije nista 😥
Pikica sretno dalje 💖
Ejj cure evo dns bila na drugom uzv_u nakon pozitivne bete. Beba super raste sad je vec deveti tjedan,dobila trudnicku knjizicu i bome se sad osjecam ko trudnica heheh samo sto mi trbuh jos nije poceo rasti Hihi
Zeli svim cekalicama bete svu srecu i samo pozitiva bez stresa 😘 😘 😘
Čestitam Pikice!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji