Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    4 sreća
    07. Svibanj 2018. 12:53

noisette

Nova sreća, možda bude nešto

Nadam se al jako malo

noisette
    07. Svibanj 2018. 13:31

Nova sreca

noisette

Nova sreća, možda bude nešto

Nadam se al jako malo

Nadaj se ali nemoj izgubiti glavu nadajući se, samo smireno i bez stresa 

Diana30
    07. Svibanj 2018. 13:50

Nova sreća, sretno i da bude sve u redu.

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Babylove
    07. Svibanj 2018. 14:03

Cure koliko dana nakon aspiracije vam.je curio smeđi iscjedak? Meni je do jucer popodne i evo opet danas ali vise sada žuto bjelkast? Jos pomalo osinetim kao da  me.probode dolje... dali je to zato sto su mi jos kao plodni dani? 

du1988
    07. Svibanj 2018. 14:45

Babylove

Cure koliko dana nakon aspiracije vam.je curio smeđi iscjedak? Meni je do jucer popodne i evo opet danas ali vise sada žuto bjelkast? Jos pomalo osinetim kao da me.probode dolje… dali je to zato sto su mi jos kao plodni dani?

Ja nisam imala nikakav iscjedak tako da nemam pojma, jedino mi je od utrogestana znalo biti tako zuckasto-bjelkasto. Ako te ne svrbi i pecka, mislim da je to ok!

url=https://lilypie.com]

Pikica89
    07. Svibanj 2018. 14:53

Ejj cure evo dns bila na drugom uzv_u nakon pozitivne  bete. Beba super raste sad je vec deveti tjedan,dobila trudnicku knjizicu i bome se sad osjecam ko trudnica heheh samo sto mi trbuh jos nije poceo rasti Hihi
    Zeli svim cekalicama bete svu srecu i samo pozitiva bez stresa 😘 😘 😘 

du1988
    07. Svibanj 2018. 15:04

Pikica89 baš mi je drago! 😀💕 sad uzivaj u blazenom stanju!

url=https://lilypie.com]

Pikica89
    07. Svibanj 2018. 15:08

du1988

Pikica89 baš mi je drago! 😀💕 sad uzivaj u blaze
    nom stanju! 😘 

😘 😘 😘 

• Babylove
    07. Svibanj 2018. 15:20

du1988

Babylove

Cure koliko dana nakon aspiracije vam.je curio smeđi iscjedak? Meni je do jucer popodne i evo opet danas ali vise sada žuto bjelkast? Jos pomalo osinetim kao da me.probode dolje… dali je to zato sto su mi jos kao plodni dani?

Ja nisam imala nikakav iscjedak tako da nemam pojma, jedino mi je od utrogestana znalo biti tako zuckasto-bjelkasto. Ako te ne svrbi i pecka, mislim da je to ok!

Nista me ne svrbi i ne pecka.. ja inace uvijek imam iscjedak samo je sada u vecoj kolicini... joj nadam se da nije nista 😥
    Pikica sretno dalje 💖

noisette
    07. Svibanj 2018. 15:30

Pikica89

Ejj cure evo dns bila na drugom uzv_u nakon pozitivne bete. Beba super raste sad je vec deveti tjedan,dobila trudnicku knjizicu i bome se sad osjecam ko trudnica heheh samo sto mi trbuh jos nije poceo rasti Hihi
    Zeli svim cekalicama bete svu srecu i samo pozitiva bez stresa 😘 😘 😘

Čestitam Pikice!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.