Hej cure, čestitam na beti 😁.
I ja prijavljujem punkciju za petak ujutru. Ostalo je 5 folikula. Biće opća anestezija 😍🤞
Pikica juuj pricaj mi..stalno jedem..evo do sad vec 4 puta..ali pomalo..ne pretrpavam se jer mi se hrana gadi pa onda kolko mogu tolko jedem..ajde javi nam se poslije uzv 😄😄
❤N i V💙
Curke s mora koja me primi na par dana k sebi? Umrijet cu od ove vrucine 😂😂
❤N i V💙
M.girl cestitke nek se lijepo dalje razvija i raste. Svu srecu ti zelim.
Ja sam vas procitala unatrag dosta stranica i mislim da sam pohvatala puno toga sto se tice ivf postupka. Jedino sto se dvoumim je dal trebam uzima bolovanje u tom periodu mozda? I s obzirom da na postupak idemo tek drugi mj, a trenutno mi stizu plodni dani ne znam dal mi se isplati pokusavat ovaj mjesec ili da pauziramo. Kakva su vasa iskustva? Dr mi nista nije rekla vezano za to
grizli, slobodno vi pokušaje.apstitnecija mora biti 3 dana prije aspiracije :)
što se bolovanja tiče, to je individulano koliko sam ja shvatila. što se konkretno mene tiče, ja na dan aspiracije i sutra dan nisam išla raditi, a onda to trasfera jesam normalno. nakon transfera bi bilo dobro odmoriti taj dan i možda još jedan ukoliko ti posao nije fizički naporan ili stresan. ukoliko to možeš izbalansirati bolje da nisi doma i da ne misliš non stop.
tebi je ovo prvi put ona? želim da bude i jedini :)
Nova sreca kad ces raditi betu? Sretno! Zaokupi misli jos tih par dana!
U ponedjeljak ili srijedu cu vaditi .a zaokupljam misli svacim al nemam vise ideja
nova sreca ti si uglavnom doma ili? ja mogu reći da sam ja uglavnom vai i da tako uspijem ne misliti. evo počnem razmišljati kad dođem na forum vidjeti kako su ostale curkepokušaj i tišetati, provodti vrijeme na način koji te opušta ili nešto slično. ja npr radim pola danapa i tamo vrijeme ode. odmaram uglavnom kad moram staviti utriće pa onda malo odležim
Jesam draga doma sam po vazdan nedaju mi nista radit pa mi vrime nikako ne prolazi ajme ajme.al proce i to sam da bude pozitivno.
joj ja bih poludila! divim ti se :) izdrži onda još malo
Hej cure, čestitam na beti 😁.
I ja prijavljujem punkciju za petak ujutru. Ostalo je 5 folikula. Biće opća anestezija 😍🤞
sretno tijana! ti si prava sretnica ako ćeš dobiti opću :) u kojoj si ti klinici?
Nova sreca kad ces raditi betu? Sretno! Zaokupi misli jos tih par dana!
U ponedjeljak ili srijedu cu vaditi .a zaokupljam misli svacim al nemam vise ideja
nova sreca ti si uglavnom doma ili? ja mogu reći da sam ja uglavnom vai i da tako uspijem ne misliti. evo počnem razmišljati kad dođem na forum vidjeti kako su ostale curkepokušaj i tišetati, provodti vrijeme na način koji te opušta ili nešto slično. ja npr radim pola danapa i tamo vrijeme ode. odmaram uglavnom kad moram staviti utriće pa onda malo odležim
Jesam draga doma sam po vazdan nedaju mi nista radit pa mi vrime nikako ne prolazi ajme ajme.al proce i to sam da bude pozitivno.
joj ja bih poludila! divim ti se :) izdrži onda još malo
Da jos malo uh jos ovoliko al proce i to.cuvaj te mi se
Curke s mora koja me primi na par dana k sebi? Umrijet cu od ove vrucine 😂😂
😂 😂 😂 😂 i jaa bi se prikrpala 😁
M.girl cestitke nek se lijepo dalje razvija i raste. Svu srecu ti zelim.
Ja sam vas procitala unatrag dosta stranica i mislim da sam pohvatala puno toga sto se tice ivf postupka. Jedino sto se dvoumim je dal trebam uzima bolovanje u tom periodu mozda? I s obzirom da na postupak idemo tek drugi mj, a trenutno mi stizu plodni dani ne znam dal mi se isplati pokusavat ovaj mjesec ili da pauziramo. Kakva su vasa iskustva? Dr mi nista nije rekla vezano za to
grizli, slobodno vi pokušaje.apstitnecija mora biti 3 dana prije aspiracije :)
što se bolovanja tiče, to je individulano koliko sam ja shvatila. što se konkretno mene tiče, ja na dan aspiracije i sutra dan nisam išla raditi, a onda to trasfera jesam normalno. nakon transfera bi bilo dobro odmoriti taj dan i možda još jedan ukoliko ti posao nije fizički naporan ili stresan. ukoliko to možeš izbalansirati bolje da nisi doma i da ne misliš non stop.
tebi je ovo prvi put ona? želim da bude i jedini :)
A nekako me strah, jer do sad sam ostala 4 put trudna i svaki zavrsilo sa spontanim pa pauze po par mjeseci dok sam sebi dosla ja i hormoni pa me strah sada uopce pokusavat ko da riskiram nesto imam osjecaj.al nekako ipak bi.moram se odluciti i slozit u glavi. Da prvi ivf ce biti.a posao hm ovisno kako koji dan, nekad sam samo ured al nekad sam na terenu pa probat cu onda tako si planirat nakon aspiracije ostat doma bas i nakon transfera isto.hvala za savjet bitno mi je na vrijeme si posao organizirat pa cu planirat jednostavnije poslove onda u tom periodu, a svakako ce pomoc posao da smiri glavu.
Manuella nadam se da nije nista strasno..javi se kad saznas. Jel ti se vec vidi trbuscic? Meni pomalo da..tj cuj pomalo..hahah..vidi se fest za 2 mj 😃😃 iako na kilama sam jos istim ali to je valjda i normalno 😄
I ja smo na istim kolima a trbuh je tu al mislim da je zbog loše probave..kad ti je ultrazvuk opet meni tek 18 nikako ga docekat
Sortiraj odgovore
Najstariji