m.girl čestitam!!!! nadam se da će i meni tako biti za tjedan dana, ja ću iči vadit 12 dnt zbog štoperice. ti si ono imala transfer odmah nakon što sam ja imal aspiraciju
Nova sreca kad ces raditi betu? Sretno! Zaokupi misli jos tih par dana!
U ponedjeljak ili srijedu cu vaditi .a zaokupljam misli svacim al nemam vise ideja
nova sreca ti si uglavnom doma ili? ja mogu reći da sam ja uglavnom vai i da tako uspijem ne misliti. evo počnem razmišljati kad dođem na forum vidjeti kako su ostale curke pokušaj i tišetati, provodti vrijeme na način koji te opušta ili nešto slično. ja npr radim pola danapa i tamo vrijeme ode. odmaram uglavnom kad moram staviti utriće pa onda malo odležim
Manuella, Suncica, Pikicakako ste nam vi? 😄
Ja sam isla u pon vadit krv i mokracu i šećer i imam leukocita u mokraci..povišena mi je ta neka leukocitna esteraza koja iznosi tri pa sad moram napravit urinokulturu..malo sam se zabrinila..ocito imam neku upalu
Pozdrav curke… prvo cestitka na beti 💖💖🤞🤞🤞
Imam pitanje… bila sam na uzv danas imam lijepi folikul na lijevom (prosli mj je bio na desnom)
Dobila sam brevactid 5000 i.e. moram ga dobiti u misic i u tom svom uzbudenju zaboravila sam pitati u koji…
Jer prosli mj sam dobila injekciju overil ili kako vec se zove sto ide u trbuh i jednostavno je za dati si.. a ovo je sada prah neki sto se mora mijesti s tekucinom… i to cu ici na hitnu.. nadam se da onu znaju u koji treba dati ali svejedno moze li mi tko od vas reci da ipak znam
Brevactid se moze dat il u rame il u guzu,bitno da je misic,iako ga cesce daju u guzu,ma znat ce oni,ne znam iz kojeg si grada al znam da sam ja isla u bolnicu na ginekologiju da mi daju a ne na hitnu
Hvala ti puno..nisam bila sigurna posto misica imamo puno pa da provjerim.... ja sam iz vtc.. moram u 22 sata ici pa cu otici na hitnu a oni ce me vec uputiti ako mi ne budu htjeli dati... 😊
Pozdrav curke… prvo cestitka na beti 💖💖🤞🤞🤞
Imam pitanje… bila sam na uzv danas imam lijepi folikul na lijevom (prosli mj je bio na desnom)
Dobila sam brevactid 5000 i.e. moram ga dobiti u misic i u tom svom uzbudenju zaboravila sam pitati u koji…
Jer prosli mj sam dobila injekciju overil ili kako vec se zove sto ide u trbuh i jednostavno je za dati si.. a ovo je sada prah neki sto se mora mijesti s tekucinom… i to cu ici na hitnu.. nadam se da onu znaju u koji treba dati ali svejedno moze li mi tko od vas reci da ipak znam
Brevactid se moze dat il u rame il u guzu,bitno da je misic,iako ga cesce daju u guzu,ma znat ce oni,ne znam iz kojeg si grada al znam da sam ja isla u bolnicu na ginekologiju da mi daju a ne na hitnu
Hvala ti puno..nisam bila sigurna posto misica imamo puno pa da provjerim…. ja sam iz vtc.. moram u 22 sata ici pa cu otici na hitnu a oni ce me vec uputiti ako mi ne budu htjeli dati… 😊
Ti si u prirodnom koliko se sjecam,sretno i javi kako je proslo!
M.girl cestitke nek se lijepo dalje razvija i raste. Svu srecu ti zelim.
Ja sam vas procitala unatrag dosta stranica i mislim da sam pohvatala puno toga sto se tice ivf postupka. Jedino sto se dvoumim je dal trebam uzima bolovanje u tom periodu mozda? I s obzirom da na postupak idemo tek drugi mj, a trenutno mi stizu plodni dani ne znam dal mi se isplati pokusavat ovaj mjesec ili da pauziramo. Kakva su vasa iskustva? Dr mi nista nije rekla vezano za to
Nova sreca kad ces raditi betu? Sretno! Zaokupi misli jos tih par dana!
U ponedjeljak ili srijedu cu vaditi .a zaokupljam misli svacim al nemam vise ideja
nova sreca ti si uglavnom doma ili? ja mogu reći da sam ja uglavnom vai i da tako uspijem ne misliti. evo počnem razmišljati kad dođem na forum vidjeti kako su ostale curkepokušaj i tišetati, provodti vrijeme na način koji te opušta ili nešto slično. ja npr radim pola danapa i tamo vrijeme ode. odmaram uglavnom kad moram staviti utriće pa onda malo odležim
Jesam draga doma sam po vazdan nedaju mi nista radit pa mi vrime nikako ne prolazi ajme ajme.al proce i to sam da bude pozitivno.
Manuella nadam se da nije nista strasno..javi se kad saznas. Jel ti se vec vidi trbuscic? Meni pomalo da..tj cuj pomalo..hahah..vidi se fest za 2 mj 😃😃 iako na kilama sam jos istim ali to je valjda i normalno 😄
❤N i V💙
Manuella, Suncica, Pikicakako ste nam vi? 😄
Ja sam super isto cekam uzv u pon da vidimo kak bebica rastee jedva cekam. ..uglavnom samo jedem hehehe non stop gladna 😁
Kako je moćno otvoriti forum i pročitati lijepe vijesti!!! Čestitam M.girl!!! Lijepo ce se duplati, kada je vec 10 dan tolika.Du1988 želim ti da nastavi rasti. A vama koji cekate svoje ultrazvuke želim vam bezbrizno i radosno ovo blagoslovljeno vrijeme koje je ispred vas. I da mi čekalice, bilo postupaka ili beta, sto prije to osjetimo.
Sortiraj odgovore
Najstariji