Hvala vam curke moje, još ne vjerujem da smo to dočekali. Samo da bude sve dobro i u petak.
Transfer je bio 22.4.
Noa 💙
Hvala vam curke moje, još ne vjerujem da smo to dočekali. Samo da bude sve dobro i u petak.
Transfer je bio 22.4.
Mislim da te Nova sreca pita koji dan je bio transfer od aspiracije 😄
❤N i V💙
Transfer je bio 22.4.
Mislim da te Nova srecapita koji dan je bio transfer od aspiracije 😄
Tako je lutko od adpiracije do transfera😉
Haha a nisam ja shvatila, ja sam ti išla na FET tako da mi je sljedeći mj bio tek transfer.
26.dc je bio transfer, dosta kasno
Noa 💙
Du,bravo!!vidis kak se sve poslozi😘
M.girl cestitam,drzim fige da se nastavi sve kako treba,sigurno hoce jer je mrvica tu😍
Nova sreca,neka emocija,to betica raste sigurno🤞🤞
Truskawka,kako ste ti i tvoja mrvica?😍
Svima puno srece i snage,neka ovo bude uspjesna godina❤
Lilli mi smo dobro..cekamo uzv 14.5 da vidim kako se razvijaju i jel sve u redu..a ti?
❤N i V💙
Ja cekam M (nakon neuspjesnog postupka) pa onda cu vjetojatno na konzultacije u drugu bolnicu,i na dogovor za novi pokusaj.bila sam bas zdrmana,al sad polako dolazim k sebi.
Joj oprosti sto sam pogrijesila.ti imas dvije mrvice😍😍biti ce sve u redu,nema kako drukcije bit!
Pozdrav curke... prvo cestitka na beti 💖💖🤞🤞🤞
Imam pitanje... bila sam na uzv danas imam lijepi folikul na lijevom (prosli mj je bio na desnom)
Dobila sam brevactid 5000 i.e. moram ga dobiti u misic i u tom svom uzbudenju zaboravila sam pitati u koji...
Jer prosli mj sam dobila injekciju overil ili kako vec se zove sto ide u trbuh i jednostavno je za dati si.. a ovo je sada prah neki sto se mora mijesti s tekucinom... i to cu ici na hitnu.. nadam se da onu znaju u koji treba dati ali svejedno moze li mi tko od vas reci da ipak znam
Pozdrav curke… prvo cestitka na beti 💖💖🤞🤞🤞
Imam pitanje… bila sam na uzv danas imam lijepi folikul na lijevom (prosli mj je bio na desnom)
Dobila sam brevactid 5000 i.e. moram ga dobiti u misic i u tom svom uzbudenju zaboravila sam pitati u koji…
Jer prosli mj sam dobila injekciju overil ili kako vec se zove sto ide u trbuh i jednostavno je za dati si.. a ovo je sada prah neki sto se mora mijesti s tekucinom… i to cu ici na hitnu.. nadam se da onu znaju u koji treba dati ali svejedno moze li mi tko od vas reci da ipak znam
Brevactid se moze dat il u rame il u guzu,bitno da je misic,iako ga cesce daju u guzu,ma znat ce oni,ne znam iz kojeg si grada al znam da sam ja isla u bolnicu na ginekologiju da mi daju a ne na hitnu
Sortiraj odgovore
Najstariji