Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    02. Svibanj 2018. 11:44

Hvala vam curke moje, još ne vjerujem da smo to dočekali. Samo da bude sve dobro i u petak.
    Transfer je bio 22.4.

Noa 💙

truskawka
    02. Svibanj 2018. 11:59

m.girl6

Hvala vam curke moje, još ne vjerujem da smo to dočekali. Samo da bude sve dobro i u petak.
    Transfer je bio 22.4.

Mislim da te Nova sreca pita koji dan je bio transfer od aspiracije 😄

❤N i V💙

4 sreća
    02. Svibanj 2018. 12:06

truskawka

m.girl6

Transfer je bio 22.4.

Mislim da te Nova srecapita koji dan je bio transfer od aspiracije 😄

Tako je lutko od adpiracije do transfera😉

m.girl6
    02. Svibanj 2018. 12:32

Haha a nisam ja shvatila, ja sam ti išla na FET tako da mi je sljedeći mj bio tek transfer. 
    26.dc je bio transfer, dosta kasno

Noa 💙

• Lilli
    02. Svibanj 2018. 12:48

Du,bravo!!vidis kak se sve poslozi😘
    M.girl cestitam,drzim fige da se nastavi sve kako treba,sigurno hoce jer je mrvica tu😍
    Nova sreca,neka emocija,to betica raste sigurno🤞🤞
    Truskawka,kako ste ti i tvoja mrvica?😍
    Svima puno srece i snage,neka ovo bude uspjesna godina❤

truskawka
    02. Svibanj 2018. 12:57

Lilli mi smo dobro..cekamo uzv 14.5 da vidim kako se razvijaju i jel sve u redu..a ti? 

❤N i V💙

truskawka
    02. Svibanj 2018. 13:00

Manuella, Suncica, Pikica kako ste nam vi? 😄

❤N i V💙

• Lilli
    02. Svibanj 2018. 13:03

Ja cekam M (nakon neuspjesnog postupka) pa onda cu vjetojatno na konzultacije u drugu bolnicu,i na dogovor za novi pokusaj.bila sam bas zdrmana,al sad polako dolazim k sebi.
    Joj oprosti sto sam pogrijesila.ti imas dvije mrvice😍😍biti ce sve u redu,nema kako drukcije bit!

• Babylove
    02. Svibanj 2018. 13:56

Pozdrav curke... prvo cestitka na beti 💖💖🤞🤞🤞
    Imam pitanje... bila sam na uzv danas imam lijepi folikul na lijevom (prosli mj je bio na desnom)
    Dobila sam brevactid 5000 i.e. moram ga dobiti u misic i u tom svom uzbudenju zaboravila sam pitati u koji...
    Jer prosli mj sam dobila injekciju overil ili kako vec se zove sto ide u trbuh i jednostavno je za dati si.. a ovo je sada prah neki sto se mora mijesti s tekucinom... i to cu ici na hitnu.. nadam se da onu znaju u koji treba dati ali svejedno moze li mi tko od vas reci da ipak znam

02. Svibanj 2018. 14:14

Babylove

Pozdrav curke… prvo cestitka na beti 💖💖🤞🤞🤞
    Imam pitanje… bila sam na uzv danas imam lijepi folikul na lijevom (prosli mj je bio na desnom)
    Dobila sam brevactid 5000 i.e. moram ga dobiti u misic i u tom svom uzbudenju zaboravila sam pitati u koji…
    Jer prosli mj sam dobila injekciju overil ili kako vec se zove sto ide u trbuh i jednostavno je za dati si.. a ovo je sada prah neki sto se mora mijesti s tekucinom… i to cu ici na hitnu.. nadam se da onu znaju u koji treba dati ali svejedno moze li mi tko od vas reci da ipak znam

Brevactid se moze dat il u rame il u guzu,bitno da je misic,iako ga cesce daju u guzu,ma znat ce oni,ne znam iz kojeg si grada al znam da sam ja isla u bolnicu na ginekologiju da mi daju a ne na hitnu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.