Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    01. Svibanj 2018. 17:28

Hvala Vam cure! Sto puta sam vidjela da neka od vas napise da jedino vi u potpunosti razumijete ovo sto prolazimo. Smijesno ce zvucati, ali ovo danas mi je teze palo nego sve do sad. prvo sam imala biokemijsku (kao trudna sam pa nisam), onda ovaj lijepi rast, super zadebljanje endometrija i sad to sve pada u vodu! Teze mi padne kad me nada digne, nego da u startu propadne...vidjet cu jos sutra, ali vec sam se isplakala danas (po prvi put otkako sam saznala da ne mogu prirodno ostati trudna) i idem dalje! Veliko hvala i pusa svima sto ste tu 💕💕

url=https://lilypie.com]

TijanaB
    01. Svibanj 2018. 19:23

du1988

Hvala Vam cure! Sto puta sam vidjela da neka od vas napise da jedino vi u potpunosti razumijete ovo sto prolazimo. Smijesno ce zvucati, ali ovo danas mi je teze palo nego sve do sad. prvo sam imala biokemijsku (kao trudna sam pa nisam), onda ovaj lijepi rast, super zadebljanje endometrija i sad to sve pada u vodu! Teze mi padne kad me nada digne, nego da u startu propadne…vidjet cu jos sutra, ali vec sam se isplakala danas (po prvi put otkako sam saznala da ne mogu prirodno ostati trudna) i idem dalje! Veliko hvala i pusa svima sto ste tu 💕💕

Bude sve ok .😊 Javi sutra kako je prošao UZ. 🤞

• mariss
    02. Svibanj 2018. 07:41

Jutro curke! Nadam se da ce danas biti sve super vijesti! Jedva cekam da se javite! Sretno

du1988
    02. Svibanj 2018. 07:49

Jutro cure, ipak dobre vijesti! Narastao je nesto tako da idem opet sutra u nadi da ce biti sve ok 😀 hvala svima sto ste me podrzale! pusa svim curama i da nastave dobre vijesti!

url=https://lilypie.com]

Grizli
    02. Svibanj 2018. 08:46

Du 🤞🤞🤞 da naraste jos vise. Samo pozitivno i sretno ti.

noisette
    02. Svibanj 2018. 09:27

Sretno!! :) Bit će sve u redu, mora!

4 sreća
    02. Svibanj 2018. 09:37

Dasta ce nego bit sve u redu.to su bice kinder suprajs 

4 sreća
    02. Svibanj 2018. 09:38

Uh danas 7 dan od transvera nervoza me jamlja velika danas neznam zasto.samo bi plakala

• Manuella
    02. Svibanj 2018. 09:55

Nova sreca

Uh danas 7 dan od transvera nervoza me jamlja velika danas neznam zasto.samo bi plakala

I ja sam plakala pa bila zamišljena pola dana.. mislim da ti je to dobar znak...to hormoni luduju..sretno😘

4 sreća
    02. Svibanj 2018. 10:20

Manuella

Nova sreca

I ja sam plakala pa bila zamišljena pola dana.. mislim da ti je to dobar znak…to hormoni luduju..sretno😘

Uh nadam se jer sva sam bas ono ajme.hvala na podrski

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.