Hvala Vam cure! Sto puta sam vidjela da neka od vas napise da jedino vi u potpunosti razumijete ovo sto prolazimo. Smijesno ce zvucati, ali ovo danas mi je teze palo nego sve do sad. prvo sam imala biokemijsku (kao trudna sam pa nisam), onda ovaj lijepi rast, super zadebljanje endometrija i sad to sve pada u vodu! Teze mi padne kad me nada digne, nego da u startu propadne...vidjet cu jos sutra, ali vec sam se isplakala danas (po prvi put otkako sam saznala da ne mogu prirodno ostati trudna) i idem dalje! Veliko hvala i pusa svima sto ste tu 💕💕
url=https://lilypie.com]
Hvala Vam cure! Sto puta sam vidjela da neka od vas napise da jedino vi u potpunosti razumijete ovo sto prolazimo. Smijesno ce zvucati, ali ovo danas mi je teze palo nego sve do sad. prvo sam imala biokemijsku (kao trudna sam pa nisam), onda ovaj lijepi rast, super zadebljanje endometrija i sad to sve pada u vodu! Teze mi padne kad me nada digne, nego da u startu propadne…vidjet cu jos sutra, ali vec sam se isplakala danas (po prvi put otkako sam saznala da ne mogu prirodno ostati trudna) i idem dalje! Veliko hvala i pusa svima sto ste tu 💕💕
Bude sve ok .😊 Javi sutra kako je prošao UZ. 🤞
Jutro curke! Nadam se da ce danas biti sve super vijesti! Jedva cekam da se javite! Sretno
Jutro cure, ipak dobre vijesti! Narastao je nesto tako da idem opet sutra u nadi da ce biti sve ok 😀 hvala svima sto ste me podrzale! pusa svim curama i da nastave dobre vijesti!
url=https://lilypie.com]
Uh danas 7 dan od transvera nervoza me jamlja velika danas neznam zasto.samo bi plakala
Uh danas 7 dan od transvera nervoza me jamlja velika danas neznam zasto.samo bi plakala
I ja sam plakala pa bila zamišljena pola dana.. mislim da ti je to dobar znak...to hormoni luduju..sretno😘
I ja sam plakala pa bila zamišljena pola dana.. mislim da ti je to dobar znak…to hormoni luduju..sretno😘
Uh nadam se jer sva sam bas ono ajme.hvala na podrski
Sortiraj odgovore
Najstariji