Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    30. Travanj 2018. 17:15

TijanaB

du1988

TijanaB

Cure Je li koja od vas imala reakciju nacetrotide?
    Ja sam danas primila i imam blagi otok 🙁

Jesam ja! Kao da me pcela bocnula-otok, crvenilo i svrbez. Sestre kazu da je to normalno, meni se povuklo nakon sat-dva! Zanimljivo, nekad sam imala reakciju, a nekad ne 😕

Meni evo već 4h i dalje stoji otok . A isto svrab crvenilo dok sam primala.
    Jesi li ti u postupku sada ?

Povuci ce se, ocito ti koza jace reagira. Pikas se sama ili? Ja sam u pripremi za FET, mislim da ce pocetkom iduceg tjedna biti transfer

url=https://lilypie.com]

TijanaB
    30. Travanj 2018. 17:18

du1988

TijanaB

du1988

TijanaB

Cure Je li koja od vas imala reakciju nacetrotide?
    Ja sam danas primila i imam blagi otok 🙁

Jesam ja! Kao da me pcela bocnula-otok, crvenilo i svrbez. Sestre kazu da je to normalno, meni se povuklo nakon sat-dva! Zanimljivo, nekad sam imala reakciju, a nekad ne 😕

Meni evo već 4h i dalje stoji otok . A isto svrab crvenilo dok sam primala.
    Jesi li ti u postupku sada ?

Povuci ce se, ocito ti koza jace reagira. Pikas se sama ili? Ja sam u pripremi za FET, mislim da ce pocetkom iduceg tjedna biti transfer

Meni koza reagira na sve. Užas. Ne sama, ne mogu nikako. 
    E super za tebe, meni punkcija petak ili subota, pa transfer isto početkom idućeg tjedna😁

du1988
    30. Travanj 2018. 17:29

Onda cemo skupa biti cekalice 😂😂 sretno nam!!

TijanaB
    30. Travanj 2018. 17:32

Du1988
    Da , drago mi je 😁. Samo da sve prodje ok 🤞

du1988
    30. Travanj 2018. 17:35

Ma hoce, samo pozitiva! Javi kakvo je brojno stanje nakon aspiracije 

TijanaB
    30. Travanj 2018. 17:36

Naravno . Javim ako preživim punkciju 😂

• Kengurica
    30. Travanj 2018. 17:54

Meni je cetrotide dosta izreagirao prvi dan, a 3 dana sam ga pikala. Ostala dva dana sam odmah kockicu leda okolo ubidnog mjesta pa mi je manje, ali sam rekla sestrama i dr. i rekle su da sam im to trebala reci da bi upotrijebile drugi lijekZ

TijanaB
    30. Travanj 2018. 18:12

Kengurica

Meni je cetrotide dosta izreagirao prvi dan, a 3 dana sam ga pikala. Ostala dva dana sam odmah kockicu leda okolo ubidnog mjesta pa mi je manje, ali sam rekla sestrama i dr. i rekle su da sam im to trebala reci da bi upotrijebile drugi lijekZ

Ja primam još sutra. Poslala sam poruku sestri 😊.

4 sreća
    30. Travanj 2018. 18:33

Sretno i jednoj i drugoj😚😚😚😚😚I naravno i nama ostalim.imali iko da triba uskoro betu vaditi

TijanaB
    30. Travanj 2018. 19:08

Nova sreca

Sretno i jednoj i drugoj😚😚😚😚😚I naravno i nama ostalim.imali iko da triba uskoro betu vaditi

Kada ti vadiš betu? Bio je transfer koji dan ??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.