Sretno i jednoj i drugoj😚😚😚😚😚I naravno i nama ostalim.imali iko da triba uskoro betu vaditi
Kada ti vadiš betu? Bio je transfer koji dan ??
Ja ima jos 8 dana do bete al tako dani polako idu to nisu istine do bete.Drugi dan je bia 2 cetverostanicne vracene
Imam ja, ali ne tako brzo. Još dugih devet dana!!!
Radosti ja i to smo u dan razlike.koji ti je dan bia transver
cure, ja prekosutra trebam ici na vuk , 3 dan od kad sam procurila i krecem sa inseminacijom. Dobit cu Klomifen ... Sto onda? Kada kreću ulutrazvuci? Pitam zbog toga koliko da uzmem bolovanje.
hvala
cure, ja prekosutra trebam ici na vuk , 3 dan od kad sam procurila i krecem sa inseminacijom. Dobit cu Klomifen … Sto onda? Kada kreću ulutrazvuci? Pitam zbog toga koliko da uzmem bolovanje.
hvala
Draga to ti sve ovisi kako ces reagirati na klomifen.ja kad sam bila na klomifenima isla sam svaki treci dan ili drugi nesicam se tocno .uglavnom kontaj do ovulacije
cure, ja prekosutra trebam ici na vuk , 3 dan od kad sam procurila i krecem sa inseminacijom. Dobit cu Klomifen … Sto onda? Kada kreću ulutrazvuci? Pitam zbog toga koliko da uzmem bolovanje.
hvala
Draga to ti sve ovisi kako ces reagirati na klomifen.ja kad sam bila na klomifenima isla sam svaki treci dan ili drugi nesicam se tocno .uglavnom kontaj do ovulacije
aha, jesam glupa. Mislila sam da sa ulutrazvucima necu krenut do 9-10 dana ciklusa. htjela sam se vratiti doma dok ne dođe potreba za uzv.
hvala
aha, jesam glupa. Mislila sam da sa ulutrazvucima necu krenut do 9-10 dana ciklusa. htjela sam se vratiti doma dok ne dođe potreba za uzv.
Tako je bilo meni.sve ti to ovisi o praksi doktora kako radi.sretno ti draga
Nova sreća
Bit će to sve super. Nadamo se velikoj beti 😍😘
Koji je pokušaj ?
Imam ja, ali ne tako brzo. Još dugih devet dana!!!
Radosti ja i to smo u dan razlike.koji ti je dan bia transver
U četvrtak sam imala transfer, idući četvrtak beta. Ma nije tako dugo , 4 dana su vec iza mene. Dani brže lete sada kada više nisam u krevetu. Ponekada se uhvatim da razmisljam i maštam, no opet sama sebe spustim na zemlju da neocekujem previse, ipak mi je ovo prvi transfer. A možda nam se i posreći, da nam odmah uspije. Biti ce predivno ako nam se ostvari naš cilj, a ako ne, onda jedan korak smo odradili za ostvarenju cilja!!!!!
Nova sreća
Bit će to sve super. Nadamo se velikoj beti 😍😘
Koji je pokušaj ?
Ivf mi je prvi pokusaj nakon 3 god a imam tri spontana iza sebe.A utebe draga koji je pokusaj
Sortiraj odgovore
Najstariji