Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Radost81
    30. Travanj 2018. 19:13

Imam ja, ali ne tako brzo. Još dugih devet dana!!!

4 sreća
    30. Travanj 2018. 19:19

TijanaB

Nova sreca

Sretno i jednoj i drugoj😚😚😚😚😚I naravno i nama ostalim.imali iko da triba uskoro betu vaditi

Kada ti vadiš betu? Bio je transfer koji dan ??

Ja ima jos 8 dana do bete al tako dani polako idu to nisu istine do bete.Drugi dan je bia 2 cetverostanicne vracene

4 sreća
    30. Travanj 2018. 19:20

Radost81

Radosti ja i to smo u dan razlike.koji ti je dan bia transver 

• Rayna
    30. Travanj 2018. 19:21

cure, ja prekosutra trebam ici na vuk , 3 dan od kad sam procurila i krecem sa inseminacijom. Dobit cu Klomifen ... Sto onda? Kada kreću ulutrazvuci? Pitam zbog toga koliko da uzmem bolovanje.
    hvala

4 sreća
    30. Travanj 2018. 19:23

Rayna

cure, ja prekosutra trebam ici na vuk , 3 dan od kad sam procurila i krecem sa inseminacijom. Dobit cu Klomifen … Sto onda? Kada kreću ulutrazvuci? Pitam zbog toga koliko da uzmem bolovanje.
    hvala

Draga to ti sve ovisi kako ces reagirati na klomifen.ja kad sam bila na klomifenima isla sam svaki treci dan ili drugi nesicam se tocno .uglavnom kontaj do ovulacije

• Rayna
    30. Travanj 2018. 19:33

Nova sreca

Rayna

cure, ja prekosutra trebam ici na vuk , 3 dan od kad sam procurila i krecem sa inseminacijom. Dobit cu Klomifen … Sto onda? Kada kreću ulutrazvuci? Pitam zbog toga koliko da uzmem bolovanje.
    hvala

Draga to ti sve ovisi kako ces reagirati na klomifen.ja kad sam bila na klomifenima isla sam svaki treci dan ili drugi nesicam se tocno .uglavnom kontaj do ovulacije

aha, jesam glupa. Mislila sam da sa ulutrazvucima necu krenut do 9-10 dana ciklusa. htjela sam se vratiti doma dok ne dođe potreba za uzv. 

4 sreća
    30. Travanj 2018. 19:35

Rayna

Nova sreca

Rayna

hvala

aha, jesam glupa. Mislila sam da sa ulutrazvucima necu krenut do 9-10 dana ciklusa. htjela sam se vratiti doma dok ne dođe potreba za uzv.

Tako je bilo meni.sve ti to ovisi o praksi doktora kako radi.sretno ti draga

TijanaB
    30. Travanj 2018. 19:36

Nova sreća 
    Bit će to sve super. Nadamo se velikoj beti 😍😘
    Koji je pokušaj ?

• Radost81
    30. Travanj 2018. 19:38

Nova sreca

Radost81

Radosti ja i to smo u dan razlike.koji ti je dan bia transver

U četvrtak sam imala transfer, idući četvrtak beta. Ma nije tako dugo , 4 dana su vec iza mene. Dani brže lete sada kada više nisam u krevetu. Ponekada se uhvatim da razmisljam i maštam, no opet sama sebe spustim na zemlju da neocekujem previse, ipak mi je ovo prvi transfer. A možda nam se i posreći, da nam odmah uspije. Biti ce predivno ako nam se ostvari naš cilj, a ako ne, onda jedan korak smo odradili za ostvarenju cilja!!!!!

4 sreća
    30. Travanj 2018. 19:38

TijanaB

Nova sreća
    Bit će to sve super. Nadamo se velikoj beti 😍😘
    Koji je pokušaj ?

Ivf mi je prvi pokusaj nakon 3 god a imam tri spontana iza sebe.A utebe draga koji je pokusaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.