Ja sam imala jucer prvi transfer i cijeli dan menstrualne grceve,pa sam citala da to tijelo reagira na strano tijelo,a danas nista pa ne znam dal je to dobar znak,cure kako je vama bilo?
Draga Miwe svi smo različiti, i to ovisi od osobe do osobe. Netko ima grčeve, probadanja, napuhanost, netko ništa. Beta je najbolji znak . Znam da si nestrpljiva kao što sam i sama, ali dani prolaze. Uživaj u ovim danima iščekivanja i veliku betu ti želim.
Nova sreća
Bit će to sve super. Nadamo se velikoj beti 😍😘
Koji je pokušaj ?
Ivf mi je prvi pokusaj nakon 3 god a imam tri spontana iza sebe.A utebe draga koji je pokusaj
Ja prvi Ivf. Bila na četiri inseminacije. Čekamo tri godine. Ali ništa još uvek. Ja nisam nikad ni ostala trudna🙁
Hoces draga ne gubi nadu😚
Previše dugo traje to čekanje . 😊
Samo da preživim tu punkciju 😂. Jesi li bila u lokalnoj ili općoj anesteziji ?
Meni su na inseminaciji dali neku bocu od koje sam bila zamantana cila osjecala sam se ki pijana kokos iskreno.a na transveru nista nedaju to je skroz bezbolno.
Cure da li je koja od vas koristila EMBRYOGLUE ?
Pozdrav,ja sam koristila u 1.postupku pa ništa.
I ja nemam bas nikakve simotome jos. Ja nista ne kuzim da se događa. Kako je kod vas?
Isto bez simptoma. Ja sam u subotu vecer i nedjelju imala malo temperature. To me malo zabrinulo, ali sam negdje naletila da to može biti od utrogestana. Drugo nista, niti grčeva niti ikakvih osjećaja, osim nade! Mislim da je i Nova sreća 9. Vi ste dan prije mene. Svima puno radosnih vijesti.
Iskreno mene je bolilo nakon transvera valjda kako moras imat pun mjehur pa mi je to bolilo i napuvana sam i dan danas,cice bole,i probada svako malo doli me tren jajnik tren maternica.veceras sam imala strasnu bol u maternici koda neko noz zabija.al neka boli samo da uspije da se uhvate kak triba i da po skolski prodje sve do poroda.Tako zelim i svima vama drage moje od svega srca💞
I ja nemam bas nikakve simotome jos. Ja nista ne kuzim da se događa. Kako je kod vas?
Isto bez simptoma. Ja sam u subotu vecer i nedjelju imala malo temperature. To me malo zabrinulo, ali sam negdje naletila da to može biti od utrogestana. Drugo nista, niti grčeva niti ikakvih osjećaja, osim nade! Mislim da je i Nova sreća 9. Vi ste dan prije mene. Svima puno radosnih vijesti.
Hvala draga i ja tebi isto
Izgleda da ipak nista od FET-a ovaj ciklus. Sve je islo super i zadnja tri dana folikul ne raste. Stao je na 16,5 mm i takav je bio i jucer i danas. Doktor je rekao da mozemo pogledati jos sutra i preksutra, ali ocito je to to. Sutra je vec 18.dan ciklusa pa sam nekako vec odustala. Moram priznati da sam bas razocarana.
url=https://lilypie.com]
Draga,do zadnjeg pregleda ne gubi nadu,dok ti oni ne kazu nista od ovog ciklusa nije gotovo,tako je bilo i mojoj prijateljici pa je na kraju imala fet,tako da nadam se da ce bit!!!
Izgleda da ipak nista od FET-a ovaj ciklus. Sve je islo super i zadnja tri dana folikul ne raste. Stao je na 16,5 mm i takav je bio i jucer i danas. Doktor je rekao da mozemo pogledati jos sutra i preksutra, ali ocito je to to. Sutra je vec 18.dan ciklusa pa sam nekako vec odustala. Moram priznati da sam bas razocarana.
Draga ne gubi nadu 😚
Draga Du1988 znam da ti svaka riječ zvuči prazno, ali nadati nam se. Pričekaj jos da vidis hoce li rast. Ako ne, imaš smrzliće za idući ciklus. Znam da je tesko i da boli i da čovjek gubi snagu, ali evo nama je život odredio da se moramo boriti. Uglavnom željela bi ti nešto napisati da te oraspoloži, al sve mi je istrcanu. Tu smo, s tobom i za tebe!!!
Du1988 nadam se da ce porasti,a ako ne porastu onda se nadam da ce ti brzo proletit vrijeme do iduceg ciklusa.u svakom slucaju,sve ce se poslozit kako treba da dobijes najbolju sansu😘
Sortiraj odgovore
Najstariji