cure, ja prekosutra trebam ici na vuk , 3 dan od kad sam procurila i krecem sa inseminacijom. Dobit cu Klomifen … Sto onda? Kada kreću ulutrazvuci? Pitam zbog toga koliko da uzmem bolovanje.
hvala
Draga to ti sve ovisi kako ces reagirati na klomifen.ja kad sam bila na klomifenima isla sam svaki treci dan ili drugi nesicam se tocno .uglavnom kontaj do ovulacije
aha, jesam glupa. Mislila sam da sa ulutrazvucima necu krenut do 9-10 dana ciklusa. htjela sam se vratiti doma dok ne dođe potreba za uzv.
Tako je bilo meni.sve ti to ovisi o praksi doktora kako radi.sretno ti draga
Hvala draga 😀 i tebi i svim curama zelim sto prije betu!!! Imam i ja iza sebe i spontane, kiretaže, rekiretaze... Ali vjerujem da ce svako dočekati svoju bebu!!
Nova sreća
Bit će to sve super. Nadamo se velikoj beti 😍😘
Koji je pokušaj ?
Ivf mi je prvi pokusaj nakon 3 god a imam tri spontana iza sebe.A utebe draga koji je pokusaj
Ja prvi Ivf. Bila na četiri inseminacije. Čekamo tri godine. Ali ništa još uvek. Ja nisam nikad ni ostala trudna🙁
Nova sreća
Koji je pokušaj ?
Ivf mi je prvi pokusaj nakon 3 god a imam tri spontana iza sebe.A utebe draga koji je pokusaj
Ja prvi Ivf. Bila na četiri inseminacije. Čekamo tri godine. Ali ništa još uvek. Ja nisam nikad ni ostala trudna🙁
Hoces draga ne gubi nadu😚
Imam ja, ali ne tako brzo. Još dugih devet dana!!!
Radosti ja i to smo u dan razlike.koji ti je dan bia transver
Cure mi smo sve tu negdje za betu, ja vadim 9.5. 😊 sretno!
I ja nemam bas nikakve simotome jos. Ja nista ne kuzim da se događa. Kako je kod vas?
Nova sreća
Koji je pokušaj ?
Hoces draga ne gubi nadu😚
Previše dugo traje to čekanje . 😊
Samo da preživim tu punkciju 😂. Jesi li bila u lokalnoj ili općoj anesteziji ?
Ja sam imala jucer prvi transfer i cijeli dan menstrualne grceve,pa sam citala da to tijelo reagira na strano tijelo,a danas nista pa ne znam dal je to dobar znak,cure kako je vama bilo?
Rayna, mene zu za ivf na prvi UZV narucili 8. dan ciklusa. A isto 3. dan dosla i dobila terapiju.
Rayna, mene zu za ivf na prvi UZV narucili 8. dan ciklusa. A isto 3. dan dosla i dobila terapiju.
Pa tako sam i čitala po forumima, sto cu tolike dane u zg i bolovanje uzimati. Bolje biti kod kuce 😀 samo ovo je meni prva inseminacija. Hvala draga na odgovoru 😘
I ja nemam bas nikakve simotome jos. Ja nista ne kuzim da se događa. Kako je kod vas?
Isto bez simptoma. Ja sam u subotu vecer i nedjelju imala malo temperature. To me malo zabrinulo, ali sam negdje naletila da to može biti od utrogestana. Drugo nista, niti grčeva niti ikakvih osjećaja, osim nade ! Mislim da je i Nova sreća 9. Vi ste dan prije mene. Svima puno radosnih vijesti.
Sortiraj odgovore
Najstariji