Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Rayna
    30. Travanj 2018. 19:44

Nova sreca

Rayna

Nova sreca

Rayna

cure, ja prekosutra trebam ici na vuk , 3 dan od kad sam procurila i krecem sa inseminacijom. Dobit cu Klomifen … Sto onda? Kada kreću ulutrazvuci? Pitam zbog toga koliko da uzmem bolovanje.
    hvala

Draga to ti sve ovisi kako ces reagirati na klomifen.ja kad sam bila na klomifenima isla sam svaki treci dan ili drugi nesicam se tocno .uglavnom kontaj do ovulacije

aha, jesam glupa. Mislila sam da sa ulutrazvucima necu krenut do 9-10 dana ciklusa. htjela sam se vratiti doma dok ne dođe potreba za uzv.

Tako je bilo meni.sve ti to ovisi o praksi doktora kako radi.sretno ti draga

Hvala draga 😀 i tebi i svim curama zelim sto prije betu!!! Imam i ja iza sebe i spontane, kiretaže, rekiretaze... Ali vjerujem da ce svako dočekati svoju bebu!!

TijanaB
    30. Travanj 2018. 19:45

Nova sreca

TijanaB

Nova sreća
    Bit će to sve super. Nadamo se velikoj beti 😍😘
    Koji je pokušaj ?

Ivf mi je prvi pokusaj nakon 3 god a imam tri spontana iza sebe.A utebe draga koji je pokusaj

Ja prvi Ivf. Bila na četiri inseminacije. Čekamo tri godine. Ali ništa još uvek. Ja nisam nikad ni ostala trudna🙁

4 sreća
    30. Travanj 2018. 19:50

TijanaB

Nova sreca

TijanaB

Nova sreća
    Koji je pokušaj ?

Ivf mi je prvi pokusaj nakon 3 god a imam tri spontana iza sebe.A utebe draga koji je pokusaj

Ja prvi Ivf. Bila na četiri inseminacije. Čekamo tri godine. Ali ništa još uvek. Ja nisam nikad ni ostala trudna🙁

Hoces draga ne gubi nadu😚

• mariss
    30. Travanj 2018. 19:54

Nova sreca

Radost81

Imam ja, ali ne tako brzo. Još dugih devet dana!!!

Radosti ja i to smo u dan razlike.koji ti je dan bia transver

Cure mi smo sve tu negdje za betu, ja vadim 9.5. 😊 sretno!

• mariss
    30. Travanj 2018. 19:58

I ja nemam bas nikakve simotome jos. Ja nista ne kuzim da se događa. Kako je kod vas?

TijanaB
    30. Travanj 2018. 20:03

Nova sreca

TijanaB

Nova sreca

TijanaB

Nova sreća
    Koji je pokušaj ?

Hoces draga ne gubi nadu😚

Previše dugo traje to čekanje . 😊
    Samo da preživim tu punkciju 😂. Jesi li bila u lokalnoj ili općoj anesteziji ?

30. Travanj 2018. 20:09

Ja sam imala jucer  prvi transfer i cijeli dan menstrualne grceve,pa sam citala da to tijelo reagira na strano tijelo,a danas nista pa ne znam dal je to dobar znak,cure kako je vama bilo?

• Kengurica
    30. Travanj 2018. 20:15

Rayna, mene zu za ivf na prvi UZV narucili 8. dan ciklusa. A isto 3. dan dosla i dobila terapiju.

• Rayna
    30. Travanj 2018. 20:19

Kengurica

Rayna, mene zu za ivf na prvi UZV narucili 8. dan ciklusa. A isto 3. dan dosla i dobila terapiju.

Pa tako sam i čitala po forumima, sto cu tolike dane u zg i bolovanje uzimati. Bolje biti kod kuce 😀 samo ovo je meni prva inseminacija. Hvala draga na odgovoru 😘 

• Radost81
    30. Travanj 2018. 20:37

mariss

I ja nemam bas nikakve simotome jos. Ja nista ne kuzim da se događa. Kako je kod vas?

Isto bez simptoma. Ja sam u subotu vecer i nedjelju  imala malo temperature. To me malo zabrinulo, ali sam negdje naletila da to može biti od utrogestana. Drugo nista, niti grčeva niti ikakvih osjećaja, osim nade ! Mislim da je i Nova sreća 9. Vi ste dan prije mene. Svima puno radosnih vijesti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.