Zaboravila napisati..ja sam cak imala, nazovimo tako, tragi-komicnu situaciju. Svekrva mi je (koja zna da muz ima problema velikih) brojala kad ja trebam dobiti mengu i svaki mj me ispitivala jel sam dobila. Znaci nisam znala dal bi ju nasamarala ili isprebijala. Kako moze tako bliska osoba biti tako bezosjecajna onak, znam da ti je zarka zelja da postanes baka ali jbmu mtr pa kako te nije sramota ispitivati me takve stvari???jos pogotovo kako ne razumijes da mi s time trljas sol na ranu, glupaco jedna! Onda je muz napokon shvatio koliko me to boli i onda joj je na svako njeno pitanje vezano uz djecu odbrusil da ne zelimo djecu i da nek prestane vise to ispitivati. Onda je ostala u soku. Pa jbt zar moras biti toliko glupa da ne kuzis sta nam radis???
Nadam se da vi niste imale takvih i slicnih problema i da nikad ni necete. Zato kazem glavu gore curke moje ima nas koje to sve razumijemo i nitko nije sam u ovom svemu. Tesko je, znam, ali zato najbolje takvima odma zacepiti usta da vise nikad ne pomisle pitati tako nesto bolno.
I moja je meni radila problema. S time da iako mm ima probleme za sve sam ja bila kriva jer je njezin sinek po njezinom maltene najbolji rasplodni bik na svijetu. Tako da sam osim stalnih pitanja kada ce, pa do njezinih izjava" ja želim bebu" slusala jos i "ti si kriva za sve, neka druga bi vec trudna bila"… tako da eto nisi jedina koja ima takvu svekrvu. Nadam se da te ta cinjenica barem malo tjesi. Uzivajte sada u svije dvije mrvice a ostalima se ne opterecujte. Nisu vrijedni niti vase paznje, ni zivaca a boga mi ni vremena
Strašno cure, baš mi je žao da ste morale slušati takve komentare. Roditelji mog m znaju u čemu je problem (loš spermiogram), moji ne, jer poznavajući ih, vjerujem kako bi mi onako suptilno pokušavali reći (pogotovo jer kao nismo ni vjenčani :) kako on zbog svog problema nije za mene, bla...bla...ne želim se dodatno još time stresirati.
Malimaj bas mi je zao da i ti imas takve probleme..mislim vjerujem da nismo jedine..sto je jako zalosna cinjenica da je to sve uopce tako. Mi smo se uspjeli maknuti od toga tj barem ja, muz me shvaca i uz mene je i nedozvoljava vise takvo ponasanje. Rekao mi je jednom da je njega nastavila ispitivati svakih par dana ali da on mene vise ne zeli s tim zamarati jer zna koliko me to boli, boli i njega ali sta moze. Barem je dobio vecu zelju za djecom i poceo je on brinuti o tome da idemo u postupak napokon. Eto tako i jesmo i sad uzivamo u nasim mrvicama. 😍😍
Panda ako mislis da bi tako bilo s tvojim roditeljima onda bolje da im nista ne govoris, znam da je to tesko ali eto znas sad da nisi jedina i neka ti to daje snagu. Reci kako jos nije vrijeme i kad bude vrijeme da ce biti i kad se desi da ce biti obavjesteni. A vrijeme ce doci vrlo brzo tako da samo glavu gore, pozitiva na najjace i sve ce doci na svoje 😘

❤N i V💙
Meni kolegica ne zeli imati djecu i to je njen izbor i ja ga poštujem..nikad je nisam ispitivala ni zabadala nos oko toga dok se nisam udala i kad su krenula pitanja jesi trudna...pa kad cete..nisi mlada STA cekas godine su tu..i tako pitam ja nju kako se ona nosi s tim pitanjima i kaže ona meni da im kaze: jebem se trenutno iz gušta jel' te zanima i koje poze.. i naravno vise je nitko ne pita.Mislim da nema intimnijeg pitanja od toga odnosno pitanja koje moze prouzrokovati najviše boli i najviše veselja..Nikad mi nije palo na pamet pitat nekoga kad će djeca i prije nego sto smo imali problem jer ako ti se neko zeli otvorit otvorit će se bez da guras nos.Ja nisam imala namjeru govoriti nikome al kad smo krenuli u postupak bila sam toliko uzbuđena da nisam mogla sakriti nikome

Covjece koji su ljudi idioti. Bolju rijec nemam. Od svekrva do roditelja koji se petljaju i donose svoje zakljucke do prijateljica i kolega itd. Moja obitelj i njegova bliska je super po tom pitanju. Imam kretenuse na poslu. Ne naravno sve, ali ih ima. Znaci di god zagrebes ima bas glupih i bezobraznih ljudi. Rijetko tko za to sto se nama dogadja ima razumijevanja, ali sta nas briga sta misle takvi ljudi.

A sto reci kad je meni svekrva rekla da sta se ja bezveze mucim, da bi ja sigurno ostala trudna da se "opustim" (inace, imam neprohodne jajovode). A jedna od bliskih prijateljica me pitala jesam li ja sigurna u to da idem na IVF jer je to nesto cemu se Bog i crkva protive i da ako se preporucim Bogu, on ce rijesiti moj problem pa i odcepiti jajovode 🙄🙄 necu ni govoriti svoju reakciju jer bi ukljucivala poneku psovku 😂😂 u tom trenu me izbace iz takta, ali opcenito se dobro nosim s tim svim jer lako ja to odjebem (eto ipak nisam mogla bez jedne, oprostite na izrazu)!

url=https://lilypie.com]
A da, pitanja o posvajanju djece necu ni spominjati...Uglavnom zene moje, slazem se s Kenguricom da rijetko tko razumije ovu nasu borbu. Zato sam ja svela na minimum ljude s kojima to dijelim. Ako netko bas pita, kazem pa pocrveni od neugode kad shvati da imamo problem, a ne da cekamo jer bi ja jos "uzivala bez djece"

url=https://lilypie.com]
Evo curke da se i ja pohvalim svojim prvim transferom,danas vracen 3-dnevni embrij,embriologica zadovoljna,uglavnom prirodni ciklus,jedna stanica i icsi tako da mi je i to vec uspjeh,uglavnom ako ima koja da je uspjelo u prirodnom nek se pohvali😀
Pozdrav svima 😊,
Krećem u svoj prvi ivf postupak, nakon četiri inseminacije. Prvi Uz peti dan ciklusa, 7 folikula.
Plašim se za sad samo punkcije . Ima li koja iskustva sa lokalnom anestezijom ?
Sretno svima
Miwe bas mi je drago. Sad samo laganini opusteno i pozitivno. Ne opterecuj se simptomima i drzim ti fige za jednu lijepu veliku betu 😘
Tijana nemoj se bojati punkcije ona toliko kratko traje da je zapravo bezveze uzimati anesteziju. Dat ce ti normabel za smirenje i nesto protiv bolova i kad te osamuti neces se ni obazirati na bol 😄 sretno i drzim ti fige za uspjesnost 😘

❤N i V💙
Truskawka,
Hvala na odgovoru 😊. Samo da ostane svih 7 fol za punkciju. Dr kaže očekivao je vise folikula, ali šta je tu je.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji