Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    29. Travanj 2018. 14:20

Covjece koji su ljudi idioti. Bolju rijec nemam. Od svekrva do roditelja koji se petljaju i donose svoje zakljucke do prijateljica i kolega itd. Moja obitelj i njegova bliska je super po tom pitanju. Imam kretenuse na poslu. Ne naravno sve, ali ih ima. Znaci di god zagrebes ima bas glupih i bezobraznih ljudi. Rijetko tko za to sto se nama dogadja ima razumijevanja, ali sta nas briga sta misle takvi ljudi.

du1988
    29. Travanj 2018. 15:41

A sto reci kad je meni svekrva rekla da sta se ja bezveze mucim, da bi ja sigurno ostala trudna da se "opustim" (inace, imam neprohodne jajovode). A jedna od bliskih prijateljica me pitala jesam li ja sigurna u to da idem na IVF jer je to nesto cemu se Bog i crkva protive i da ako se preporucim Bogu, on ce rijesiti moj problem pa i odcepiti jajovode 🙄🙄 necu ni govoriti svoju reakciju jer bi  ukljucivala poneku psovku 😂😂 u tom trenu me izbace iz takta, ali opcenito se dobro nosim s tim svim jer lako ja to odjebem (eto ipak nisam mogla bez jedne, oprostite na izrazu)! 

url=https://lilypie.com]

du1988
    29. Travanj 2018. 15:44

A da, pitanja o posvajanju djece necu ni spominjati...Uglavnom zene moje, slazem se s Kenguricom da rijetko tko razumije ovu nasu borbu. Zato sam ja svela na minimum ljude s kojima to dijelim. Ako netko bas pita, kazem pa pocrveni od neugode kad shvati da imamo problem, a ne da cekamo jer bi ja jos "uzivala bez djece"

url=https://lilypie.com]

29. Travanj 2018. 16:02

Evo curke da se i ja pohvalim svojim prvim transferom,danas vracen 3-dnevni embrij,embriologica zadovoljna,uglavnom prirodni ciklus,jedna stanica i icsi tako da mi je i to vec uspjeh,uglavnom ako ima koja da je uspjelo u prirodnom nek se pohvali😀

TijanaB
    29. Travanj 2018. 16:39

Pozdrav svima 😊,
    Krećem u svoj prvi ivf postupak, nakon četiri inseminacije. Prvi Uz peti dan ciklusa, 7 folikula. 
    Plašim se za sad samo punkcije . Ima li koja iskustva sa lokalnom anestezijom ?

Sretno svima 

truskawka
    29. Travanj 2018. 16:55

Miwe bas mi je drago. Sad samo laganini opusteno i pozitivno. Ne opterecuj se simptomima i drzim ti fige za jednu lijepu veliku betu 😘
    Tijana nemoj se bojati punkcije ona toliko kratko traje da je zapravo bezveze uzimati anesteziju. Dat ce ti normabel za smirenje i nesto protiv bolova i kad te osamuti neces se ni obazirati na bol 😄  sretno i drzim ti fige za uspjesnost 😘

❤N i V💙

TijanaB
    29. Travanj 2018. 17:00

Truskawka,
    Hvala na odgovoru 😊. Samo da ostane svih 7 fol za punkciju. Dr kaže očekivao je vise folikula, ali šta je tu je. 

truskawka
    29. Travanj 2018. 17:43

TijanaB

Truskawka,
    Hvala na odgovoru 😊. Samo da ostane svih 7 fol za punkciju. Dr kaže očekivao je vise folikula, ali šta je tu je.

I ja sam imala 7 folikula, od toga smo dobili 3js i 2 su se oplodile i evo ih kucaju u meni tako da to ti je sasvim dovoljno 😉😘

❤N i V💙

TijanaB
    29. Travanj 2018. 17:49

truskawka

TijanaB

Truskawka,

I ja sam imala 7 folikula, od toga smo dobili 3js i 2 su se oplodile i evo ih kucaju u meni tako da to ti je sasvim dovoljno 😉😘

Super, čestitam 👍😁. 
    Znaci to i nije tako loše , ja se već razočarala . Hvala ti. 
    Sretno tebi 😘😘

Bonbon🍬
    29. Travanj 2018. 19:46

Pozdrav curke,
    Vec neko vrijeme vas pratim i citam kroz sta sve prolazite.. uz vas sam od sad pa sve dok uspijemo doc do cilja 🤰🏿👶😘  a onda budemo nastavili druzenje na druge teme.
    Imam sindrom policisticnih jajnika, kad nisam uzimala pilule i zaboravljala sam da uopste postoi menstruacija. Inace imam 25 godina i u braku sam 4 godina. 
    Vec duze vrijeme zelimo bebu al nikako ne ide. Imala sam pratnju ciklusa dva puta i ginekolog kaze da uopce ne ovuliram. Sad po treci put uzimam duphaston da mogu dobit m pa moram se bockati u stomaku gonal f pen 75U od drugog dana ciklusa, onda neku drugu injekciju pa na kraju vaginalete.. uglavnom pokusat ce provocirat ovulaciju i moram imat spolnih odnosa sa mm kad on bude rekoo 😑😑😑 al dobro sve to budem napravila pa daj Boze da uspije.
    (Oprostite na grijeske pri pisanju, ja sam makedonka, muz mi je Hr i zivimo u Svicarskoj.. ne znam ni ja kako vise da pricam 😆😂😂) 
    Velika pusa svima 😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.