Truskawka,
Hvala na odgovoru 😊. Samo da ostane svih 7 fol za punkciju. Dr kaže očekivao je vise folikula, ali šta je tu je.
I ja sam imala 7 folikula, od toga smo dobili 3js i 2 su se oplodile i evo ih kucaju u meni tako da to ti je sasvim dovoljno 😉😘

❤N i V💙
Truskawka,
Hvala na odgovoru 😊. Samo da ostane svih 7 fol za punkciju. Dr kaže očekivao je vise folikula, ali šta je tu je.
I ja sam imala 7 folikula, od toga smo dobili 3js i 2 su se oplodile i evo ih kucaju u meni tako da to ti je sasvim dovoljno 😉😘
Super, čestitam 👍😁.
Znaci to i nije tako loše , ja se već razočarala . Hvala ti.
Sretno tebi 😘😘
Pozdrav curke,
Vec neko vrijeme vas pratim i citam kroz sta sve prolazite.. uz vas sam od sad pa sve dok uspijemo doc do cilja 🤰🏿👶😘 a onda budemo nastavili druzenje na druge teme.
Imam sindrom policisticnih jajnika, kad nisam uzimala pilule i zaboravljala sam da uopste postoi menstruacija. Inace imam 25 godina i u braku sam 4 godina.
Vec duze vrijeme zelimo bebu al nikako ne ide. Imala sam pratnju ciklusa dva puta i ginekolog kaze da uopce ne ovuliram. Sad po treci put uzimam duphaston da mogu dobit m pa moram se bockati u stomaku gonal f pen 75U od drugog dana ciklusa, onda neku drugu injekciju pa na kraju vaginalete.. uglavnom pokusat ce provocirat ovulaciju i moram imat spolnih odnosa sa mm kad on bude rekoo 😑😑😑 al dobro sve to budem napravila pa daj Boze da uspije.
(Oprostite na grijeske pri pisanju, ja sam makedonka, muz mi je Hr i zivimo u Svicarskoj.. ne znam ni ja kako vise da pricam 😆😂😂)
Velika pusa svima 😚
Frosy dobro nam dosla ovdje. Mi cemo ti biti na raspolaganju ako imas kakvih pitanja. Za sad ovo zvuci u redu da pokusate uz stimulaciju prirodnim putem. Obzirom da ce ti dr pratiti kada budes imala ovulaciju mozda ne bi bilo lose da probas i ovo iz mojeg potpisa (klikni na link) naravno kad dr kaze da je vrijeme za oplodnju 😄 sretno ti u ostvarenju cilja 😘

❤N i V💙
Truskawka,
Super, čestitam 👍😁.
Znaci to i nije tako loše , ja se već razočarala . Hvala ti.
Sretno tebi 😘😘
Naravno da nije lose. Meni je to bilo idealno 😄😄

❤N i V💙
Frosydobro nam dosla ovdje. Mi cemo ti biti na raspolaganju ako imas kakvih pitanja. Za sad ovo zvuci u redu da pokusate uz stimulaciju prirodnim putem. Obzirom da ce ti dr pratiti kada budes imala ovulaciju mozda ne bi bilo lose da probas i ovo iz mojeg potpisa (klikni na link) naravno kad dr kaze da je vrijeme za oplodnju 😄 sretno ti u ostvarenju cilja 😘
Hvala ti na dobrodoslici Truskawka😙
Pisala sam na ovu temu jel mi je ginecolog rekao da ako to ne uspije, nadam se da oce, onda idem na insiminacija. 😯😯
Ja ostajem tu sa vama i informirat cu vas za sve a ako nesta mi nije jasno onda cu pitat. Moram priznat jako puno sam naucila od vas...
To je za mene sve novo, al uz vas bit ce mi lakse❤
Pusicaa😙😙😙
Ajme ove price za svekrve, tuzno je da uz sve sto prolazimo nas jos glupi ljudi dodatno izbacuju iz takta glupim pitanjima i komentarima... zao mi je sto ste prosle taj dio s nekim tko bi zapravo trebao biti potpora.
Moji bliznji obitelj i prijatelji znaju situaciju, i na poslu takoder kad mi se da pricat o tome pricam a kad nisam u tom raspolozenju jasno dam na znanje!
Ja sam nazalost preskocila ovaj ciklus, radi vadenja umnjaka. Imala sam temperaturu 4 dana, bila sva nikakva i jednostavno nisam mogla zamislit da jos krenem sa pikanjem i letim na preglede.
Frosty dobro dosla i kratko se zadrzala ovdje! 😉😘

Cure, kada se ocekuje m nakon neuspjesnog postupka?zadnje ljekove popila sam u cetvrtak.ima.li tu nekog razloga za brigu i reakciju il je to jednostavno kad dodje-dodje?
Meni obicno kad sam u postupku i na tabletama uvijek ciklus traje duze, oko 5 dana... tako da mislim da ne trebas brinut

Meni je dosla menga jos pod utrogestanima, ali sam pricala s curom koja ima vise beuspjesnih postupaka i nekad joj dodje 3 dana nakon zadnjeg, nekad jos dok ih koristi, nekad 5 dana nakon zadnjeg utrica. Nemoj brinuti.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji