Frosy dobro nam dosla ovdje. Mi cemo ti biti na raspolaganju ako imas kakvih pitanja. Za sad ovo zvuci u redu da pokusate uz stimulaciju prirodnim putem. Obzirom da ce ti dr pratiti kada budes imala ovulaciju mozda ne bi bilo lose da probas i ovo iz mojeg potpisa (klikni na link) naravno kad dr kaze da je vrijeme za oplodnju 😄 sretno ti u ostvarenju cilja 😘
❤N i V💙
Truskawka,
Hvala na odgovoru 😊. Samo da ostane svih 7 fol za punkciju. Dr kaže očekivao je vise folikula, ali šta je tu je.
I ja sam imala 7 folikula, od toga smo dobili 3js i 2 su se oplodile i evo ih kucaju u meni tako da to ti je sasvim dovoljno 😉😘
Super, čestitam 👍😁.
Znaci to i nije tako loše , ja se već razočarala . Hvala ti.
Sretno tebi 😘😘
Naravno da nije lose. Meni je to bilo idealno 😄😄
❤N i V💙
Frosydobro nam dosla ovdje. Mi cemo ti biti na raspolaganju ako imas kakvih pitanja. Za sad ovo zvuci u redu da pokusate uz stimulaciju prirodnim putem. Obzirom da ce ti dr pratiti kada budes imala ovulaciju mozda ne bi bilo lose da probas i ovo iz mojeg potpisa (klikni na link) naravno kad dr kaze da je vrijeme za oplodnju 😄 sretno ti u ostvarenju cilja 😘
Hvala ti na dobrodoslici Truskawka😙
Pisala sam na ovu temu jel mi je ginecolog rekao da ako to ne uspije, nadam se da oce, onda idem na insiminacija. 😯😯
Ja ostajem tu sa vama i informirat cu vas za sve a ako nesta mi nije jasno onda cu pitat. Moram priznat jako puno sam naucila od vas...
To je za mene sve novo, al uz vas bit ce mi lakse❤
Pusicaa😙😙😙
Ajme ove price za svekrve, tuzno je da uz sve sto prolazimo nas jos glupi ljudi dodatno izbacuju iz takta glupim pitanjima i komentarima... zao mi je sto ste prosle taj dio s nekim tko bi zapravo trebao biti potpora.
Moji bliznji obitelj i prijatelji znaju situaciju, i na poslu takoder kad mi se da pricat o tome pricam a kad nisam u tom raspolozenju jasno dam na znanje!
Ja sam nazalost preskocila ovaj ciklus, radi vadenja umnjaka. Imala sam temperaturu 4 dana, bila sva nikakva i jednostavno nisam mogla zamislit da jos krenem sa pikanjem i letim na preglede.
Frosty dobro dosla i kratko se zadrzala ovdje! 😉😘
Cure, kada se ocekuje m nakon neuspjesnog postupka?zadnje ljekove popila sam u cetvrtak.ima.li tu nekog razloga za brigu i reakciju il je to jednostavno kad dodje-dodje?
Meni obicno kad sam u postupku i na tabletama uvijek ciklus traje duze, oko 5 dana... tako da mislim da ne trebas brinut
Meni je dosla menga jos pod utrogestanima, ali sam pricala s curom koja ima vise beuspjesnih postupaka i nekad joj dodje 3 dana nakon zadnjeg, nekad jos dok ih koristi, nekad 5 dana nakon zadnjeg utrica. Nemoj brinuti.
Draga Panda123
i sve ostale cure koje ste se susrele sa takvim problemima. Mi iskreno nismo nikome govorili dok ne bude odlučeno da li idemo na umjetnu ili ne.. Ja sam jedino htjela pripremiti okolinu da znaju što se dešava jer nema mi gorega kad mi netko kaže: a šta vi čekate?
Prvo, jako mi je glupo da se netko ide miješati u tuđi život, a ni ne zna da li taj netko može, hoće (ili nešto drugo) djecu, a drugo, koga briga kako ti živiš svoj život. I žene koje jako kasno zatrudne (od 35 nadalje), to su komentari: šta su oni čekali, gle kak je stara mama i sl. a nitko se ne zapita zašto je to tako. I ovi koji su tada zatrudnili, moraju smišljati opravdanja zašto i kako..
Mi smo razmišljali da li ćemo reći roditeljima i kada i ako kažemo, kako ćemo im priopćiti da ne zivkaju i ne ispituju svaki dan šta ima novoga jer to mi još više digne tlak... Jedni jesu razumni, a drugi bi sve znali i to prije nego što mi saznamo išta. Odlučili smo im reći da je situacija takva kakva je, ne znamo da li ćemo morati ići na umjetnu ili ne i da se zna, a ne da se stalno govori: a valjda ćemo mi dočekati još jednog malog unučića.. jer me to ubija, sve prijateljice oko mene zatrudnile, ostala još jedna i to mi ide na živce kad me se uspoređuje s drugima i očekuje nešto za što ni ja ne znam kada će :/
Uh onda dobro.hvala vam.imam jos jedno pitanjce-ako netko zna,ako imam u jednoj bolnici D1 uputnicu koja vrijedi jos par mjeseci,dal mogu trazit gin novu uputnicu za drugu bolnicu ako sam se odlucila "premjestit"?
Cure da li je koja od vas koristila EMBRYOGLUE ?
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Sortiraj odgovore
Najstariji