Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    25. Travanj 2018. 19:45

Nova sreca ne brini sigurno ce se primiti..ja sam imala 7 folikula, 3 js i dvije su se oplodile i od te dvije obje su se primile..zapravo sam tocno tako i htjela nekako da imam samo dvije koje ce biti odlicne i da se obje prime 😄😄 pa preporucam biti pozitivna i ne brinuti jer sigurno ce se primiti..sretno 😘😘

❤N i V💙

• mariss
    25. Travanj 2018. 21:03

cure, da li staviti utrogestan ujutro na dan transfera?

Srećica@
    25. Travanj 2018. 21:22

mariss

Ja sam stavila "jutarnji" nakon transfera.

4 sreća
    25. Travanj 2018. 21:41

mariss

Ne jutri ne stavljaj to ce ti oni staviti .sretno

4 sreća
    25. Travanj 2018. 21:42

truskawka

Nova srecane brini sigurno ce se primiti..ja sam imala 7 folikula, 3 js i dvije su se oplodile i od te dvije obje su se primile..zapravo sam tocno tako i htjela nekako da imam samo dvije koje ce biti odlicne i da se obje prime 😄😄 pa preporucam biti pozitivna i ne brinuti jer sigurno ce se primiti..sretno 😘😘

Cek obe ti se primile cestitam na tomu.to znaci da blizance nosis😙

• Babylove
    26. Travanj 2018. 07:21

Hej cure imam jedno pitanje.. mozda pomalo glupo ali ne kuzim.. istrazila sam vise manje sve o mogucnostima MPO.. sve postupke.. gdje se sto kako radi.. uglavnom sve sto me zanima.. ali ne kuzim sto znaci to dvostanicni , cetverostanicni, šestostanicni..... transfer? koliko god citala i trazila ne mogu naci.. nadam se da nije bas jako glupo pitanje 😂😂😂

4 sreća
    26. Travanj 2018. 07:22

Jutro drage moje!Reci te mi koliko triba mirovati nakon transvera

4 sreća
    26. Travanj 2018. 07:28

Babylove

Hej cure imam jedno pitanje.. mozda pomalo glupo ali ne kuzim.. istrazila sam vise manje sve o mogucnostima MPO.. sve postupke.. gdje se sto kako radi.. uglavnom sve sto me zanima.. ali ne kuzim sto znaci to dvostanicni , cetverostanicni, šestostanicni….. transfer? koliko god citala i trazila ne mogu naci.. nadam se da nije bas jako glupo pitanje 😂😂😂

To ti je lutko moja koliko su meni objasnili stanice kako se razvijaju i po tome ti govore dali su dobri ili ne sto se bolje dile to su kvalitetniji embriji.al sve je to u Bozijim rukama.meni su vratili drugi dan cetverostanicne

m.girl6
    26. Travanj 2018. 08:01

Nova sreca

Jutrooo  :)
    Miruj taj dan i poslije radi sve normalno kao i prije, bez naprezanja i dizanja teških stvari, ne ništa više od 1 kg. Šetaj i probaj se u glavi što više opustiti, ionako je sve u Božjim rukama dalje. 

Noa 💙

Pikica89
    26. Travanj 2018. 08:55

Nova sreca

Ja sam mirovala taj dan kad mi je bio transfer i dan poslje transfera a ostale dane sam vec normapno setala kretala se samo ne nista dizati ni slucajno ugl.sve laganini 😘 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.