Nova sreca ne brini sigurno ce se primiti..ja sam imala 7 folikula, 3 js i dvije su se oplodile i od te dvije obje su se primile..zapravo sam tocno tako i htjela nekako da imam samo dvije koje ce biti odlicne i da se obje prime 😄😄 pa preporucam biti pozitivna i ne brinuti jer sigurno ce se primiti..sretno 😘😘
❤N i V💙
cure, da li staviti utrogestan ujutro na dan transfera?
Ja sam stavila "jutarnji" nakon transfera.
cure, da li staviti utrogestan ujutro na dan transfera?
Ne jutri ne stavljaj to ce ti oni staviti .sretno
Nova srecane brini sigurno ce se primiti..ja sam imala 7 folikula, 3 js i dvije su se oplodile i od te dvije obje su se primile..zapravo sam tocno tako i htjela nekako da imam samo dvije koje ce biti odlicne i da se obje prime 😄😄 pa preporucam biti pozitivna i ne brinuti jer sigurno ce se primiti..sretno 😘😘
Cek obe ti se primile cestitam na tomu.to znaci da blizance nosis😙
Hej cure imam jedno pitanje.. mozda pomalo glupo ali ne kuzim.. istrazila sam vise manje sve o mogucnostima MPO.. sve postupke.. gdje se sto kako radi.. uglavnom sve sto me zanima.. ali ne kuzim sto znaci to dvostanicni , cetverostanicni, šestostanicni..... transfer? koliko god citala i trazila ne mogu naci.. nadam se da nije bas jako glupo pitanje 😂😂😂
Hej cure imam jedno pitanje.. mozda pomalo glupo ali ne kuzim.. istrazila sam vise manje sve o mogucnostima MPO.. sve postupke.. gdje se sto kako radi.. uglavnom sve sto me zanima.. ali ne kuzim sto znaci to dvostanicni , cetverostanicni, šestostanicni….. transfer? koliko god citala i trazila ne mogu naci.. nadam se da nije bas jako glupo pitanje 😂😂😂
To ti je lutko moja koliko su meni objasnili stanice kako se razvijaju i po tome ti govore dali su dobri ili ne sto se bolje dile to su kvalitetniji embriji.al sve je to u Bozijim rukama.meni su vratili drugi dan cetverostanicne
Jutro drage moje!Reci te mi koliko triba mirovati nakon transvera
Jutrooo :)
Miruj taj dan i poslije radi sve normalno kao i prije, bez naprezanja i dizanja teških stvari, ne ništa više od 1 kg. Šetaj i probaj se u glavi što više opustiti, ionako je sve u Božjim rukama dalje.
Noa 💙
Jutro drage moje!Reci te mi koliko triba mirovati nakon transvera
Ja sam mirovala taj dan kad mi je bio transfer i dan poslje transfera a ostale dane sam vec normapno setala kretala se samo ne nista dizati ni slucajno ugl.sve laganini 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji