Pozdrav djevojke… prije svega zelim svima srecu.. cestitam na svim srcekima i sretno onim curkama koje ce svoje tek ugledati
Krenuli smo u postupke MPO u Vinogradsku..
Ici cemo na izvsntjelesnu (spermio. Je los)
Imamo pravo 2 puta prirodno i 4 stimulirano…
Prvi puta smo bili prosli ciklus ali nista… puknuo mi je folikul prije aspiracije (utorak bio je 16mm, sri navecer stoperica i u petak ujutro sam isla na uzv)
Sada bi ovaj ciklus isli ponovo prirodno.. a u 6 mj sam narucena za stimulirano.. pa me zanima dali je kojoj od vas uspjelo prirodno? Znam da je rizik i da je vjerojatnost mala i mislila sam da cu cekat 6 mj ali nekako me vuce da ipak odem jos jednom probati ovako
Curkee pliz moze li odg na ovaj post 🤗🤗… vidim da se stvarno dobro sve upucene?
Draga oprosti ako ti nitko nije odg..u moru svih poruka se vjerojatno i cure isto kao i ja pogubimo..zaista nije namjerno..moj savjet ti je da napravis onako kako osjecas a sto se tice puknutog folikula prije aspiracije vjerojatno su te jajnici dosta boljeli tih par dana (mene jesu) i trebala bi traziti nesto za smirenje jajnika..tako sam i ja trazila jer sam se bojala da ce puknuti prije aspiracije i to sam naglasila svom dr..dali su mi odmah inekciju i mirovala sam gotovo svih 6 dana koliko sam se pikala bas iz tog razloga..tako da ovaj puta pametnije i napravi onako kako ti tjelo samo govori..samo ga slusaj i ono ce ti samo reci sto treba..i nemoj se bojati nista traziti..mi smo svi posebni slucajevi i oko nas se moraju jako potruditi..ja vidim da je mom dr puno lakse ako sam brbljiva i ako mu kazem sve sto me muci..tako da moj savjet nemoj biti u nedoumici nikakvoj i za svaku (iako mozda mislis da je neznatna) sitnicu pitaj i bori se za svoje bebice..sretno ti bilo i oprosti jos jednom sto ti nismo odg prije 😘😘
Ma predpostavila sam da nije namjerno... 😊😊 hvala ti puno na odg.. jesu bolili su me jajnici uvijek ih osjetim u vrijeme O i prije M...danas mi je 27dc i svaki cas bi trebala dobiti M pa cu se javiti za folikumetriju... a sad sto se tice da ce mi dati nesto za smirenje jajnika nevjerujem, posto je prirodni ciklus i vrlo brzo cu u stimulirani pa nevjerujem da ce se truditi oko 1 folikula 😔...
Nisam vas uspjela sve pohvatat ali vidim da vas dosta ceka da 💖💖💖 pocnu kucati i zelim vam svu srecu svijeta ☺☺
Pozdrav djevojke… prije svega zelim svima srecu.. cestitam na svim srcekima i sretno onim curkama koje ce svoje tek ugledati
Prvi puta smo bili prosli ciklus ali nista… puknuo mi je folikul prije aspiracije (utorak bio je 16mm, sri navecer stoperica i u petak ujutro sam isla na uzv)
Sada bi ovaj ciklus isli ponovo prirodno.. a u 6 mj sam narucena za stimulirano.. pa me zanima dali je kojoj od vas uspjelo prirodno? Znam da je rizik i da je vjerojatnost mala i mislila sam da cu cekat 6 mj ali nekako me vuce da ipak odem jos jednom probati ovako
Ja sam bila na jednom prirodnom,bez ičega i dali su mi štopericu ka je folikul bio na 25 ,nije puknuo,ali ga nisu mogli izvaditi zbog položaja jajnika,sad ću na drugi prirodni,nemaš šta izgubiti ako ideš,šanse su male ali postoje
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ni ja nisam dobila svoj odgovor ili nitko nije bio u FET-u u Petrovoj! onda sam ja pionir pa cu vas izvjestavati! Idem na uzv 10.dan ciklusa, dakle prirodni protokol i moram priznati da se veselim minimalnoj intervenciji lijekova!
Ni ja nisam dobila svoj odgovor ili nitko nije bio u FET-u u Petrovoj!onda sam ja pionir pa cu vas izvjestavati! Idem na uzv 10.dan ciklusa, dakle prirodni protokol i moram priznati da se veselim minimalnoj intervenciji lijekova!
Ja sam u Ri,ali sigurno ima netko ovdje da odgovori,sretno
DANTE
Du moj savjet ti je nazvat sestru Brigitu na onaj mob i sve je pitaj.ona je dusica i sve ce ti rec :* svim curama cestitam i sretno dalje
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Ja sam bila na jednom prirodnom,bez ičega i dali su mi štopericu ka je folikul bio na 25 ,nije puknuo,ali ga nisu mogli izvaditi zbog položaja jajnika,sad ću na drugi prirodni,nemaš šta izgubiti ako ideš,šanse su male ali postoje
Hvala ti na odg... ides li poslije na stimulirani ako kojim slucajem ne uspije sada? Kada uopce ides na prirodni opet?
Lutko moje drage da vas pitam nesto nadam se da mi se necete smijati.🙄ja sam danas bila na prvom ltrazvuku ali nisam pitala ju dali se smiju imati odnosi tokom primanja terapije ili triba postiti od keksa
Nonina vec sam prije pisala o tabletama Ovaboost koje sam pila u kombinaciji s prenatalnim vitaminima. Te tablete ti daju jajnoj stanici dodatnu energiju za dijeljenje kad dođe do oplodnje. Mislim da su meni dosta pomogle jer sam 5. dan od punkcije dobila 9 blastocista koje su se počele izljegati.
Vidjela sam da si spomenula to jednom. I proucavam i to izmedju ostalog. S kojim prenatalnim vit.si ti kombinirala? Meni je amh niski pa pokusavam nac neku ful udarnu dozu . Tebi je vjerojatno visi ako je bilo 9 bl. 😁 Meni je max 2js. Koliko dugo si ih pila? Mislim da najmanje 3 mj bi morala pit jer js treba 90 dana. To procitala.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Nova sreca, ja nemam pojma. Sama sam zakljucila sa mozda ne ono kako se blizi ovulacija da ne bi slucajno ako neki popucaju doslo do viseplodne trudnoce, ali i vidjet ces ako ti je prva stimulacija da ces osjecati jajnike pa ce ti nekako prirodno biti da se ne seksas (ili ja nisam normalna). Mozda sad na pocetku nema razloga zasto ne bi. Jesu ti se od bemfole pokrenuli folikuli?
Babylove mislim da mozes popit voltaren dan prije aspiracije da folikul ne pukne,evo ja se isto pripremam za drugi prirodni,u prvom dobila stopericu na 17 mm,super stanica i sve al se nije dala oplodit pa nam je sad preporucen icsi
Sortiraj odgovore
Najstariji