Manuella iako je povraćanje neugodno to je upak dobar znak jer je pokazatelj da je nivo progesterona visok a on ti održava trudnoću
truskawka hvala ti na savjetu. Ako se ovo ponovi sigurno cu zvat doktora i možda čak inzistirati na ultrazvuku
Pikica mislim da bi se trebalo vidjeti srce u petak ako si 6 tjedana trudna. Daj Bože da sve bude uredu i da nam u petak javiš lijepe vijesti. Pokušaj se opustiti, vrijeme leti...
Jesam govorila da nemam simptoma.. jutros glavobolja i dusu sam povratila ne znam za sebe
Probaj piti caj od đumbira. Smiruje želudac a možeš ga piti. Giniči ga preporučaju. Od lijekova možeš za mučninu jedino tbl Renine ili gel Reflustat. Povraćanje i mučnine su čak i poželjne. Mene au mučile do 6 mjeseca trudnoće
Bravo Manuellato je jaaaakooo dobar znak 😉😉
Pikica racuna ti se od prvog dana zadnje menstruacije. Pitala ja doktora on mi sve lijepo objasnio. Iako se kod IVF-a zna kad je tocno doslo do trudnoce oni ipak moraju ili dodati 2 tjedna ili prvi dan zadnje menstruacije. Zasto? Zato sto ne mogu voditi nama trudnocu drugacije nego ostalima, a kod prirodnih zaceca se ne zna kad je doslo do istog pa onda im je jedini cvrsti datum prvi dan zadnje menstruacije..eto nadam se da ti je sad jasnije kao sto je i meni bilo jer sam isto bila u nedoumici zasto se tako vodi a zna se tocno kad je doslo do trudnoce 😄😄 ako zatrebas jos koju info slobodno pitaj..ja svog dr maltretiram sa svakakvim pitanjima i on mi sve utancine objasni 😃😃 jadan covijek koliko ga mucim hahaha
Onda sam ja trudna sest tjedanahehe kaj mislite oce se onda sad u petak vidjeti srceko ili jojj.. malo me strah toga pregleda samo molim Boga da je sve super i da on kaze da to ide u najboljem redu
Pikica, srceko bi se moglo vidjeti. Javi kako je proslo. I sretno
Jesam govorila da nemam simptoma.. jutros glavobolja i dusu sam povratila ne znam za sebe
Probaj piti caj od đumbira. Smiruje želudac a možeš ga piti. Giniči ga preporučaju. Od lijekova možeš za mučninu jedino tbl Renine ili gel Reflustat. Povraćanje i mučnine su čak i poželjne. Mene au mučile do 6 mjeseca trudnoće
Hvala ti obožavam caj od đumbira pa cu njega pit😘
Pozdrav svima.
Pitanje za cure koje su narucivale razne vitamine za poboljsanje js .dal s iherb ili ? Koje ste narucile? Tamo na iherb ima toliko razlicitih vrsta da ne znam odakle da pocnem. Krecem opet u 8 mj pa da ih probam jos malo ojacati jer sad nije bilo rezultata.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Nonina vec sam prije pisala o tabletama Ovaboost koje sam pila u kombinaciji s prenatalnim vitaminima. Te tablete ti daju jajnoj stanici dodatnu energiju za dijeljenje kad dođe do oplodnje. Mislim da su meni dosta pomogle jer sam 5. dan od punkcije dobila 9 blastocista koje su se počele izljegati.
Bravo Manuellato je jaaaakooo dobar znak 😉😉
Pikica racuna ti se od prvog dana zadnje menstruacije. Pitala ja doktora on mi sve lijepo objasnio. Iako se kod IVF-a zna kad je tocno doslo do trudnoce oni ipak moraju ili dodati 2 tjedna ili prvi dan zadnje menstruacije. Zasto? Zato sto ne mogu voditi nama trudnocu drugacije nego ostalima, a kod prirodnih zaceca se ne zna kad je doslo do istog pa onda im je jedini cvrsti datum prvi dan zadnje menstruacije..eto nadam se da ti je sad jasnije kao sto je i meni bilo jer sam isto bila u nedoumici zasto se tako vodi a zna se tocno kad je doslo do trudnoce 😄😄 ako zatrebas jos koju info slobodno pitaj..ja svog dr maltretiram sa svakakvim pitanjima i on mi sve utancine objasni 😃😃 jadan covijek koliko ga mucim hahaha
Onda sam ja trudna sest tjedanahehe kaj mislite oce se onda sad u petak vidjeti srceko ili jojj.. malo me strah toga pregleda samo molim Boga da je sve super i da on kaze da to ide u najboljem redu
Pikica, srceko bi se moglo vidjeti. Javi kako je proslo. I sretno
Naravnoo sveee javimm
Pozdrav djevojke… prije svega zelim svima srecu.. cestitam na svim srcekima i sretno onim curkama koje ce svoje tek ugledati
Krenuli smo u postupke MPO u Vinogradsku..
Ici cemo na izvsntjelesnu (spermio. Je los)
Imamo pravo 2 puta prirodno i 4 stimulirano…
Prvi puta smo bili prosli ciklus ali nista… puknuo mi je folikul prije aspiracije (utorak bio je 16mm, sri navecer stoperica i u petak ujutro sam isla na uzv)
Sada bi ovaj ciklus isli ponovo prirodno.. a u 6 mj sam narucena za stimulirano.. pa me zanima dali je kojoj od vas uspjelo prirodno? Znam da je rizik i da je vjerojatnost mala i mislila sam da cu cekat 6 mj ali nekako me vuce da ipak odem jos jednom probati ovako
Curkee pliz moze li odg na ovaj post 🤗🤗... vidim da se stvarno dobro sve upucene?
Pikica deff bi srceko trebalo raditi u petak..obicno svi i narucuju za prvi pregled kad se srce vec vidi tako da..veseli se petku i javi nam novosti 😘
Manuella samo nemoj puno caja od đumbira..moglo bi biti stetno..po meni jedan caj sasvim dovoljan ujutro kad krenu mucnine..ali budi sretna..to je dobar znak da je sve u redu i vrlo vjerojatno viseplodna trudnoca 😉 u svakom slucaju javljaj novosti 😘
Suncica obavezno pitaj dr na uzv za te grceve i nemoj se ustrucavati..mi smo posebni slucajevi i moramo voditi brigu o svakom cudnom osjecaju ili nelagodi..a pogotovo kod takvih grceva, kao sto mi je dr rekao oni bi mogli biti znak kontrakcija tj trudova..tako da zaista oprezno s tim..ipak..nadam se da je sve u redu i da se nece ponavljati..javi se obavezno 😘
❤N i V💙
Pozdrav djevojke… prije svega zelim svima srecu.. cestitam na svim srcekima i sretno onim curkama koje ce svoje tek ugledati
Krenuli smo u postupke MPO u Vinogradsku..
Ici cemo na izvsntjelesnu (spermio. Je los)
Imamo pravo 2 puta prirodno i 4 stimulirano…
Prvi puta smo bili prosli ciklus ali nista… puknuo mi je folikul prije aspiracije (utorak bio je 16mm, sri navecer stoperica i u petak ujutro sam isla na uzv)
Sada bi ovaj ciklus isli ponovo prirodno.. a u 6 mj sam narucena za stimulirano.. pa me zanima dali je kojoj od vas uspjelo prirodno? Znam da je rizik i da je vjerojatnost mala i mislila sam da cu cekat 6 mj ali nekako me vuce da ipak odem jos jednom probati ovako
Curkee pliz moze li odg na ovaj post 🤗🤗… vidim da se stvarno dobro sve upucene?
Draga oprosti ako ti nitko nije odg..u moru svih poruka se vjerojatno i cure isto kao i ja pogubimo..zaista nije namjerno..moj savjet ti je da napravis onako kako osjecas a sto se tice puknutog folikula prije aspiracije vjerojatno su te jajnici dosta boljeli tih par dana (mene jesu) i trebala bi traziti nesto za smirenje jajnika..tako sam i ja trazila jer sam se bojala da ce puknuti prije aspiracije i to sam naglasila svom dr..dali su mi odmah inekciju i mirovala sam gotovo svih 6 dana koliko sam se pikala bas iz tog razloga..tako da ovaj puta pametnije i napravi onako kako ti tjelo samo govori..samo ga slusaj i ono ce ti samo reci sto treba..i nemoj se bojati nista traziti..mi smo svi posebni slucajevi i oko nas se moraju jako potruditi..ja vidim da je mom dr puno lakse ako sam brbljiva i ako mu kazem sve sto me muci..tako da moj savjet nemoj biti u nedoumici nikakvoj i za svaku (iako mozda mislis da je neznatna) sitnicu pitaj i bori se za svoje bebice..sretno ti bilo i oprosti jos jednom sto ti nismo odg prije 😘😘
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji