Stalno su govorili da je problem loš spermiogram ,tak da stvarno nznm.Ja pijem eutirox za štitnjaču ali je sve pod kontrolom stoga nznm u cemu je problem.Sad moramo napravit pauzu pa cemo viditi sto dalje.
Lolla, stoperica ce i ici ovisno o velicini folikula. Mozda ti budu sporije rasli, mozda brze, unaprijed se ne moze znati. Neke cure aspiraciju imaju 14. dan, ja sam imala
12.
Hvala vam svima na savjetima. Jučer sam naručila i taj lubrikant pre-seed pa ćemo vidjeti jel išta pomaže, na ebayu je 25 dolara i besplatna poštarina (ako nekoga zanima, s obzirom da je na njuškalu 289kn).
Svako jutro MM i ja pijemo vodu sa iscjeđenim limunom pa bih to nastavili kao izvor vitamina C, pijemo Folnu od NW nekih cca mj i pol, njemu sam naručila još vitamina sa Iherba koje sam vidjela od vas tu
Ne znam zašto imam loš osjećaj u svezi svega, možda je to od tog prvotnog šoka..ali me tješi to što sam relativno mlada pa kako brojke kažu-i ako budemo morali na neki oblik MPO moglo bi biti uspješnije.
Držim se vaših riječi i vjerujem da mora biti pomaka na spermiogramu za 3 mj :) Čitala sam i o čaju gospodine Mije, pa ako koja ima iskustva s time bila bi voljna naručiti i to isto (ako ima tko njegov broj bilo bi super)
Jako sam sretna što vas je ovdje toliko puno i što imam od koga dobiti barem neki savjet, ne želim nikome ništa govoriti jer mislim da nemam snage ni živaca za otrovne komentare ljudi.
Lolla, stoperica ce i ici ovisno o velicini folikula. Mozda ti budu sporije rasli, mozda brze, unaprijed se ne moze znati. Neke cure aspiraciju imaju 14. dan, ja sam imala
12.
Hvala za info! 10-13 dc bi mi bili otprilke vikend do 1.5., nadam se da će biti ok... ❤️
Curke,ima ki koja ovdje iskustva sa dr škvorcom iz samobora? Mi smo naruceni za prvi pregled ovaj mjesec pa me zanima malo
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Nika imas bas par stranica unatrag kako cure hvale dr. Skvorca. U svakom slucaju jako su pozitivna iskustva.
Nika5555, kako je i napisala Kengurica, iskustva su pozitivna. Ja sam kod njega. Prije bila na vv. I mogu reci ogromna razlika. Doktori su super, ljubazni , na raspolaganju kad god ih trebas. Ne znam da li si vec bila negdje do sad. Uglavnom, ako je sve ok s nalazima tj nista ne treba popravljat , npr smanjit(tsh) u postupku si prakticki odmah sa sljedecom m.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Kako su nam trudnice.imate li kakvih simptoma?jel imamo koju da je u postupku da ceka betu.sretno svima. ..
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Truskawka je li ti danas prvi uzv?
Hej draga. Danas mi je drugi uzv ali smo danas ocrkivali srceko..i pogodi sto..kucaju dva 😍😍 kako si ti?
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji