Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    16. Travanj 2018. 12:51

Ocekivali 😃

❤N i V💙

• Manuella
    16. Travanj 2018. 12:55

Didi28

Kako su nam trudnice.imate li kakvih simptoma?jel imamo koju da je u postupku da ceka betu.sretno svima. ..

Meni se samo spava nemam snage za nista..i neki pritisak u jajnicima..mucnine fala bogu nema prekosutra mi je prvi ultrazvuk... trema na vrhuncu

• Manuella
    16. Travanj 2018. 12:56

truskawka

Suncica135

Truskawka je li ti danas prvi uzv?

Hej draga. Danas mi je drugi uzv ali smo danas ocrkivali srceko..i pogodi sto..kucaju dva 😍😍 kako si ti?

Ma daaaj super koji si tjedan? kakvi su ti simptomi?jel' mirujes ili ...

4 sreća
    16. Travanj 2018. 12:59

O cestitam svima na plusicima i srcekima😚nek sve prodje po skolski i uzivajte svaki tren sa njima.da vas pitam danas mi je treci dan pikanja i zanima me jeli jos kome od benfole da se spavalo. mene doslovce obara san kad ga ustrkam

du1988
    16. Travanj 2018. 14:23

Cure, ima li koja iskustva s folikulometrijom u FET-u? Zvala sam danas Petrovu, sestra kaze da dodjem 10.dan ciklusa, pretpostavljam onda svaki drugi dan dok ne dodje do ovulacije? Truskawka, cestitam od srca! Manuella, sretno sutra! 

url=https://lilypie.com]

• Babylove
    16. Travanj 2018. 14:50

Pozdrav djevojke... prije svega zelim svima srecu.. cestitam na svim srcekima i sretno onim curkama koje ce svoje tek ugledati
    Krenuli smo u postupke MPO u Vinogradsku..
    Ici cemo na izvsntjelesnu (spermio. Je los)
    Imamo pravo 2 puta prirodno i 4 stimulirano...
    Prvi puta smo bili prosli ciklus ali nista... puknuo mi je folikul prije aspiracije (utorak bio je 16mm, sri navecer stoperica i u petak ujutro sam isla na uzv) 
    Sada bi ovaj ciklus isli ponovo prirodno.. a u 6 mj sam narucena za stimulirano.. pa me zanima dali je kojoj od vas uspjelo prirodno? Znam da je rizik i da je vjerojatnost mala i mislila sam da cu cekat 6 mj ali nekako me vuce da ipak odem jos jednom probati ovako

truskawka
    16. Travanj 2018. 15:32

Hvala svima 😘😘 
    Manuella navikni se na to spavanje..spavam ko top i stalno..pitala sam dr i kaze je to je nuspojava trudnoce. 😄😄 Pritisak u jajnicima i maternici je normalna stvar jer se maternica siri i pritisce sve oko sebe 😄😄 javi se nakon uzv da cujemo i od tebe radosne vijesti.
    Ostale curke isto cekam da se jave da se sve zajedno veselimo 😘😘

❤N i V💙

• Kengurica
    16. Travanj 2018. 16:55

Ja od bemfole nisam imala nikakve nuspojave, ali ti je to individualno.

• Suncica135
    16. Travanj 2018. 17:59

truskawka

Suncica135

Hej draga. Danas mi je drugi uzv ali smo danas ocrkivali srceko..i pogodi sto..kucaju dva 😍😍 kako si ti?

Čestitam draga pa to su odlične vijesti . Ja nikako da svoj prvi ultrazvuk dočekam...taj 26.4. je preee daleko!
    Do sad sam se ok osjecala jedino što spavam po cijeli dan, ali danas sam dobila jake grčeve u maternici. Trajali su bez prekida 10-15 min i onda prestali. Još 2 sata nakon toga stalno sam provjeravala ima li krvi ali sve čisto. Još sam malo u šoku....

Manuella obavezno javi sutra kako je prošao uzv, mislim da će biti dva lijepa srčeka 

Diana30
    16. Travanj 2018. 18:01

truskawka

Suncica135

Truskawka pa to je divno dva srceka ajmee..Manuela cestitam i sretno cuvajte bebice cure.bas mi je drago zbog vas

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.