Kako su nam trudnice.imate li kakvih simptoma?jel imamo koju da je u postupku da ceka betu.sretno svima. ..
Meni se samo spava nemam snage za nista..i neki pritisak u jajnicima..mucnine fala bogu nema prekosutra mi je prvi ultrazvuk... trema na vrhuncu
Truskawka je li ti danas prvi uzv?
Hej draga. Danas mi je drugi uzv ali smo danas ocrkivali srceko..i pogodi sto..kucaju dva 😍😍 kako si ti?
Ma daaaj super koji si tjedan? kakvi su ti simptomi?jel' mirujes ili ...
O cestitam svima na plusicima i srcekima😚nek sve prodje po skolski i uzivajte svaki tren sa njima.da vas pitam danas mi je treci dan pikanja i zanima me jeli jos kome od benfole da se spavalo. mene doslovce obara san kad ga ustrkam
Cure, ima li koja iskustva s folikulometrijom u FET-u? Zvala sam danas Petrovu, sestra kaze da dodjem 10.dan ciklusa, pretpostavljam onda svaki drugi dan dok ne dodje do ovulacije? Truskawka, cestitam od srca! Manuella, sretno sutra!
url=https://lilypie.com]
Pozdrav djevojke... prije svega zelim svima srecu.. cestitam na svim srcekima i sretno onim curkama koje ce svoje tek ugledati
Krenuli smo u postupke MPO u Vinogradsku..
Ici cemo na izvsntjelesnu (spermio. Je los)
Imamo pravo 2 puta prirodno i 4 stimulirano...
Prvi puta smo bili prosli ciklus ali nista... puknuo mi je folikul prije aspiracije (utorak bio je 16mm, sri navecer stoperica i u petak ujutro sam isla na uzv)
Sada bi ovaj ciklus isli ponovo prirodno.. a u 6 mj sam narucena za stimulirano.. pa me zanima dali je kojoj od vas uspjelo prirodno? Znam da je rizik i da je vjerojatnost mala i mislila sam da cu cekat 6 mj ali nekako me vuce da ipak odem jos jednom probati ovako
Hvala svima 😘😘
Manuella navikni se na to spavanje..spavam ko top i stalno..pitala sam dr i kaze je to je nuspojava trudnoce. 😄😄 Pritisak u jajnicima i maternici je normalna stvar jer se maternica siri i pritisce sve oko sebe 😄😄 javi se nakon uzv da cujemo i od tebe radosne vijesti.
Ostale curke isto cekam da se jave da se sve zajedno veselimo 😘😘
❤N i V💙
Ja od bemfole nisam imala nikakve nuspojave, ali ti je to individualno.
Hej draga. Danas mi je drugi uzv ali smo danas ocrkivali srceko..i pogodi sto..kucaju dva 😍😍 kako si ti?
Čestitam draga pa to su odlične vijesti . Ja nikako da svoj prvi ultrazvuk dočekam...taj 26.4. je preee daleko!
Do sad sam se ok osjecala jedino što spavam po cijeli dan, ali danas sam dobila jake grčeve u maternici. Trajali su bez prekida 10-15 min i onda prestali. Još 2 sata nakon toga stalno sam provjeravala ima li krvi ali sve čisto. Još sam malo u šoku....
Manuella obavezno javi sutra kako je prošao uzv, mislim da će biti dva lijepa srčeka
Truskawka pa to je divno dva srceka ajmee..Manuela cestitam i sretno cuvajte bebice cure.bas mi je drago zbog vas
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji