Suncica obavezno se javi svojem dr sto prije zbog tih grceva..nadam se da je sve u redu..odi na hitnu ako treba, s takvim grcevima se nije za zezati...
Curke hvala jos jednom svima..da vas ne nabrajam sad sve 😘😘
❤N i V💙
truskawka dok nema krvi mislim da nema smisla ići...nastojim dogurati do tog termina za ultrazvuk pa što bude. Onako se ne može ništa tu napraviti jer već pijem Utrogestan 3 puta po 2 tablete i mirujem, a ako se nešto treba desiti desit će se. Trenutno samo čekam pregled i molim boga
Kako su nam trudnice.imate li kakvih simptoma?jel imamo koju da je u postupku da ceka betu.sretno svima. ..
Meni se samo spava nemam snage za nista..i neki pritisak u jajnicima..mucnine fala bogu nema prekosutra mi je prvi ultrazvuk… trema na vrhuncu
Evo ja prvi uzv imam u petak jedva cekam...simptoma pa nemam pojma uopce jedino su mi grudi naotecene dosta vruce i tu i tamo znaju boliti bradavice i imam malo problema sa zatvorom a mučnina nemam...Ali isto me malo strah petka bome i ja imam tremu.. .
Kako su nam trudnice.imate li kakvih simptoma?jel imamo koju da je u postupku da ceka betu.sretno svima. ..
Meni se samo spava nemam snage za nista..i neki pritisak u jajnicima..mucnine fala bogu nema prekosutra mi je prvi ultrazvuk… trema na vrhuncu
Evo ja prvi uzv imam u petak jedva cekam…simptoma pa nemam pojma uopce jedino su mi grudi naotecene dosta vruce i tu i tamo znaju boliti bradavice i imam malo problema sa zatvorom a mučnina nemam…Ali isto me malo strah petka bome i ja imam tremu.. .
Pikica sretno mila.,za cas ce petak,koliko si tj.otprilike trudna.?ma y simptomi su tu mislim da nemas razlog za brigu...Suncica135 i tebi zelim svu srecu bit ce sve ok..obavezno javite..
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Suncica ok ako nema krvi, ali ako se ponovi obavezno se javi i na uzv pitaj za to..meni je dr rekel da ako nedaj boze cu imati strahovite grceve odnapred u maternici kao da imam osjecaj da cu dobiti mengu da se obavezno javim..no bilo kako bilo strogo miruj i ne seci puno..sjedi, lezi, sjedi, lezi..bit ce sve super, vjerujem u to..ugl javi se obavezno..😘😘
Pikica i tvoje novosti cekamo s nestrpljenjem..😘😘
❤N i V💙
Jesam govorila da nemam simptoma.. jutros glavobolja i dusu sam povratila ne znam za sebe
Evo ja prvi uzv imam u petak jedva cekam…simptoma pa nemam pojma uopce jedino su mi grudi naotecene dosta vruce i tu i tamo znaju boliti bradavice i imam malo problema sa zatvorom a mučnina nemam…Ali isto me malo strah petka bome i ja imam tremu.. .
Pikica sretno mila.,za cas ce petak,koliko si tj.otprilike trudna.?ma y simptomi su tu mislim da nemas razlog za brigu…Suncica135 i tebi zelim svu srecu bit ce sve ok..obavezno javite..
Ja iskreno uopce ne znam kak se to racuna dal od tfansfera ili od prvi dan zadnje menstruacije,uglv jedino sto znam da mi je u petak mjesec dana od transfera he he he
Bravo Manuella to je jaaaakooo dobar znak 😉😉
Pikica racuna ti se od prvog dana zadnje menstruacije. Pitala ja doktora on mi sve lijepo objasnio. Iako se kod IVF-a zna kad je tocno doslo do trudnoce oni ipak moraju ili dodati 2 tjedna ili prvi dan zadnje menstruacije. Zasto? Zato sto ne mogu voditi nama trudnocu drugacije nego ostalima, a kod prirodnih zaceca se ne zna kad je doslo do istog pa onda im je jedini cvrsti datum prvi dan zadnje menstruacije..eto nadam se da ti je sad jasnije kao sto je i meni bilo jer sam isto bila u nedoumici zasto se tako vodi a zna se tocno kad je doslo do trudnoce 😄😄 ako zatrebas jos koju info slobodno pitaj..ja svog dr maltretiram sa svakakvim pitanjima i on mi sve utancine objasni 😃😃 jadan covijek koliko ga mucim hahaha
❤N i V💙
Bravo Manuellato je jaaaakooo dobar znak 😉😉
Pikica racuna ti se od prvog dana zadnje menstruacije. Pitala ja doktora on mi sve lijepo objasnio. Iako se kod IVF-a zna kad je tocno doslo do trudnoce oni ipak moraju ili dodati 2 tjedna ili prvi dan zadnje menstruacije. Zasto? Zato sto ne mogu voditi nama trudnocu drugacije nego ostalima, a kod prirodnih zaceca se ne zna kad je doslo do istog pa onda im je jedini cvrsti datum prvi dan zadnje menstruacije..eto nadam se da ti je sad jasnije kao sto je i meni bilo jer sam isto bila u nedoumici zasto se tako vodi a zna se tocno kad je doslo do trudnoce 😄😄 ako zatrebas jos koju info slobodno pitaj..ja svog dr maltretiram sa svakakvim pitanjima i on mi sve utancine objasni 😃😃 jadan covijek koliko ga mucim hahaha
Onda sam ja trudna sest tjedana hehe kaj mislite oce se onda sad u petak vidjeti srceko ili jojj.. malo me strah toga pregleda samo molim Boga da je sve super i da on kaze da to ide u najboljem redu
Sortiraj odgovore
Najstariji