Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    16. Travanj 2018. 16:55

Ja od bemfole nisam imala nikakve nuspojave, ali ti je to individualno.

• Suncica135
    16. Travanj 2018. 17:59

truskawka

Suncica135

Truskawka je li ti danas prvi uzv?

Hej draga. Danas mi je drugi uzv ali smo danas ocrkivali srceko..i pogodi sto..kucaju dva 😍😍 kako si ti?

Čestitam draga pa to su odlične vijesti . Ja nikako da svoj prvi ultrazvuk dočekam...taj 26.4. je preee daleko!
    Do sad sam se ok osjecala jedino što spavam po cijeli dan, ali danas sam dobila jake grčeve u maternici. Trajali su bez prekida 10-15 min i onda prestali. Još 2 sata nakon toga stalno sam provjeravala ima li krvi ali sve čisto. Još sam malo u šoku....

Manuella obavezno javi sutra kako je prošao uzv, mislim da će biti dva lijepa srčeka 

Diana30
    16. Travanj 2018. 18:01

truskawka

Suncica135

Truskawka je li ti danas prvi uzv?

Hej draga. Danas mi je drugi uzv ali smo danas ocrkivali srceko..i pogodi sto..kucaju dva 😍😍 kako si ti?

Truskawka pa to je divno dva srceka ajmee..Manuela cestitam i sretno cuvajte bebice cure.bas mi je drago zbog vas

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

truskawka
    16. Travanj 2018. 18:23

Suncica obavezno se javi svojem dr sto prije zbog tih grceva..nadam se da je sve u redu..odi na hitnu ako treba, s takvim grcevima se nije za zezati...

Curke hvala jos jednom svima..da vas ne nabrajam sad sve 😘😘

❤N i V💙

• Kengurica
    16. Travanj 2018. 18:38

Truskawka cestitam! Bas prekrasno!

• Suncica135
    16. Travanj 2018. 18:41

truskawka dok nema krvi mislim da nema smisla ići...nastojim dogurati do tog termina za ultrazvuk pa što bude. Onako se ne može ništa tu napraviti jer već pijem Utrogestan 3 puta po 2 tablete i mirujem, a ako se nešto treba desiti desit će se. Trenutno samo čekam pregled i molim boga

Pikica89
    16. Travanj 2018. 18:57

Manuella

Didi28

Kako su nam trudnice.imate li kakvih simptoma?jel imamo koju da je u postupku da ceka betu.sretno svima. ..

Meni se samo spava nemam snage za nista..i neki pritisak u jajnicima..mucnine fala bogu nema prekosutra mi je prvi ultrazvuk… trema na vrhuncu

Evo ja prvi uzv imam u petak jedva cekam...simptoma pa nemam pojma uopce jedino su mi grudi naotecene dosta vruce i tu i tamo znaju boliti bradavice i imam malo problema sa zatvorom a mučnina nemam...Ali isto me malo strah petka bome i ja imam tremu.. .

Diana30
    17. Travanj 2018. 07:36

Pikica89

Manuella

Didi28

Kako su nam trudnice.imate li kakvih simptoma?jel imamo koju da je u postupku da ceka betu.sretno svima. ..

Meni se samo spava nemam snage za nista..i neki pritisak u jajnicima..mucnine fala bogu nema prekosutra mi je prvi ultrazvuk… trema na vrhuncu

Evo ja prvi uzv imam u petak jedva cekam…simptoma pa nemam pojma uopce jedino su mi grudi naotecene dosta vruce i tu i tamo znaju boliti bradavice i imam malo problema sa zatvorom a mučnina nemam…Ali isto me malo strah petka bome i ja imam tremu.. .

Pikica sretno mila.,za cas ce petak,koliko si tj.otprilike trudna.?ma y simptomi su tu mislim da nemas razlog za brigu...Suncica135 i tebi zelim svu srecu bit ce sve ok..obavezno javite..

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

truskawka
    17. Travanj 2018. 07:53

Suncica ok ako nema krvi, ali ako se ponovi obavezno se javi i na uzv pitaj za to..meni je dr rekel da ako nedaj boze cu imati strahovite grceve odnapred u maternici kao da imam osjecaj da cu dobiti mengu da se obavezno javim..no bilo kako bilo strogo miruj i ne seci puno..sjedi, lezi, sjedi, lezi..bit ce sve super, vjerujem u to..ugl javi se obavezno..😘😘
    Pikica i tvoje novosti cekamo s nestrpljenjem..😘😘

❤N i V💙

• Manuella
    17. Travanj 2018. 09:12

Jesam govorila da nemam simptoma.. jutros glavobolja i dusu sam povratila ne znam za sebe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI