Efo ja se raspitala malo detaljnije u računovodstvu...upravo je tak kak su renata i proudmomy napisale...plaća bi mi bila manja tak da zbog prosjeka budem izdržala još ta 3 tjedna do godišnjeg a onda prst u uho i pičim na more
Efo ja se raspitala malo detaljnije u računovodstvu…upravo je tak kak su renata i proudmomy napisale…plaća bi mi bila manja tak da zbog prosjeka budem izdržala još ta 3 tjedna do godišnjeg a onda prst u uho i pičim na more
Ma tako je, to je samo 3 tjedna, a onda ces vise od godinu dana biti domeka. Izdrzi, a onda uzivancija! :-)

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav cure, imam pitanjce :) rodit ću u 11-om mjesecu, zanima me da li ja imam pravo na porodiljnu naknadu s obzirom da sam nezaposlena, i nisam prijavljena na burzu? Jer negdje na ovom forumu sam pročitala da pravo na porodiljni (onih 1663kn) imaju i nezaposlene majke koje nisu prijavljene na burzu, a sad to ne mogu naći.
Pozdrav cure, imam pitanjce :) rodit ću u 11-om mjesecu, zanima me da li ja imam pravo na porodiljnu naknadu s obzirom da sam nezaposlena, i nisam prijavljena na burzu? Jer negdje na ovom forumu sam pročitala da pravo na porodiljni (onih 1663kn) imaju i nezaposlene majke koje nisu prijavljene na burzu, a sad to ne mogu naći.
Imas pravo na porodiljnu naknadu. Bas je tako kako si procitala i znam da sam bas ja to negdje pisala na ovih orethodnih 13 stranica. Dakle sve majke u Hr. imaju pravo na porodiljnu naknadu. Kao nezaposlena majka otvaras porodiljni nakon rodjenja djeteta i ostvarujes pravo na naknadu od 1663 kn mjesecno, bez obzira jesi li prijavljena na burzu ili ne.

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Joj hvala ti, jer sad sam malo guglala i naišla na neke članke gdje piše da trebam biti prijavljena na burzu neprekidno 12mj ili 9mj s prekidima u zadnjih 2 godine, ali sam onda skužila da je članak iz 2010. hahah :) uf, baš sam se preplašila, sad mi je lakše :)
Joj hvala ti, jer sad sam malo guglala i naišla na neke članke gdje piše da trebam biti prijavljena na burzu neprekidno 12mj ili 9mj s prekidima u zadnjih 2 godine, ali sam onda skužila da je članak iz 2010. hahah :) uf, baš sam se preplašila, sad mi je lakše :)
Da, zakon se u medjuvremenu mijenjao. :-) Bez brige, imas pravo!

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
e curke jeste dobile uplatu od hzzo-a ovaj mjesec?? malo mi je cudno jer inace pred praznik daju unaprijed,a ovaj mjesec mi nista nije sjelo...
e curke jeste dobile uplatu od hzzo-a ovaj mjesec?? malo mi je cudno jer inace pred praznik daju unaprijed,a ovaj mjesec mi nista nije sjelo…
A, čekaj dok vidiš dj.doplatak, nama kasni za puna 4 mj, ova gospoda se ne žele niti javiti, samo me šaltaju, s time da nismo novi korisnici! E, naša Država!!
e curke jeste dobile uplatu od hzzo-a ovaj mjesec?? malo mi je cudno jer inace pred praznik daju unaprijed,a ovaj mjesec mi nista nije sjelo…
...i ja sam danas gledala, nije mi nista sjelo....obicno sjedne do 20. u mjesecu...
Laura 21.08.2014 :-*
Ne znam je li pravo mjesto za moje pitanje, ali ne znam gdje bih. Od kojeg se datuma broji onih 6 mjeseci/godina dana porodiljnog dopusta za zaposlene majke? Od planiranog termina poroda, ili od stvarnog datuma poroda? Nije da mi par dana oscilacije igra neku ulogu, nego sam se baš toga sjetila...
Ne znam je li pravo mjesto za moje pitanje, ali ne znam gdje bih. Od kojeg se datuma broji onih 6 mjeseci/godina dana porodiljnog dopusta za zaposlene majke? Od planiranog termina poroda, ili od stvarnog datuma poroda? Nije da mi par dana oscilacije igra neku ulogu, nego sam se baš toga sjetila…
Od stvarnog datuma poroda se računa.
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji