Porodiljna naknada

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    17. Lipanj 2014. 15:28

Efo ja se raspitala malo detaljnije u računovodstvu...upravo je tak kak su renata i proudmomy napisale...plaća bi mi bila manja tak da zbog prosjeka budem izdržala još ta 3 tjedna do godišnjeg a onda prst u uho i pičim na more

ramona89
    18. Lipanj 2014. 14:54

Pozdrav cure, imam pitanjce :) rodit ću u 11-om mjesecu, zanima me da li ja imam pravo na porodiljnu naknadu s obzirom da sam nezaposlena, i nisam prijavljena na burzu? Jer negdje na ovom forumu sam pročitala da pravo na porodiljni (onih 1663kn) imaju i nezaposlene majke koje nisu prijavljene na burzu, a sad to ne mogu naći.

ramona89
    18. Lipanj 2014. 15:20

Joj hvala ti, jer sad sam malo guglala i naišla na neke članke gdje piše da trebam biti prijavljena na burzu neprekidno 12mj ili 9mj s prekidima u zadnjih 2 godine, ali sam onda skužila da je članak iz 2010. hahah :) uf, baš sam se preplašila, sad mi je lakše :)

Tina0208
    19. Lipanj 2014. 18:59

e curke jeste dobile uplatu od hzzo-a ovaj mjesec?? malo mi je cudno jer inace pred praznik daju unaprijed,a ovaj mjesec mi nista nije sjelo...

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    19. Lipanj 2014. 22:35

Ne znam je li pravo mjesto za moje pitanje, ali ne znam gdje bih. Od kojeg se datuma broji onih 6 mjeseci/godina dana porodiljnog dopusta za zaposlene majke? Od planiranog termina poroda, ili od stvarnog datuma poroda? Nije da mi par dana oscilacije igra neku ulogu, nego sam se baš toga sjetila...

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.