Efo ja se raspitala malo detaljnije u računovodstvu...upravo je tak kak su renata i proudmomy napisale...plaća bi mi bila manja tak da zbog prosjeka budem izdržala još ta 3 tjedna do godišnjeg a onda prst u uho i pičim na more
Pozdrav cure, imam pitanjce :) rodit ću u 11-om mjesecu, zanima me da li ja imam pravo na porodiljnu naknadu s obzirom da sam nezaposlena, i nisam prijavljena na burzu? Jer negdje na ovom forumu sam pročitala da pravo na porodiljni (onih 1663kn) imaju i nezaposlene majke koje nisu prijavljene na burzu, a sad to ne mogu naći.
Joj hvala ti, jer sad sam malo guglala i naišla na neke članke gdje piše da trebam biti prijavljena na burzu neprekidno 12mj ili 9mj s prekidima u zadnjih 2 godine, ali sam onda skužila da je članak iz 2010. hahah :) uf, baš sam se preplašila, sad mi je lakše :)
e curke jeste dobile uplatu od hzzo-a ovaj mjesec?? malo mi je cudno jer inace pred praznik daju unaprijed,a ovaj mjesec mi nista nije sjelo...
Laura 21.08.2014 :-*
Ne znam je li pravo mjesto za moje pitanje, ali ne znam gdje bih. Od kojeg se datuma broji onih 6 mjeseci/godina dana porodiljnog dopusta za zaposlene majke? Od planiranog termina poroda, ili od stvarnog datuma poroda? Nije da mi par dana oscilacije igra neku ulogu, nego sam se baš toga sjetila...
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji