Porodiljna naknada

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Lipanj 2014. 09:55

Mislim nigdje ne pise da se ne moze, ali ako ce ti ginic dati onda radije odi odmah na komplikacije i nemoj ici na go. Zasto bi si smanjivala primanja za tih 10ak dana, ako ne moras. Jedino kaj ces im go pokloniti u tom slucaju.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

piper
    17. Lipanj 2014. 10:15

hvala na savjetima...budem se još raspitala u računovodstvu jer ionak moram k njima zbog dogovora oko obrazaca za porodiljni a u najgorem slučaju budem nekako izdržala još ta 3tjedna

DarijaZ
    17. Lipanj 2014. 10:33

...netko je gore spomenuo da se na komplikacijama dobiva 100% ...od cega, od place? 
    Ja dobivam onaj najveci iznos od 4000 i nesto kuna, placa mi je inace veca , pa sad ne kuzim na sta je mislio taj netko pod tim 100 %

17. Lipanj 2014. 10:45

Dobro si shvatila, bez brige :-D

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

renata6
    17. Lipanj 2014. 10:47

Da te ne zbunjujem, ide ovako;
    Naknada plaće iznosi 100% od osnovice za naknadu plaće. Osnovica za obračun plaće za vrijeme bolovanja utvrđuje se kao satnica ili dnevna osnovica ovisno o rasporedu radnog vremena osiguranika-korisnika naknade ali ne može za puno radno vrijeme iznositi više od proračunske osnovice uvećane za 28% (odnosno 4257,00kn).
    Znači toliko ti i dobivaš? Jel?

DarijaZ
    17. Lipanj 2014. 11:28

jes, jes...sve ok...ja dobivam ovaj najveci iznos od 4257,00 kn...sve sam dobro skuzil onda, sve u redu ..thx!¨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.