Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    30. Siječanj 2020. 11:07

Mislim da bude ona dobra da se ne trebas brinut.stvarno sam za sve cula pohvale osim tog dr.,

To me bas cudi ak je po uvzu veci trebali su ti promjenit termin.
    9.je ned.,meni je termin 10.2. 
    Mislim da ce tebi na zadnjem pregledu rec tocno,mozda i sutra vec ,po tom bi prvi termin bio 9.2.,a drugi onda 10.dana prije mozda ak je tak pokazalo🤷🤷 

S@r@
    30. Siječanj 2020. 11:08

Super je imat tu tr knjizicu vele.moja to nije prakticirala tak da mogu sam iz papira protumacit te neke stvari 

Valkris
    30. Siječanj 2020. 11:26

Ma imam smotanog ginekologa, dosta sam isla privatno i tako.
    Ja sam u ponedjeljak na pregledu, damnarexx ide petkom 😉
    A sta je tu je, sad mi je svejedno kad je termin kad mogu rodit svaki cas hahahah
    Al super ak uzmu 9.2.nedjelja pa dodjem na pregled u rađaoni gdje nije guzva ko dolje u TA

S@r@
    30. Siječanj 2020. 15:25

A onda u pon.,nes sam krivo skopcala😂
    Upravo to,vise manje ti je svejedno kad mozes ocekivat svakog dana .
    Znas da se i meni cini vikend malo pogodniji,nema gizvi,pa su odma i ljecnici opusteniji,nema ni praktikanata ni pripravnika samo strucno skroz osoblje😁

Valkris
    30. Siječanj 2020. 19:48

Pa daaa 😉😉 drzim nam fige da bude vikend🤞🤞
    Ugl, ako sam dobro upamtila sutra ste obje na pregledu pa javite kako je proslo 😃
    Meni i dalje taj sluzni valjda ispada... Smeđi neki smrklji.. Fuj. (isprike na detaljima) 
    Bolove nemam ni menstrualne vise.. Bebac danas podosta aktivan 🤷‍♀️

S@r@
    30. Siječanj 2020. 19:56

Javim svakako,figee bum isto drzala😁 ma da mi se cini da bus prije pogotovo s obzirom na boju iscjetka..
    Bitno da se ti dobro osjecas i da je bebica dobro ,a kad odluci to je to😁 

Julie
    30. Siječanj 2020. 20:30

Dolazi se točno na 40 okrugloga ctg bez obzira i onda svaka dva dana. 
    ZANU ja nisam nikad vidjela ali i ja sam čula lijepe stvari o njoj pa sad 🤷🏼‍♀️

Damnarexx 🌺
    30. Siječanj 2020. 22:52

Hvalaa curke, Sara sretno i tebi 🤞
    Julie thanks :)

Damnarexx 🌺

Hvalaa curke, Sara sretno i tebi 🤞
    Julie thanks :)

Damnarexx 🌺

Valkris

Pa daaa 😉😉 drzim nam fige da bude vikend🤞🤞
    Ugl, ako sam dobro upamtila sutra ste obje na pregledu pa javite kako je proslo 😃
    Meni i dalje taj sluzni valjda ispada… Smeđi neki smrklji.. Fuj. (isprike na detaljima)
    Bolove nemam ni menstrualne vise.. Bebac danas podosta aktivan 🤷‍♀️

Meni se jos boja nije promjenila 🤷🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.