Mislim da bude ona dobra da se ne trebas brinut.stvarno sam za sve cula pohvale osim tog dr.,
To me bas cudi ak je po uvzu veci trebali su ti promjenit termin.
9.je ned.,meni je termin 10.2.
Mislim da ce tebi na zadnjem pregledu rec tocno,mozda i sutra vec ,po tom bi prvi termin bio 9.2.,a drugi onda 10.dana prije mozda ak je tak pokazalo🤷🤷
Super je imat tu tr knjizicu vele.moja to nije prakticirala tak da mogu sam iz papira protumacit te neke stvari
Ma imam smotanog ginekologa, dosta sam isla privatno i tako.
Ja sam u ponedjeljak na pregledu, damnarexx ide petkom 😉
A sta je tu je, sad mi je svejedno kad je termin kad mogu rodit svaki cas hahahah
Al super ak uzmu 9.2.nedjelja pa dodjem na pregled u rađaoni gdje nije guzva ko dolje u TA
A onda u pon.,nes sam krivo skopcala😂
Upravo to,vise manje ti je svejedno kad mozes ocekivat svakog dana .
Znas da se i meni cini vikend malo pogodniji,nema gizvi,pa su odma i ljecnici opusteniji,nema ni praktikanata ni pripravnika samo strucno skroz osoblje😁
Pa daaa 😉😉 drzim nam fige da bude vikend🤞🤞
Ugl, ako sam dobro upamtila sutra ste obje na pregledu pa javite kako je proslo 😃
Meni i dalje taj sluzni valjda ispada... Smeđi neki smrklji.. Fuj. (isprike na detaljima)
Bolove nemam ni menstrualne vise.. Bebac danas podosta aktivan 🤷♀️
Javim svakako,figee bum isto drzala😁 ma da mi se cini da bus prije pogotovo s obzirom na boju iscjetka..
Bitno da se ti dobro osjecas i da je bebica dobro ,a kad odluci to je to😁
Dolazi se točno na 40 okrugloga ctg bez obzira i onda svaka dva dana.
ZANU ja nisam nikad vidjela ali i ja sam čula lijepe stvari o njoj pa sad 🤷🏼♀️
Pa daaa 😉😉 drzim nam fige da bude vikend🤞🤞
Ugl, ako sam dobro upamtila sutra ste obje na pregledu pa javite kako je proslo 😃
Meni i dalje taj sluzni valjda ispada… Smeđi neki smrklji.. Fuj. (isprike na detaljima)
Bolove nemam ni menstrualne vise.. Bebac danas podosta aktivan 🤷♀️
Meni se jos boja nije promjenila 🤷🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji