hahahaha malo neugodma situacija zbilja za tu drugu zenu kaj nije mogla uzivat u istoj i bogatijoj hrani..al vjerojatno je i sama svjestna da bi taj saft bio katastrofa za nju u toj situaciji pogotovo kad bi ju napuhalo.
Znam da postoje kao dijabeticka prehrana,lagana i standardna...a pretrpi se ta tri dana,mislim da je i apsurdno ocekivat rucak ono ko da si u hotelu al zbilja ono kak si rekla je za jednu bolnicu fenomemalno i super da si spomenula jer mi nebi palo na pamet to pitat hahhaaha.
Negdje sam citala da imaju i dvokrevetne sobe i sad kad sam bila na pregledu gore sam se malo navirila kak izgledaju sobe samo nisam sigurna jel to pravi odjel hahahah,sve je bilo zbilja cisto i uredno
Jos mi je veca milina kad cujem da su i tu pristupacne jer si nekak mislim kak ce dojenje ic samo od sebe i da se tu necu puno mucit,a zbilja ak zapne morat cu visit na zvonu xD..
Jel bila lancana reakcija kod beba,jedna place pa se i druge rasplacu ? Kak je to uopce izgledalo
Kao sve nemam vise pitanja a onda mi sam sine dok pisem,na zalost ti si nam jedina ovdje s iskustvom gahhhahaa
Ma pitaj kaj god 😊
Na babinjacama ima malo soba, sedam ako se sjećam i po troje je ovo gdje sam ja bila i u sobi dok jer dijelite kupaonicu pa eto znam.
Sto se plakanja tice moj mali je fakat bio ko bubica, bebe placu a on spava 😂 spava se s upaljenim svjetlom, može i ono iznad kreveta ali vjeroj veliko je i u sobi je maltene dan 😂 u principu kad place daš cicu i mir je i premotas i tako ukrug. Ako place i ne znaš kaj da radiš, tu je čarobno zvono pa primalje dođu i rjeđe stvar 😉 obično su mame obeshrabreni kad krene dreka a ne uspiješ odmah umiriti bebu ali vjeruj sve je to normalno i nemoj se uopće stresirat, mislim lako meni rec jer je moj jeo/spavao ali velim uvijek imaš tamo nekoga ko će doći i njima vjeruj ne smeta sto iz pozoveš, rado ti pomognu.
Valjda bu i moj takav andelcic😁
Pretrpila bum 3 dana
Blazene primalje kao spas,jos kad cujem da rado dolaze i zele pomoc niceg se ne brinem💪
To sa svjetlima mi je koma al velim 3 dana nista nisu,kazu da se i doma po noci treba palit neka lampica zbog bebe?
Koliko dana je patronazna dolazila?
cek cek cek, 7 soba dijeli kupaonicu??? ili nisam dobro shvatila??
nisam znala ovo da za dojene bebe tek od 6mj ide dohrana, svekrva mi uvijek govori kako je njen sin/moj muz sa 6 mj ribu jeo vec
Mislim da je Julie mislila trokrevetna je soba i soba do je isto trokrevetna i te dvije sobe djele kupaonicu...
Samo se nadam da od sobe za klistir wc nije daleko😆😁
Neeee, dvije sobe dijele kupaonicu, u dvije sobe je 6 kreveta.
Sto se svjetla tiče preporuča se ostavljati lampicu barem 6 mj, mi imamo difuzor u sobi koji goru čitavu noć radi grijanja i suhog zrak i mjenja boje ugl nježno obasjava sobu.
Sto se tiče dojenja joooooj, kako će vas maltretirat pitanjima dal dojis bla bla bla, daj vodu ili čaj, kad ćeš Dat kasicu Itd......
To odmah stavite na svoje mjesto inače ćete skrenut, ne bi vjerovale koliko ljudi zavada nos, ono doslovno te pita dal hraniš svoje dijete? Znaci ako ćete dojiti, ja recimo dojim ali nisam ona fanatik dojilja koja ne priznaje ad i ostalo, ugl pedijatri preporučaju ako se dijete isključivo doji onda prije 6 mj nema potrebe za uvođenjem dograbe, nakon toga da. Također u 6 mj ide meso, počinje se sa mladim pa prema starijem, recimo teletina/junetina/govedina. Mi ćemo piletinu i teletinu za početak. Ima puno literature i imate on line jelovnike pa si kombinirate kaj ćete davati malcima.
Ako pak kombinirate dojenje/ad ili isključivo ad onda se čak već može sa 4, 5 mjeseci polako uvoditi. Znaci to sve nije striktno nego po vlastitom izboru.
Ne dajte samo da vas gnjave daj ovo i ono pa makar bili i vaši bližnji. Držite se onoga sto mi osjećate jer mama najbolje zna sto njegovom djetetu treba 🥰🥰🥰🥰
E da, od sobe do toaleta te dijeli zid tako da ne brines 😅 ali vjeruj mi one su tak opuštene i to im je ko dobar dan. Ja sam se bas stresirala oko toga, kao bed mi je pa kaj ako ovo i ono. Na kraju čisto normalno došla do toaleta i to iskustvo nije uopće nelagodno. Znaci kad ćeš imati trudove radit ćeš kaj god samo da se to sve završi 😂😂😂😂😂
Opet ja odgovaram posebno 😂 patronažna dolazi dok pupak ne otpadne. Ako beba dobro dobiva na tezini to je u principu to. Prati težinu i pupak to je nekako najvažnije, ostalo je u većini sve ok.
Patronažne imaju hrpu super info i pitajte kaj god, moja je meni dala svoj broj i rekla ako gdje zagusti zovi 😂
Nama je dolazila dva tjedna, tad je otpao pupcic i to je to. Mali je bas prascic tako da je na tezini dobivao ko lud. Prvih mjesec dana je dobio 1,3 kg 🥰
Sto se tiče pupka, ne bojte se to taknut. Ljudi moja meni se ruke tresle svaki put od bi vidjela a kamoli taknula, no ne zaboravite da je to odumrla koza i da to ne boli ništa. Patronažna da bas dirala po pupku da mi pokaže da fakat oni to ne osjete. Tako da nema straha
Joj Julie divna si, hvala puno na svim informacijama 💞💞💞
Sara, ima kakvog pomaka kod tebe?
Damnarexx i ja smo u niskom startu. Sluzni ispada ✔️
Sortiraj odgovore
Najstariji