A nis budem uzela vodicu i odjelce i mob i nis u radaonu😂
Taj popis sam nasla na njihovoj str.imate ga tam alnovaj je super kak su ga "ukrasili".
Da bas to.imam osjecaj da se mi rukom dole provirit kad me tak bockat pocne😆😆😆
Svakako se nesto desava😁
Tak je i meni zuckasto,prvo bijelo prosli tj obilno ko smrklji ,a ovaj tj u dva navrata malo zuckasto …tebi cijeli ispada kad je tjekom cijelog dana💪
Jel te propika onak u preponi?
Mene unazad sat vremena udara po preponi,bas neugodan osjecaj😂
Hmm…meni kroz prepone vise idu menstrualni bolovi nego pikanje 🤷🤔
Juliebila sam u rađaoni na pregledu i ispred je papir sa stvarima koje nosimo u rađaonu. Pa valjda se toga i drze :)
https://postimg.cc/5XtHcbP8
Sve je to rađaonica, tamo je i sala za carski u boksevi i sve ali u sami boks ne idu stvari.
Aaa steta. Dobro nema veze :)
Jel zna koja tko je srijedom u TA?
Si bila kad kod nje? Znate li kakva je? 🤔
Termin mi je tad, pa pretpostavljam da ce me narucit za srijedu.
Si bila kad kod nje? Znate li kakva je? 🤔
Termin mi je tad, pa pretpostavljam da ce me narucit za srijedu.
Ja nisam citala bas dobre komentare o njoj... Navodno je gruba u zna biti bahata. Zato sam i krenula ponedjeljkom (inače sam imala u planu ici srijedom)
Nisam jos bila kod nje.neki kazu da je dobra ,neki da je onak britka dosta...
Mislim da te sigurno budu narucili na dan termina.
Mozda te i prije uhvati pa ju izbjegnes.
Negdje sam citala o njoj idem bas to pogledat kaj vele
Al nije mi jasno, sta ne gledaju da je termin 40+2 a ne na tocno 40? Tak su mi bolovanje otvorili i tak mi pise termin u trudnickoj knjizici 🤷♀️
Pojma nemam,trebalo bi bit na 40 cisto a po uvzu bi trebali mjenjat termin,poznajem neke cure kojima su pred sami termin pomaknuli kao "drugi termin" po kojem su se onda pravdale al jbg one su isle na sv.duh ,sad kak tu prakticiraju nez...mislim da ce ti sutra sve rec
Citam iz 2018.vele da je Zana ok,nije gruba zbilja al da je ubrzana dosta..ugl sve je dobro dok te Leder ne zapadne 😂
Evo i ja sam bas o njoj citala😂😂 ma dobro, kako bude..bit ce..glavno da mi ne bude taj dr Leder😟🥴.
Ja nisam cula za to 40+2 da je bas termin🤔
Meni je tak po trudnickoj knjizici i tak mi je i porodiljni otvoren. Po uzv je cijelo vrijeme 10ak dana veci al nitko mi nije spominjao pomicanje termina. 🤷♀️
Jer inace mi 40+0 pada na 9.2. i to je subota hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji