Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    25. Travanj 2020. 23:36

Valkris moj ti sin u početku nije bas htio biti puno na trbuhu, doslovno po minutu i to sam ciljala da nijengladan al da nije niti netom jeo i da nijenimoran, igračkicama je najlakše animirati. I najednom se to promjenilo, htio je niti vise, tipa 10-15 min i tako sve vise i vise a sad je mali jahat koji puzi, pokušava se podići Itd 😻

Valkris
    26. Travanj 2020. 14:13

Ok, tak i on po par minuta samo. Jel da ga stavljam vise puta dnevno? 

Julie
    26. Travanj 2020. 14:55

Zašto ne, tako vježbaju i jačaju prsni i rameni obruč. Ja sam isto vise puta dnevno. Ajme moja prošla poruka je ono 😂 oprosti na greškama 🙈

Damnarexx 🌺
    27. Travanj 2020. 11:39

Valkris

Ma on je do danas kakao svaki dan, nekad i vise puta. Al
    evo do danas nije i stavim ga maloprije u ljulju i cujem stenje.. Hahah nitko sretniji od mene, napunio pelenu ko nikad.
    I onda je pojeo 120 izdojenog (iz dva izdajanja) i jos 70 ml dohrane 🤷‍♀️ i sad spava..
    Dajem mu bio gaju (ona je probiotik?)I kakav ti je probiotik dala pedijatrica?
    Tvojoj je dosta tih 120 samo izdojenog? I koliko ti cesto jede onda?
    ..
    Znaci zvala nas pedica na cijepljenje u ponedjeljak. Ja kažem nismo obavili uzv srca, kaze nema veze. Ma kak sad nema veze?? Kao, razmislila je malo i nije mislila da cemo cekati tako dugo uzv pa je puno opasnije da ga ne cijepi. Ma jel????
    I kao ak ne dodjemo to je na nasu odgovornost. Molim??? Popizdila sam.
    I taman se jave sa Srebrnjaka da 5.5.dodjemo na uzv srca pa cemo nakon toga na cijepljenje.
    Bas me naljutila. Jako.
    ..
    A cek, jesi probala izdajati cesce ili si zaključila da ovako vise izdojis 2x dnevno?

Bome tvoj dosta pojede😁
    Ona je jos uvijek na 120mL po obroku, i malo pobljuca kasnije. Opet je pocela😒
    A prije sam se svakako izdajala... Tipa svaka 2h za iduci obrok, al tad je manje jela....i onda se lagano smanjilo a njoj povecao apetit i skuzila sam da naajvise izdojim ujutro ( po noci se fino napune cice ) , iz svake 120..sad je desna pocela zaostajat pa navlacim iz lijeve kad mi zafali...i onda cekam vecer da se napune kako bi mogla opet toliko.🤷 (Desna i tad steka)  i to je to. Preko dana sam free😍
    .
    Boze koja koza od pedijatrice..drzim fige da vam sve uredno prodje🤞🤞
    I meni je moja digla zivac zadnji put jer je sve nabrzaka radila..samo da nas se rijesi cim prie. A ja 100 pitanja i nisam skoro nis uspjela pitat.
    Nama ti je dala probiotik Waya.

Valkris
    27. Travanj 2020. 14:56

Julie, nemas brige, bitno da shvatimo sto zelimo reci, ja isto natipkam zbrda-zdola vecinom 🙈
    Damnarexx, ja sam probala tak i opet izdojila 60 🤦‍♀️ pa se vracam na staro, svakih 3-4h po 60 ml.
    Hvala za fige 😊
    Kod nas je muz zadnji puta isao unutra jer smije jedan roditelj a ja nisam mogla gledati cijepljenje pa sam mu zapisala pitanja i sve je pitao hahah
    Ovaj put cu morat ja ic s malim unutra dok ce ga cijepiti 😔😔 ne mogu ja to.. 

Damnarexx 🌺
    27. Travanj 2020. 19:20

Valkris

Julie, nemas brige, bitno da shvatimo sto zelimo reci, ja isto natipkam zbrda-zdola vecinom 🙈
    Damnarexx, ja sam probala tak i opet izdojila 60 🤦‍♀️ pa se vracam na staro, svakih 3-4h po 60 ml.
    Hvala za fige 😊
    Kod nas je muz zadnji puta isao unutra jer smije jedan roditelj a ja nisam mogla gledati cijepljenje pa sam mu zapisala pitanja i sve je pitao hahah
    Ovaj put cu morat ja ic s malim unutra dok ce ga cijepiti 😔😔 ne mogu ja to..

I ja sam htjela svoga poslati..al onda gledam, ne zna ju on smiriti kao ja ☺️ mislim da im ipak mi vise znacimo. Proletila mi je misao kroz glavu, sta ce doktorica misliti...mama piiii*** 😂🙈 al bilo je grozno. Svakako.

Damnarexx 🌺
    27. Travanj 2020. 19:21

Izdojis 60mL i iza toga das dohranu? I koliko onda jede i koliko cesto?

Valkris
    27. Travanj 2020. 20:13

Ja fkt ne znam kak cu to i kak cu ga smirit kad cu ja sva bit uznemirena 🤷‍♀️
    Dam mu 60 izdojeno i 120 dohrane najcesce. Nekad ostane dohrane ne pojede sve, nekad pojede. Svakih 3 h jede, nekad 4. Danas je imao razmak 5h. Sad je zaspao i obicno spava do 04 kad dobije cicu. 

Damnarexx 🌺
    27. Travanj 2020. 20:47

Valkris

Ja fkt ne znam kak cu to i kak cu ga smirit kad cu ja sva bit uznemirena 🤷‍♀️
    Dam mu 60 izdojeno i 120 dohrane najcesce. Nekad ostane dohrane ne pojede sve, nekad pojede. Svakih 3 h jede, nekad 4. Danas je imao razmak 5h. Sad je zaspao i obicno spava do 04 kad dobije cicu.

Pa bome finoo Luka jede😁😁 koliko se sjecam, on ima lijepu kilazu. Jel ti bljuca iza toga?
    I ona kad zaspi nekad ima veci razmak, ne budim ju.

Valkris
    28. Travanj 2020. 13:20

I taman kad sam to rekla budni od ponoci 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Ne bljuca, nekad bljucne (jednom dnevno recimo) al podrigne se ko veliki 😊
    Daj mi reci pls to ste dobili od pedijatrice wayu il ste ju platili? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.