Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    16. Veljača 2020. 21:56

damnarexx

S@r@

damnarexx

Julienaravno, i na tebe se odnosilo pitanje :D
    Znaci tu smo negdje…
    Sara ja sam isto '95 😊
    Ajme mastitis si dobila ☹️ mene su isto masirale..sve zvjezde sam vidjela…al kako sam dobila izdajalicu sve sam lijepo izvukla. Ko te masirao? Mene ona mala s crnom kosom, starija, oko 50tak, sminkala oci uvjek u plavo…ona je valjda neka djecja, uvjek je imala gore sarenu kutu/majicu.

Ta mala me pikala u radaoni,doska pa su ju uposlili,meni je bila ok ovak ,neznak kak inace onak strogo djeluje..ak je ta sa bob frizure.mala crna kaj ima friz ko musko eee ta mi je supeer
    Masirala me ta guzata sa naocalama i kosom duzom i jedna mrsava plava sestra .super👌

Ne znam koja je ta guzata😂😂😂😂
    Da, Leder je bio al skroz okej. Suzdrzan al strucan..nije bio posebno grub (valjda jer me toliko ljudi dole ceprkalo da nisam skuzila razliku).

😂😂 mogucee hahah..strasno al ajde iza nas je i nije nemoguce i neizdrzivo..💪💪💪

Damnarexx 🌺
    17. Veljača 2020. 12:39

Da, proslo je hvala bogu. Neka prođe i ova rana i ko nove smo🥰
    Mene jos peče ☹️i to ne svi savovi, nego ovaj 'pocetni' vjerojatno je najjace stegnut.

Sara jeste isli vec u setnju? ☺️ Ja namjeravam ovaj tjedan na desetak minuta, kad bude najtoplije oko podne-1. Al pitat cu prvo patronaznu, bas smo divnu zensku dobile😁👍

S@r@
    17. Veljača 2020. 14:42

E takni mene,kod ulaza jel? Onak kad se kupam pa malo pipnem da sperem i onda onak ko da su me prevec zasili hahaaah😂😂,al jos je to nateceno ..pece me navecer sam u zdanjih par dana al spricam octaniseptom svako mokrenje i posipam prah za pupak jer je to antibiotik i za rane.probaj ?! 

Nismo jos isli,mislim da jos necu ovaj tj..rekla je patronazna da bi se moglo na 5 min..nez,probaj😁😁
    Super da je draga,nasa je isto divna zenskica..
    Pa cek di ste vi ? Mislim ak smijem pitat 

Damnarexx 🌺
    17. Veljača 2020. 15:53

E to to, da...taj na ulazu sav. Meni koda je jucer bilo bolje, danas opet pecka od jutra. Ja spricnem Octanisept tu i tamo😪 svi su rekli ne, pa nekako sam neodlucna 🤷.
    Utrine :) ti?

S@r@
    17. Veljača 2020. 20:21

A da,tamo su rekli ne spricat,patronazna kaze da..meni je bolje kad pospricam,danas recimo ne pece tak al ko da me neko provada na momente izmedu mjehura i dole otvora🤷
    Malo su mi to sad vece muke nego sam porod😂..
    Ooo pa ja sam mislila da si blize negdje il sam ja samo u zabiti😂,u strugama sam(pescenica,kod domovinskog mosta,ugl.bogu iza nogu 😁)

Moram ispricat kako sam danas isla u finu po e-gradani da si izvadim novi rodni,jer mm ni nemq rodni doma pa ajde kad ide on idem i ja,povadila ja to i to se oduzilo jer je dao krivi mail..la na kraju dosli u maticu rod. ,nisu me nista trazili,samo osobnu i nista vise..
    Kod pedijatra smo se narucili 💪
    Pupak je otpao sinoc🎇🎆 danas kupanac😆

Kako vase bebice?
    Se privikava na dojku? 😁

Damnarexx 🌺
    18. Veljača 2020. 13:43

Ja sam isto ipak pocela spricat...bas me nekako taj prvi steze za popizdit. Valjda zarasta...pa je zbog toga, ja se nadam.
    Da jbt😂 bas sam zivcana kroz dan radi toga☹️
    Da, daleko smo😒
    Ajde super da ste rijesili😁😁
    Ja jos nisam nasla pedijatra..imam fore do mjesec dana jelda? Tad je 1.pregled.
    Opaaa pupkic, nama samo sto nije.
    Evo danas je neki ludi dan, place svako malo, pa ju utjesimo i onda opet 🤷 noc je bila dobra, jucer prespavala cijeli dan...
    Vecinom ju hranimo mojim izdojenim, a na cicu ju pristekam tu i tamo tjekom dana. Ok je...treba imat strpljenja.
    Valkris, kako si?
    Idete doma?

Valkris
    19. Veljača 2020. 07:36

Ej drage moje.. Imala sam problema s prijavom.. 
    Dosli doma u ponedjeljak.. Snalazimo se muz i ja smo solo... Bebac sisa, po noci posegnemo za dohranom, ja izdojim tu i tamo kad su mi sise prepune i tvrde.. 
    Za sad se ok drzimo..
    Meni je primarijus reko da spricam s octeniseptom ranu, a ona simpa frckava doktorica je rekla da mogu i sa rivanolom 🤷‍♀️ isto me steze i boli. 
    Ostatak citam kasnije pa odgovorim.. 🥰🥰

Valkris
    19. Veljača 2020. 07:49

Hvala na cestitkama curke 💞

Joj vidim da smo se sve namucile.. Ne znam jel to do njihovog forsiranja ili cega, jer meni su oni busili vodenjak. Dr Stasenko, uzasno bolno i grubo iskustvo. I jos je komentirala da kak ja mislim rodit i te fore ako me busenje vodenjaka toliko boli. Tu sam popizdila i odbrusila joj da me pregled dr zuneca prije tocno 2 sata nije nimalo bolio ni 2 dana prije dr kejle nisam osjetila i da nije samo u meni problem. I tu je pocela bit jos bahatija i rekla da se nada da cu uzet epiduralnu odmah sad jer ja to necu moc. Pa mozda i zato nije to išlo prirodno.. Ne znam... Bitno da smo uspjele i da je to iza nas 💪💪💪

Rezali su me, nisam popucala.. Imam 4 sava

S@r@
    19. Veljača 2020. 07:55

damnarexx

Ja sam isto ipak pocela spricat…bas me nekako taj prvi steze za popizdit. Valjda zarasta…pa je zbog toga, ja se nadam.
    Da jbt😂 bas sam zivcana kroz dan radi toga☹️
    Da, daleko smo😒
    Ajde super da ste rijesili😁😁
    Ja jos nisam nasla pedijatra..imam fore do mjesec dana jelda? Tad je 1.pregled.
    Opaaa pupkic, nama samo sto nije.
    Evo danas je neki ludi dan, place svako malo, pa ju utjesimo i onda opet 🤷 noc je bila dobra, jucer prespavala cijeli dan…
    Vecinom ju hranimo mojim izdojenim, a na cicu ju pristekam tu i tamo tjekom dana. Ok je…treba imat strpljenja.
    Valkris, kako si?Idete doma?

Ooo znam, navecer sam luda vise od pecenjs.hags
    Jucer vise nije peklo,vidim da nije vise ni nateceno..ko sa se sad sve steglo..💪 pocelo je svrbuckat sve okolo rane ..moram priznat da vide krvarim al nije zabrinjavajuce..

Mozda grcevi? Tak i moj,pa smo kupili kapi kaj je rekla J.i ono neznam sinoc se smirio ...a🤷 al od onih d3 +k1 je jako nemiran,to mu ne sjedne nikako.
    Ma superr😁 mozda taj skok u razvoju? Bas sam skuzila da stvarno je na 3,6,9 danu postao nemirniji i samo bi cicao,jbt nisam imala vise tolko mlijeka kolko bi cicao 
    nek se snalazimo💪👌
    Ii vas bu pupcic brzoo,preslatkoo😻😻😻

I da vam kazem da sam probala do sas neke pelene; violetu,pampers,b.love,pufies i trudi ...trudi pelene iz ljekarne su mi nesto predivno,tako lijepo sjednu,potfutrane,nis ne promoci..divita ,a krema tek njihova 😻😻😻

Valkris
    19. Veljača 2020. 07:56

Ja sam vam 88 godiste. I zivimo na ferenscici i imamo divnu patronaznu, jucer je bila. 
    Moj bebonja malo odbijq dojku ako ju ne dobije odmah sada i da ide, pa je reklq patronazna nek izdojim prije da nadode mlijeko da mu odmah bude spremno 🙈🙈
    ___
    Sara super za pupak 😊😊
    A vidim da se ave snalazimo u biti.. Jeste vi solo s muzevima ili vam dolaze mame/svekrve? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.