Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    16. Veljača 2020. 19:18

damnarexx

Valkrisimale smo slican porod. Brz oporavak zelim ☺️ glavno da je sve proslo 💕 jesi popucala?
    Bome fini komad bebice😁
    .
    Evo mog obecanog iskustva.
    Noc srijeda na cet mene hvataju trudovi, al mogu spavati. Cetvrtak od 11h krecu dosta pravilni i jaki, petak ujutro je pregled i odlucujem sto dulje izdrzat doma ali oko 17h se odlucujemo otic u bolnicu.
    Pregled, otvorena 2 i pol cm, smjestena na odjel cekajuci daljnje otvaranje i dali mi nesto za bolove. U 1 ujutro (petak) puknuo vodenjak, obavili klistir, epiduralnu. Otvorena 4cm. Dolazi mm i od 3 ujutro krece agonija, prva doza epi jebacka..nis ne osjetim trudove, druga nista nije djelovala, treca mrvicu. Ja sam pod dozom epi isli cak i na wc, dozirali su mi taman da osjecam noge i sve.
    Nekako sam se sporo otvarala, mislila sam da ce to ic brze i da sam oko 7,8,9 ujutro sa svojom bebicom..al nista. Trudovi luduju, ja skacem po lopti i ne daju nis protiv bolova. Oko podne vec na izmaku snaga, gladna…nisam jela tad vec skoro 24h. Mm se vec lagano uspanicio gledajuci me i znajuci kako je bespomocan. Oko 13h, ja otvorena 9cm beba se nije skroz spustila u porodjajni kanal.
    ulazi jedno 8 ljudi od studenata do doktora i idemo pokusno tiskanje, ja se trudim svim snagama al bas neide. Ja nisam nasla tu "sakrivenu" snagu, kad ju vise nemas…sva sreca dok. Mi nasjela na trbuh, mm mi gurao ramena i vrat, noge na onom postolju i tiskam prvi put, nista… Idemo drugi put, toliko sam se stisla da sam glavicu vidjela kako izlazi iz mene🙈 tu sam izgubila dah i krenula ponovno i tu izlazi moje djevojce u 14.30 💕 mm reze pupcanu i daju mi ju na prsa…ja premorena. Krece sivanje, nisam ni znala da su me rezali al neka su..nebi izasla…sivanje katastrofa…uzasno je boljelo. Dosla u sobu, pogledala se, lice puno flekica…kapilare mi popucale po licu, tek 3.dan mi se ocistilo.
    Mislila sam da je moje rađanje extra dugo, a navodno uopce nije za prvorotku 🤷 11 i pol sati.

Grozno da su te studenti gledali.znam da trebaju naucit i sama sam imala praksu i gledala guzice i genitalije i ko zna kaj al ipak kad radas mislim da zeli covjek malo privatnosti,vec te sve zivcira od izmorenosti...
    Koji te dr porodio na kraju tj vodio ?

Ono sve minse cinilo dugo nakon 6 h haahah,izgon jos najmanje traje covjece 

Damnarexx 🌺
    16. Veljača 2020. 19:41

Meni je bila dobra hrana 🤷
    Al da, ove za dojenje sve mlade..opcenito jako puno mladih. Al dobro, okej su mi bile.
    Jedino sam se nazivcirala to sto sam svima rekla da beba dobro ne hvata cicu, a oni su to forsiralii dok mi nije pala vise od 10% i dobila zuticu 😪
    Mogli su mi odmah rec da se izdajam i sve bi bilo bolje.
    I da, zaboravila sam..uopce nema nikakvog mira, msm znam, nisam u hotelu al daj ono. Jedno jutro upada sestra u 4.40 i kaze da nam mjenja plahte, ja ono ne netreba🙈 a inace upadaju oko 5 i pol...la svako tolko netko..jedino mir od 13-14h do posjeta..ovo ostalo nema sanse.
    .
    Ma nije mi bilo bitno, neka su gledali...samo da sam ja rodila😂
    Na kraju su mi bili dr.Leder i dr.Stasenko. Nemam zamjerki 😊
    .
    Koje ste godiste curke?

Damnarexx 🌺
    16. Veljača 2020. 19:43

Sara mi smo uzeli nase rodne listove(nismo nove vadili) i osobne i to je to. Nista drugo nam nije trebalo.

Julie
    16. Veljača 2020. 19:53

Damnarex ja vas i dalje čitam pa pišem i ja 🙈🙊  ‘87

S@r@
    16. Veljača 2020. 20:09

damnarexx

Sarami smo uzeli nase rodne listove(nismo nove vadili) i osobne i to je to. Nista drugo nam nije trebalo.

Znaci prodes i sa starim rodnim listom,da nemoram bezveze na opcinu,ko da se radam sto puta..xD

Ee tocno to,nikad mira,po noci nisam spavala a onda je vec vizita pa sam se prije tusirala dok beba spava,onda promenada pa je rucak i onda do posjeta luduje moj malecni..jos mu je ostala ta navika u tom periodu ..
    Kajbse tice izdajanja to ni meni nisu rekle pa sam dobila mastiris al ne bakterijski pa je proslo,uzas,ne ponovilo se,njihove masaze tam su isssuseee uzas.plakala sam se dok su me masirali

Mislim da ste sve starije od mene, 95.😁

Damnarexx 🌺
    16. Veljača 2020. 20:21

Julie naravno, i na tebe se odnosilo pitanje :D
    Znaci tu smo negdje...
    Sara ja sam isto '95 😊
    Ajme mastitis si dobila ☹️ mene su isto masirale..sve zvjezde sam vidjela...al kako sam dobila izdajalicu sve sam lijepo izvukla. Ko te masirao? Mene ona mala s crnom kosom, starija, oko 50tak, sminkala oci uvjek u plavo...ona je valjda neka djecja, uvjek je imala gore sarenu kutu/majicu.

Julie
    16. Veljača 2020. 20:54

Čitam sad i jedino kaj mogu rec da mi je zao za neka losa iskustva, ja sam bas suprotno imala odlična. 😬😬😬😬
    Nema veze, sve to je iza vas. Sad uživajte sa svojim bebicama 

S@r@
    16. Veljača 2020. 21:36

damnarexx

Julienaravno, i na tebe se odnosilo pitanje :D
    Znaci tu smo negdje…
    Sara ja sam isto '95 😊
    Ajme mastitis si dobila ☹️ mene su isto masirale..sve zvjezde sam vidjela…al kako sam dobila izdajalicu sve sam lijepo izvukla. Ko te masirao? Mene ona mala s crnom kosom, starija, oko 50tak, sminkala oci uvjek u plavo…ona je valjda neka djecja, uvjek je imala gore sarenu kutu/majicu.

Ta mala me pikala u radaoni,doska pa su ju uposlili,meni je bila ok ovak ,neznak kak inace onak strogo djeluje..ak je ta sa bob frizure.mala crna kaj ima friz ko musko eee ta mi je supeer
    Masirala me ta guzata sa naocalama i kosom duzom i jedna mrsava plava sestra .super👌

S@r@
    16. Veljača 2020. 21:37

Julie

Čitam sad i jedino kaj mogu rec da mi je zao za neka losa iskustva, ja sam bas suprotno imala odlična. 😬😬😬😬
    Nema veze, sve to je iza vas. Sad uživajte sa svojim bebicama

A takve smjene valjda,kad sam dosla na odjel poslije poroda,bila je super ekipa ...nanporodu ekipa je vrhunska dolaovno

Tek sad registriram da je Leder bio na porodu. Ajoj

Damnarexx 🌺
    16. Veljača 2020. 21:42

S@r@

damnarexx

Julienaravno, i na tebe se odnosilo pitanje :D
    Znaci tu smo negdje…
    Sara ja sam isto '95 😊
    Ajme mastitis si dobila ☹️ mene su isto masirale..sve zvjezde sam vidjela…al kako sam dobila izdajalicu sve sam lijepo izvukla. Ko te masirao? Mene ona mala s crnom kosom, starija, oko 50tak, sminkala oci uvjek u plavo…ona je valjda neka djecja, uvjek je imala gore sarenu kutu/majicu.

Ta mala me pikala u radaoni,doska pa su ju uposlili,meni je bila ok ovak ,neznak kak inace onak strogo djeluje..ak je ta sa bob frizure.mala crna kaj ima friz ko musko eee ta mi je supeer
    Masirala me ta guzata sa naocalama i kosom duzom i jedna mrsava plava sestra .super👌

Ne znam koja je ta guzata😂😂😂😂
    Da, Leder je bio al skroz okej. Suzdrzan al strucan..nije bio posebno grub (valjda jer me toliko ljudi dole ceprkalo da nisam skuzila razliku).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.