Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Faustina
    26. Lipanj 2017. 20:16

Ady86

Faustina i ja se uzasno znojim i imala sam jake glavobolje u pocetku ali sam primjetila sa se to rijesilo sa povećanim unosom vode pa eto ako vec nisi pokušaj😉… ja popijem i do 4l vode dnevno

Pijem ja jako puno vode... Ali dosta povracam pa... Iako, pretpostavljam da ce nakon poroda to proci. Bar se nadam tomu 😉...
    No opet kazem, samo da mi upoznamo svoje 😇 i, sto god tesko bilo, proci ce...
    Pinkice, puuuno ti hvala na uputama! 😊

Pinkica93
    27. Lipanj 2017. 17:06

Ako mogu pomoc, rado cu. Pitala sam za pregled tokom vizite i cure kazu da gledaju savove samo.

• Ady86
    27. Lipanj 2017. 23:47

Slažem se Faustina kad ugledamo nase bebice sve ce proc... pinkice hvala na informaciji..

• meli17
    30. Lipanj 2017. 22:21

Pozzz..
    Evo da javim, rodila sam proslu srijedu..eto vec smo domeka moj princ i ja..
    Porod je.trajao.13 sati, bio.je inducirani i pod epiduralnom..posto sam prvorotkinja, mogu reci da sam imala veliki strah od nepoznatog..ali sam prezivjela, i koliko god da je bilo bolno,.kada ti stave tvoju bebicu na.prsa, sve zaboravis, to je ziva istina..
    Ako vas sto zanima pitajte slobodno..

• Ady86
    01. Srpanj 2017. 14:09

meli17

Pozzz..
    Evo da javim, rodila sam proslu srijedu..eto vec smo domeka moj princ i ja..
    Porod je.trajao.13 sati, bio.je inducirani i pod epiduralnom..posto sam prvorotkinja, mogu reci da sam imala veliki strah od nepoznatog..ali sam prezivjela, i koliko god da je bilo bolno,.kada ti stave tvoju bebicu na.prsa, sve zaboravis, to je ziva istina..
    Ako vas sto zanima pitajte slobodno..

Čestitam na bebici i brz oporavak vam želim☺ koliko ste bili u bolnici 3 dana ili?  I ja sam prvorotkinja i isto me strah svega jedva cekam da to sve prođe i da ugledamo naseg malog frajera 💙

• meli17
    01. Srpanj 2017. 23:07

Tri dana smo bili..uglavnom mene je.bilo jako strah, no na kraju mogu reci da sam vec lagano sve zaboravila..
    Kako moja sogi kaze, nju nije strah poroda, vec onoga sto slijedi.poslije, i.imala je pravo..
    Evo iz dana u dan.se ucimo, borimo,.po noci uopce ne.spavamo, promatramo bebu non stop..
    Al to je valjda tako sa prvim djetetom.

• Ana-Marija
    13. Srpanj 2017. 16:37

Pozdrav svim trudnicama... imala bih pitanje. Danas  usla u 38 tjedan trudnoće.. moj me doktor uvjerava da se netreba naruciti za ctg u vinogradskoj, al meni vrag neda mira, pa ja zvala i vele oni meni, naravno, da treba. Poslala uputnicu i dobila automatski odg da se na odgovor čeka 5-8 radnih dana (koje mozda ja nemam). :D Zanima me kolko ste vi cekale odg i za kolko su vas naručili. Hvala

• credolina
    16. Srpanj 2017. 23:28

Molila bi mame koje su nedavno rodile u vinogradskoj da mi kazu kakva je hrana na odjelu za rodilje te u koje vrijeme su obroci. Znam da sigurno nisu obilni i to, al dosta citam da rodilje po svim bolnicama znaju biti gladne zbog prevelikog razmaka izmedu obroka. Spremila sam ja sebi kekse i suhu hranu al me zanima...

• Ady86
    17. Srpanj 2017. 09:02

credolina

Molila bi mame koje su nedavno rodile u vinogradskoj da mi kazu kakva je hrana na odjelu za rodilje te u koje vrijeme su obroci. Znam da sigurno nisu obilni i to, al dosta citam da rodilje po svim bolnicama znaju biti gladne zbog prevelikog razmaka izmedu obroka. Spremila sam ja sebi kekse i suhu hranu al me zanima…

Ja sam odsestre cula da je hrana kolilo tolilo ok ali imas 3 obroka i vecera je dosta rano pa budes gladna kasnije... tak da joj je sogi uvijek nosio neka peciva, jogurtice kekse i tak da ima za grickat...a vidim da zenskice pisu i da je bljutavo dosta pa puno njih ponese i soljenku pa eto nadam se da sam bar malo pomogla dok se ne javi neka koja je ovih dana bila tamo 😊

Charmed
    17. Srpanj 2017. 17:34

Sol pod obavezno. A hrana je čist ok. Jogurti, pudinzi, tjestenina s mesom, tjestenina s tunom, piletina s ciklom, gulaš...ujutro divka, otužno sladak čaj od šipka, dukatela, maslac, pekmez...jednom me šokiralo - kruh s 2 šnite gaude - di je salama???
    Da večera je bila rano, pa treba imat nešto za prigrist kasnije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.