Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • credolina
    17. Srpanj 2017. 18:06

Charmed

Sol pod obavezno. A hrana je čist ok. Jogurti, pudinzi, tjestenina s mesom, tjestenina s tunom, piletina s ciklom, gulaš…ujutro divka, otužno sladak čaj od šipka, dukatela, maslac, pekmez…jednom me šokiralo - kruh s 2 šnite gaude - di je salama???
    Da večera je bila rano, pa treba imat nešto za prigrist kasnije

Hvala ti...tako sam nekako i mislila. Morat ce mi muz donositi jos nesto. Za prvu ruku sam si spakirala kekse i neke slane grickalice. Jogurt i tunu ne volim al ok valjda cu prezivjeti...kako je tako budemo se prilagodili...

• credolina
    17. Srpanj 2017. 18:17

Charmed

Sol pod obavezno. A hrana je čist ok. Jogurti, pudinzi, tjestenina s mesom, tjestenina s tunom, piletina s ciklom, gulaš…ujutro divka, otužno sladak čaj od šipka, dukatela, maslac, pekmez…jednom me šokiralo - kruh s 2 šnite gaude - di je salama???

Da te jos nesto pitam...bila sam danas na ctg-u gore u dnevnoj bolnici i tamo na vratima pise da je zabranjen unos hrane i pica rodiljama osim suhih keksa i vode u boci. Jel to stvarno tako? Jel bas sestre gledaju tko sto donosi ili? Planirala sam da mi muz ili sestra kad dolaze uzmu i u pekari nesto za jesti da imam. Al ne bi htjela da bude problema zato...

Pinkica93
    17. Srpanj 2017. 19:54

credolina

Charmed

Da te jos nesto pitam…bila sam danas na ctg-u gore u dnevnoj bolnici i tamo na vratima pise da je zabranjen unos hrane i pica rodiljama osim suhih keksa i vode u boci. Jel to stvarno tako? Jel bas sestre gledaju tko sto donosi ili? Planirala sam da mi muz ili sestra kad dolaze uzmu i u pekari nesto za jesti da imam. Al ne bi htjela da bude problema zato…

Niko ti ne gleda po vrečicama kaj ti se donosi. Mogu ti tvoji slobodno donjeti šta god hoćeš. Ja sam tu već mjesec dana i negledala sam se svakakve hrane koja se donjela izvana. Večera je tako oko 18:15 i slijedeći obrok je doručak tek oko 8 ujutro pa fakat ti treba nešto za jest jer je to fakat predugo vrijeme bez hrane.

Charmed
    18. Srpanj 2017. 03:29

Ma da, nosili su ljudima svašta, može se bez problema unijeti

• Ady86
    19. Srpanj 2017. 22:50

Curke jel koja nosila bris na streptokok gore na mirogojsku?? Pomagajte gdje to tocno idem? Moram ujutro 

• Ady86
    25. Kolovoz 2017. 06:14

Trenutno sam u Vinogradskoj vec sam se i udomacila pa ako nekog nesto zanima samo pitajte 😊

• Srceko
    16. Siječanj 2018. 17:49

Pozdrav, 
    Ja bih za 3 mjeseca trebala roditi u Vinogradskoj pa ako tko ima svjeza iskustva dobro bi mi doslo ;-)

Marijana07
    16. Siječanj 2018. 21:10

Evo ja bi trebala kroz par dana roditi tamo ..pa javim iskustva.😀

• Ady86
    29. Siječanj 2018. 08:01

Petra Medić

Pozdrav,
    Ja bih za 3 mjeseca trebala roditi u Vinogradskoj pa ako tko ima svjeza iskustva dobro bi mi doslo ;-)

Pitaj kaj te zanima? 😊

• TINA89
    02. Ožujak 2018. 12:22

Lijepi pozdrav svim majkama!termin mi je 11.05.s bebicom je sve ok,al imam mali "problem".Inace imam problema sa panikom,i brine me to kako ce se to odrazit kada budem isla radjati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.