Sol pod obavezno. A hrana je čist ok. Jogurti, pudinzi, tjestenina s mesom, tjestenina s tunom, piletina s ciklom, gulaš…ujutro divka, otužno sladak čaj od šipka, dukatela, maslac, pekmez…jednom me šokiralo - kruh s 2 šnite gaude - di je salama???
Da večera je bila rano, pa treba imat nešto za prigrist kasnije
Hvala ti...tako sam nekako i mislila. Morat ce mi muz donositi jos nesto. Za prvu ruku sam si spakirala kekse i neke slane grickalice. Jogurt i tunu ne volim al ok valjda cu prezivjeti...kako je tako budemo se prilagodili...
Sol pod obavezno. A hrana je čist ok. Jogurti, pudinzi, tjestenina s mesom, tjestenina s tunom, piletina s ciklom, gulaš…ujutro divka, otužno sladak čaj od šipka, dukatela, maslac, pekmez…jednom me šokiralo - kruh s 2 šnite gaude - di je salama???
Da te jos nesto pitam...bila sam danas na ctg-u gore u dnevnoj bolnici i tamo na vratima pise da je zabranjen unos hrane i pica rodiljama osim suhih keksa i vode u boci. Jel to stvarno tako? Jel bas sestre gledaju tko sto donosi ili? Planirala sam da mi muz ili sestra kad dolaze uzmu i u pekari nesto za jesti da imam. Al ne bi htjela da bude problema zato...
Da te jos nesto pitam…bila sam danas na ctg-u gore u dnevnoj bolnici i tamo na vratima pise da je zabranjen unos hrane i pica rodiljama osim suhih keksa i vode u boci. Jel to stvarno tako? Jel bas sestre gledaju tko sto donosi ili? Planirala sam da mi muz ili sestra kad dolaze uzmu i u pekari nesto za jesti da imam. Al ne bi htjela da bude problema zato…
Niko ti ne gleda po vrečicama kaj ti se donosi. Mogu ti tvoji slobodno donjeti šta god hoćeš. Ja sam tu već mjesec dana i negledala sam se svakakve hrane koja se donjela izvana. Večera je tako oko 18:15 i slijedeći obrok je doručak tek oko 8 ujutro pa fakat ti treba nešto za jest jer je to fakat predugo vrijeme bez hrane.
Curke jel koja nosila bris na streptokok gore na mirogojsku?? Pomagajte gdje to tocno idem? Moram ujutro
Trenutno sam u Vinogradskoj vec sam se i udomacila pa ako nekog nesto zanima samo pitajte 😊
Pozdrav,
Ja bih za 3 mjeseca trebala roditi u Vinogradskoj pa ako tko ima svjeza iskustva dobro bi mi doslo ;-)
Evo ja bi trebala kroz par dana roditi tamo ..pa javim iskustva.😀
Pozdrav,
Ja bih za 3 mjeseca trebala roditi u Vinogradskoj pa ako tko ima svjeza iskustva dobro bi mi doslo ;-)
Pitaj kaj te zanima? 😊
Lijepi pozdrav svim majkama!termin mi je 11.05.s bebicom je sve ok,al imam mali "problem".Inace imam problema sa panikom,i brine me to kako ce se to odrazit kada budem isla radjati.
Sortiraj odgovore
Najstariji