Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ady86
    29. Siječanj 2018. 08:01

Petra Medić

Pozdrav,
    Ja bih za 3 mjeseca trebala roditi u Vinogradskoj pa ako tko ima svjeza iskustva dobro bi mi doslo ;-)

Pitaj kaj te zanima? 😊

• TINA89
    02. Ožujak 2018. 12:22

Lijepi pozdrav svim majkama!termin mi je 11.05.s bebicom je sve ok,al imam mali "problem".Inace imam problema sa panikom,i brine me to kako ce se to odrazit kada budem isla radjati.

• TINA89
    02. Ožujak 2018. 12:23

TINA89

Lijepi pozdrav svim majkama!termin mi je 11.05.s bebicom je sve ok,al imam mali "problem".Inace imam problema sa panikom,i brine me to kako ce se to odrazit kada budem isla radjati.

Naravno,mislim na to da sa bebom bude sve u redu,ali da li ce mi panika samo jos vise otežati porod☹

mamika3
    02. Ožujak 2018. 18:46

Sumnjam da ces od trudova stic panicarit  ,!A kamoli mislit na paniku!☺

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• IC0707
    03. Travanj 2018. 01:26

Pozz mame, mene zanima kome dajem taj plan poroda!? I nakon koliko cca budete u radjaonici nakon primitka u bolnicu!? Jel u to vrijeme i muz moze k vama ili…!? Hvala 

• Smnll
    04. Travanj 2018. 22:03

Bok, da li netko ima rodit u 6mj u vinogradskoj.Meni je termin kraj 6 mjeseca.Kako su iskustva u zadnje vrijeme  vas koje ste nedavno rodile  u vinogradskoj

Tinchyca
    05. Travanj 2018. 12:01

Ja planiram početkom 7. rodit u vinogradskoj. Imam iz prve ruke informacije od prijateljice koja je rađala prvo dijete u petrovoj i drugo u vinogradskoj prije koji mjesec. Uglavnom kaže da bi opet išla roditi u vinogradsku. Kaže da su babice u rađaoni super, da ti se posvete i da je njoj bilo odlično jer su svi bili srdačni jako i od pomoći. Jedinu zamjerku je imala na sestre na odjelu koje nisi previše pomagale oko bebe. Beba je cijelo vrijeme uz tebe i sama ju premataš, presvlačiš, hraniš. Ona je imala iskustva od prije ali ostalim prvorotkinjama nije bilo baš lako pogotovo sa dojenjem pa im je i ona pomagala.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Smnll
    11. Travanj 2018. 23:40

Hvala na info

• Mima1604
    12. Travanj 2018. 00:14

Smnll

Bok, da li netko ima rodit u 6mj u vinogradskoj.Meni je termin kraj 6 mjeseca.Kako su iskustva u zadnje vrijeme vas koje ste nedavno rodile u vinogradskoj

Imam ja 

• Smnll
    12. Travanj 2018. 13:54

I kako je proslo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI