Jel mi moze netko objasnit prednosti tog stolcica? I opcenito kak funkcionira porod s njim...js to nikako sebi nemogu predocit...nisam trazila po netu pa me zanima o kakvom stolcicu svi pisu
pa ne mogu vjerovati, sad si me jako razocarala pa zar je moguce da jedna takva bolnica ima stolcic i samo jednu osobu poducenu za njega??? ja zelim stolcic i potpuno mi je apsurdno radati na krevetu a stolcic pored mene. jel moguce da se do 9. mj. to promijeni? jao jao sad sam se bas uznemirila
Ja idem bas 21-og na kontrolu pa budem pitala tuckara Jel zna sta o tome...ja sam od početka trudnoće zapela za stolcic... nekuzim sta se moraju podučavati ako pišu na forumu da je isto radanje tj babica prima bebicu isto kao i na krevetu. Jedino sto mora biti savitljiva jer kleče pred tobom kao pred kraljicom
uzas uzas uzas, pa valja ja imam pravo sama odluciti kako cu roditi (ako je vec opcija ponudena, jel) i smatram da to nije nikakvo izvoljevanje ni pretjerivanje, ne trazim da mi radaona mirisi po lavandi niti da me sa svake strane jedna sestra hladi peruskom, nego trazim porod koji mi se cini najprihvatljivijim i za mene i za dijete i jednostavno bit cu jako razocarana ako zbog tudih propusta i nepripremljenosti na novouvedene opcije ja budem morala roditi na neki drugi nacin.
a di si ti to saznala, jel to neka bas provjerena informacija? i jel friska? mozda je bilo tako na pocetku kad su ga tek uveli? (nada umire posljednja hehe) i sto se tice ovih kombinacija i dogovora oko tog stolcica, jel znas kome se mogu obratiti?
Joooj - ja isto hoću stolček - jako, jako. jako... U svakom slučaju ću tražiti podizanje stola ovaj put, jer mi je prvi put to ležanje bilo koma. I isto ću moliti što dulje hodanje - one sekunde kad sam legla, leđa su me počela ubijati i ostala sam zakočena na 9 prstiju 3 sata dok me doktorica nije rukom otvorila. Meni je potrebna gravitacija.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji