Ja sam sve stavila u veliku,ali to s manjom za radjaonu nije losa ideja..za radjaonu trebaju samo papuce,spavacica,rucnik i dokumenti..i to je to..
Ica
Ja sam rodila prošle godine na Sv.Duhu. Sve sam stavila u jednu torbu.
Na vrh sam stavila sve ovo što je Ica spomenula, a što mi treba za rađaonu (dokumenti, to vam odmah traže, spavaćica vam iduća treba, šlape, ručnik, wc papir, voda).
Ispod toga sam si u jednu vrećicu u istu torbu stavila jednokratne gaćice, još jednu spavaćicu i uloške (to vam treba čim dođete na odjel babinjača, jer vas oblače sestre,pa da se žene lakše snađu po vašoj torbi, a vi, iscrpljene, nećete morati objašnjavati gdje je šta).
Za rađaonu vam netreba niš osim dokumenata i papuča. Kad vas voze u sobu, trebate uloške i gaćice. Dobro je sa sobom u rađaonu uzet vode i mobitel.
Za rađaonu vam netreba niš osim dokumenata i papuča. Kad vas voze u sobu, trebate uloške i gaćice. Dobro je sa sobom u rađaonu uzet vode i mobitel.
Jesi onda rađala u njihovoj ili svojoj spavaćici? I jel daju piti vodu u rađaoni cijelo vrijeme? Ja sam si spremila i sprej s vodom za osvježenje po licu/tijelu... kažu da to isto pomaže?
ja sam rodila prije petmjeseci na Sv. Duhu. stvarno sv epohvale al je koma im je to s posteljinom. jako rijetko to mijenjaju. moras moljakat. a kaj se tice spavacice ja sam imala tri svoje jer nisu imali nijednu kad sam dosla. taj dan je rodilo nas 15:) tak da treba bit spreman. a i mlijeko mi je curilo ko ludo pa sam jako cesto mijenjala te spavacice. i cijelo vrijeme sam pila vodu. nist mi nisu rekli da ne smije
ja sam rodila prije petmjeseci na Sv. Duhu. stvarno sv epohvale al je koma im je to s posteljinom. jako rijetko to mijenjaju. moras moljakat. a kaj se tice spavacice ja sam imala tri svoje jer nisu imali nijednu kad sam dosla. taj dan je rodilo nas 15:) tak da treba bit spreman. a i mlijeko mi je curilo ko ludo pa sam jako cesto mijenjala te spavacice. i cijelo vrijeme sam pila vodu. nist mi nisu rekli da ne smije
I ja sam prije 6.mj.rodila na Sv.Duhu,taj dan nije bila neka guzva,dobila odmah njihovu spavacicu...imala sam sve u jednoj torbi koja je bila pored mene i u predradaoni i u radaoni...na vrhu torbe jednokratne gacice i ulosci da se sestra poslije lakse snade...na nekom stolicu mi je bio mobitel i voda...da posteljine im uzasno manjka,morala sam traziti da mi mijenjaju...imala sam i svojih spavacica spremnih,ali nisam ih koristila jel su tada imali dovoljno svojih...
Cure jel netko nedavno rodio na carski na Sv. Duhu, zanima me koliko se ostaje u bolnici i kako je s posjetama,jel su dozvoljene u sobu il se mora ic u hodnik i jel smiju djeca dolazit?
Cure jel netko nedavno rodio na carski na Sv. Duhu, zanima me koliko se ostaje u bolnici i kako je s posjetama,jel su dozvoljene u sobu il se mora ic u hodnik i jel smiju djeca dolazit?
Nisam nedavno(5 god) ali pretpostavljam da je ostalo isto, u bolnici ako je sve ok ostaje se 4 dana, posjeta ti smije doći onaj prvi dan u sobu, na kratko s obzirom da su bebe s mamama izbjegavaju da bilo tko ulazi, ako hoćeš možeš izaći u hodnik ali ti nema tko onda čuvati bebu, kod nas je bilo tako, ako baš neka ima posjetu druge mame malo pričuvaju dok se mama vrati ili se nazove na mob ako beba plače.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji