A opet... Decko nije bio s njom na pregledu, pa tko zna sto je dr.ustvari rekao i sto je ona prenijela Peri. Mozda on zeli dijete, ona ne. Milijun je kombinacija. Nagadam. Ali da nesto smrdi, smrdi.
Meni je čudno kako ju je on naručio kod privatnog ginekologa i on je tu na forumu... Malo mi se čini kao da previše on to nešto kontrolira... Baš ne znam puno muževa što bi ulazili u takve priče. Halo privatna ginekološka ...naručio bi svoju curu na pregled... Malo Pero moj mirišiš na prekontrolirajućeg vjerojatno jako ljubomornog i posesivnog dečka...Možda sam u krivu...Nadam se da jesam.
Meni su, cure, potvrdili T cim se vidjela GV u maternici...
Ugl.mislim da ovo ni nema bas previse smisla najbolje da odete kad vec odete na ponovni uzv i onda ce se znati sto je u biti !
Možda se cura ne zna koristiti računalom. Nema ništa loše da muškarac bude proaktivan. Samo, nakon nalaza slijedi papir, i da je cura krivo prenijela, opet piše na papiru.
Ono,odes nekud jos privatno na pregled ili nes,a ne pitat na forumu brate mili
Dobar dan
Trebam pomoć
Inače imam neredoviti menstruaciju. Sada mi kasni od 1.5 bila sam jučer kod ginekologa i rekao je da vidi točkui da su sanse 50-50 da sam trudna. Boli me u donjem dijelu trbuha i leda. Imam mučnine i samo mi se spava.
Moze pomoc
Dobar dan
Trebam pomoć
Inače imam neredoviti menstruaciju. Sada mi kasni od 1.5 bila sam jučer kod ginekologa i rekao je da vidi točkui da su sanse 50-50 da sam trudna. Boli me u donjem dijelu trbuha i leda. Imam mučnine i samo mi se spava.
Moze pomoc
Pomoć u vezi s cim? Ne razumijem… Pa valjda te je ginekolog uputio da vadis betu?!
Sta mislite po ovome kolike su sanse da sam trudna
Sutra idem vaditi betu
Curke evo ovako ja i dečko smo imali 11.08 odnos kada je on svršio izvan mene, a ja sam se zatim ponovo vratila na njega sa tim da su mi plodni dani bili. Od toga dana mi se povraćalo i vrtilo u glavi. Pravila sam test za trudnoću sa pastom za zube i zapjenilo se a čitala sam na forumima da kada se zapjeni da je test pozitivan. Jučer je u mene 2 puta i prije par dana isto tako.Trebala bi dobit kroz 3 dana, šta vi cure mislite da li je riječ o trudnoći ili?Da li smatrate da je rano za pravit test pošto mi menstruacija ne kasni još? Zahvalna bi bila na odgovorima😊
Sortiraj odgovore
Najstariji