Ali još je jako rano. Početkom iduceg tj. bi se trebalo nešto vidjet.
Ali još je jako rano. Početkom iduceg tj. bi se trebalo nešto vidjet.
Pa neznam ja ko je tu lud ali znam da cu poludit,znaci po tim nalazima je sigurno trudna,pa kakve mi ginekologe imamo to je strava mozda ne svi,znaci barem da je rekao postoji mogucnos nego trudnoca nije jos nemogu vjerovat,nista iduci tjedan u srijedu sam je jos danas narucio kod privatnika,pa se nadamo da je sve u redu.
Sad ja ne znam tko je tu lud. To je trudnoca. Mozda je došlo do greške u komunikaciji. Što je to on mogao vidjet da tvrdi da nije trudnoca ja neznam… ali onda nebi ni poslao na vađenje bete… Neznam što da kažem. Ako ste u gradu odite do bolnice… cura neka kaže da ima bolove u trbuhu da ima pozitivnu betu ali da ginekolog nije potvrdio trudnocu u maternici… i odite na pregled.
100% se slazem sta ces placat privatnika nek mijenja ginekologa! Tako napravite najbolje. Ili neka ode dr opce prakse da ju uputi u bolnicu.
A postoji stara garda ginekologa kojima trudnoca nije trudnoca dok otkucaji nisu pozitivni. Znaju se naživcirat tim ranim trčanjem kod ginekologa... i sl. Ah sta da ti kažem. Žalosno
Svakakvih ljudi danas a tako i doktora. Nemojte se vise uzrujavat, ak se ona dobro osjeca onda sa mirom docekajte srijedu. Sretno vam i javi ishod, nadam se da ce sve biti u redu.
Sad ja ne znam tko je tu lud. To je trudnoca. Mozda je došlo do greške u komunikaciji. Što je to on mogao vidjet da tvrdi da nije trudnoca ja neznam… ali onda nebi ni poslao na vađenje bete… Neznam što da kažem. Ako ste u gradu odite do bolnice… cura neka kaže da ima bolove u trbuhu da ima pozitivnu betu ali da ginekolog nije potvrdio trudnocu u maternici… i odite na pregled.
100% se slazem sta ces placat privatnika nek mijenja ginekologa! Tako napravite najbolje. Ili neka ode dr opce prakse da ju uputi u bolnicu.
Ma ako treba ici ce kod privatnika do kraja el sad sam izgubio svako povjerenje u ove nase el ipak se tu radi o nasoj bebi na kraju o zivom bicu i necu dopustit da joj takvi vode trudnocu,hvala na vam puno na pomoci el stvarno se nerazumijem u te stvari i ovo bi nam trebala biti prva beba zato se i brinem i o curi i o bebi.
Svakakvih ljudi danas a tako i doktora. Nemojte se vise uzrujavat, ak se ona dobro osjeca onda sa mirom docekajte srijedu. Sretno vam i javi ishod, nadam se da ce sve biti u redu.
Naravno da cu vam javit,zasluzile ste,sve pohvale na svakoj pomoci,hvala vam jos jednom.
Pero!
Nesto u maternici se moraaa vidjeti kad je beta iznad 1000!
Bar gestacijska vrecica !
Ako se nista ne vidi u maternici, moze biti vanmatericna T ! Koja je opasno stanje i zahtjeva hitnu operaciju.
Ne kazem da je i ne zelim strasiti, ali s tolikom betom se u maternici nesto mora vidjeti !!!!
Ja bi svakako otisla na hitnu, u bilo koju bolnicu i trazila uzv i ponavljanje bete....sve ce joj tamo napraviti !
Po meni, ovo nije za igranje...
Inace, kod vanmatericne T su puno nize vrijednosti inace, ali bas je nedavno bila cura, s kojom sam.isto tipkala i koju je gin.poslao doma sa betom cca 3000 i zavrsila na laparo kroz par dana i ostala bez jednog jajovoda !!!!
Potrazite temu pa procitajte, ako zelite naravno !
Opet napominjem, sa s ovakvim vrijednostima se mora vidjeti ako se T razvija u maternici !
Pero!
Ako se nista ne vidi u maternici, moze biti vanmatericna T ! Koja je opasno stanje i zahtjeva hitnu operaciju.
Ne kazem da je i ne zelim strasiti, ali s tolikom betom se u maternici nesto mora vidjeti !!!!
Ja bi svakako otisla na hitnu, u bilo koju bolnicu i trazila uzv i ponavljanje bete….sve ce joj tamo napraviti !
Po meni, ovo nije za igranje…
Inace, kod vanmatericne T su puno nize vrijednosti inace, ali bas je nedavno bila cura, s kojom sam.isto tipkala i koju je gin.poslao doma sa betom cca 3000 i zavrsila na laparo kroz par dana i ostala bez jednog jajovoda !!!!
Opet napominjem, sa s ovakvim vrijednostima se mora vidjeti ako se T razvija u maternici !
Naravno da se brinem i da mi nije svejedno juce kada je radila ultrazvuk kao bilo je nesto velicine otprilike jednog cm tako mi je cura rekla nesto okruglo ili jajasto kako mi je opisala,zato mi i nije vise nista jasno,jer po svemu sudeci taj ginekolog nije za nista nazalost,svaki savjet dobro dode.
Pero!
Ja bi svakako otisla na hitnu, u bilo koju bolnicu i trazila uzv i ponavljanje bete….sve ce joj tamo napraviti !
Po meni, ovo nije za igranje…
Cura nije ni punih 5 tj. trudna ne pucaju jajovodi u 5.tj.
Sortiraj odgovore
Najstariji