Ak je zadnja menga bila 25.8 ona je onda trudna 6 tjedana!Ja sam sa 6plus 3 bila na uzv!Nije se vidjelo nista osim gestacijske vrecice!To ti je na uzv okruglo i prazno-moguce je da je ona tebi to opisivala!Doktor je napisao da nema embrionalnog odjeka i da dodjem za tjedan dana!Uz napomenu da je vjerojatno mala trudnoca!Znaci tad mi nije potvrdio trudnocu,uz 3 pozitivna testa!Mislim da nema potrebe ici na hitnu i dizati paniku nego da izgurate do srijede,kad je djevojka narucena!
Ma da. To je sigurno u pitanju. Pa bez otkucaja neki kažu da ne potvrđuju trudnocu... I mozda je rekao da dođe za 4 tj. osim ako ne dođe do krvarenja i sl... Pa umjesto da je shvatila da dođe odmah na pregled je shvatila da ne dolazi....
Pero!
Nesto u maternici se moraaa vidjeti kad je beta iznad 1000!
Bar gestacijska vrecica !
Ako se nista ne vidi u maternici, moze biti vanmatericna T ! Koja je opasno stanje i zahtjeva hitnu operaciju.
Ne kazem da je i ne zelim strasiti, ali s tolikom betom se u maternici nesto mora vidjeti !!!!
Ja bi svakako otisla na hitnu, u bilo koju bolnicu i trazila uzv i ponavljanje bete….sve ce joj tamo napraviti !
Po meni, ovo nije za igranje…
Inace, kod vanmatericne T su puno nize vrijednosti inace, ali bas je nedavno bila cura, s kojom sam.isto tipkala i koju je gin.poslao doma sa betom cca 3000 i zavrsila na laparo kroz par dana i ostala bez jednog jajovoda !!!!
Potrazite temu pa procitajte, ako zelite naravno !
Opet napominjem, sa s ovakvim vrijednostima se mora vidjeti ako se T razvija u maternici !
Naravno da se brinem i da mi nije svejedno juce kada je radila ultrazvuk kao bilo je nesto velicine otprilike jednog cm tako mi je cura rekla nesto okruglo ili jajasto kako mi je opisala,zato mi i nije vise nista jasno,jer po svemu sudeci taj ginekolog nije za nista nazalost,svaki savjet dobro dode.
Ja nesmijem vise ništa računat jer nista vise ne znam. Nešto okruglo i jajasto? Da tako plod izgleda u tom tj. Ma ja ne znam tko je tu lud. Popričaj sa curom malo bolje. Ste sigurni da želite bebu??
Zelimo,pa tako mi je opisala i sad nakon ovoga danas jednostavno smo zbunjeni obadvoje jer ako nezna jedan doktor objasnit neke stvari kako treba,nego moramo ispitivat druge da nesto saznamo i da znamo sto dalje,jer smo se danas razocarali nakon sto joj je rekao da nije trudna.
Pero!
Ako se nista ne vidi u maternici, moze biti vanmatericna T ! Koja je opasno stanje i zahtjeva hitnu operaciju.
Ne kazem da je i ne zelim strasiti, ali s tolikom betom se u maternici nesto mora vidjeti !!!!
Ja bi svakako otisla na hitnu, u bilo koju bolnicu i trazila uzv i ponavljanje bete….sve ce joj tamo napraviti !
Inace, kod vanmatericne T su puno nize vrijednosti inace, ali bas je nedavno bila cura, s kojom sam.isto tipkala i koju je gin.poslao doma sa betom cca 3000 i zavrsila na laparo kroz par dana i ostala bez jednog jajovoda !!!!
Opet napominjem, sa s ovakvim vrijednostima se mora vidjeti ako se T razvija u maternici !
Naravno da se brinem i da mi nije svejedno juce kada je radila ultrazvuk kao bilo je nesto velicine otprilike jednog cm tako mi je cura rekla nesto okruglo ili jajasto kako mi je opisala,zato mi i nije vise nista jasno,jer po svemu sudeci taj ginekolog nije za nista nazalost,svaki savjet dobro dode.
Ja nesmijem vise ništa računat jer nista vise ne znam. Nešto okruglo i jajasto? Da tako plod izgleda u tom tj. Ma ja ne znam tko je tu lud. Popričaj sa curom malo bolje. Ste sigurni da želite bebu??
Zelimo,pa tako mi je opisala i sad nakon ovoga danas jednostavno smo zbunjeni obadvoje jer ako nezna jedan doktor objasnit neke stvari kako treba,nego moramo ispitivat druge da nesto saznamo i da znamo sto dalje,jer smo se danas razocarali nakon sto joj je rekao da nije trudna.
Sto je rekao kad ste mu javili nalaze bete?? Da li je rijecima rekao da nije trudna??
Cura ti opisuje nešto okruglo od 1 cm što je ginekolog vidio ali kaže da to nije trudnoca i šalje je na betu…koja je 4900 i nakon toga kaže da nije trudnoća ali je naruči na pregled za 4 tj. Priča je suluda…
Prica je katastrofa koja mi je vec pojela hrpu zivaca i jedva cekam iducu srijedu da ode privatno i da sve bude u redu da mozemo konacno odahnut.
Pero!
Sto je rekao kad ste mu javili nalaze bete?? Da li je rijecima rekao da nije trudna??
Pa morala je prvo u bolnicu po nalaze i s tim nalazima kod njega,pogledo je nalaze i utvrdio da nije trudna,znaci gospodice niste trudni dodite za mj dana na pregled ono wtf je on normalan,a posto ni ona ni ja nismo znali sta tocno pise na nalazu jer se ne razumijemo u to,ali nesto mi nije dalo mira pa sam kreno s istrazivanjima i eto pokazalo se da ste strucniji od onog ginekoga koji je ocito za penziju.
Mislim meni u cijeloj prici nije jasna tvoja cura. Da meni doktor kaze imas nesto okruglo u maternici pa jebemu prvo pitanje bi mi bilo: a doktore sto je to? Iskreno, mislim da ste vi nesto krivo shvatiti. Ak se brinete odite na hitnu i ako vam nesto nije jasno PITAJTE
Možda će snijeti jaje.
Da meni doktor kaze imas nesto okruglo u maternici pa jebemu prvo pitanje bi mi bilo: a doktore sto je to?
"Gospođice, snijet ćete jaje."
Na svakom nalazu piše crno na bijelo dijagnoza. Ne može doći do zabune jer napišu na latinskom i hrvatskom, pa da ne razumiješ hrvatski nekom logikom ćeš shvatiti latinski, uz guglanje ili ne.
Meni vise zvuci ko da imaju 16 godina pa ne znaju ni kak je do tog doslo a kamoli sta se sad dalje dogada :p
Sortiraj odgovore
Najstariji