Pomoc

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pero1234
    04. Listopad 2017. 20:37

Ovako,cura mi sumlja da je trudna,napravili smo dva testa obadva pozitivna,obavila vadenje krivi na betu nalaz 4960.0h i u/l 0-5.3 njezin ginekolog kaze da nije trudna i da dode na pregled za nekih mjesec dana.Juce je pravila treci test i on je bio pozitivan,zadnju menstruaciju je imala 25.8. I ciklusi su joj uredni do sada bili svakih 28 dana,ako mozete reci o cemu se radi jer sada neznamo nista.

ikyri
    04. Listopad 2017. 20:43

Pero1234

Ovako,cura mi sumlja da je trudna,napravili smo dva testa obadva pozitivna,obavila vadenje krivi na betu nalaz 4960.0h i u/l 0-5.3 njezin ginekolog kaze da nije trudna i da dode na pregled za nekih mjesec dana.Juce je pravila treci test i on je bio pozitivan,zadnju menstruaciju je imala 25.8. I ciklusi su joj uredni do sada bili svakih 28 dana,ako mozete reci o cemu se radi jer sada neznamo nista.

Kad je bila kod ginekologa? Ginekolog ne vidi ranu trudnocu ali ona je po nalazima trudna... naručio ju je kad ce vidjet trudnocu. Ne vidi se rana trudnoća ultrazvučno niti on može rec da nije trudna!

• Student24
    04. Listopad 2017. 21:12

Ja sam imala situaciju da je dr kod uzv-a reko da nema naznaka trudnoce pa je beta bila pozitivna. Tjedan dana kasnije gv se je vidjela.  Tri pozitivna testa i pozitivna beta siguran su znak trudnoce. Nemoguce je da sva cetiri rezultata su lazno pozitivna.

• Student24
    04. Listopad 2017. 21:14

Beta moze biti pozitivna kod biokemijske trudnoce ili vanmaternicne. Kad je bila kod dr? Koji dan ciklusa? I da li je vadila krv prije ili poslije?

ikyri
    04. Listopad 2017. 21:20

Ma ne biokemijska nikad nema.betu 4900. Nije vidio ginekolog ništa i poslao je vadit betu. Sad je samo.pitanje kad je što bilo. I naravno naručio za 3 tj kad ce vidjet nešto.

• Pero1234
    04. Listopad 2017. 21:36

ikyri

Pero1234

Kad je bila kod ginekologa? Ginekolog ne vidi ranu trudnocu ali ona je po nalazima trudna… naručio ju je kad ce vidjet trudnocu. Ne vidi se rana trudnoća ultrazvučno niti on može rec da nije trudna!

Bila je juce na pregledu i vadenju krvi danas je bila po nalaz i opet kod njega da vidi sta je i po nalazima joj je rekao da nije,pa nebi poludjeli od brige el da je rekao mozda postoji mogucnos da je trudna on je to odmah iskljucio i rekao da dode za mjesec dana na pregled ako nedobije mengu.

Honey
    04. Listopad 2017. 21:38

Pa sta je on lud??? Pa ako je beta tolika mora biti trudna. Ajde slikaj nalaz molim te i stavi tu da vidimo. 

• Pero1234
    04. Listopad 2017. 21:40

Student24

Ja sam imala situaciju da je dr kod uzv-a reko da nema naznaka trudnoce pa je beta bila pozitivna. Tjedan dana kasnije gv se je vidjela. Tri pozitivna testa i pozitivna beta siguran su znak trudnoce. Nemoguce je da sva cetiri rezultata su lazno pozitivna.

Pa to i mi sumljamo samo nekuzim da je reko da nije trudna i da ce cekat mjesec dana do novog pregleda,narucio sam je kod privatnika iducu srijedu pa budemo znali.

• Pero1234
    04. Listopad 2017. 21:53

Honey

Pa sta je on lud??? Pa ako je beta tolika mora biti trudna. Ajde slikaj nalaz molim te i stavi tu da vidimo.

Evo
    Evo
    ikyri
    04. Listopad 2017. 22:03

Sad ja ne znam tko je tu lud. To je trudnoca. Mozda je došlo do greške u komunikaciji. Što je to on mogao vidjet da tvrdi da nije trudnoca ja neznam... ali onda nebi ni poslao na vađenje bete... Neznam što da kažem. Ako ste u gradu odite do bolnice... cura neka kaže da ima bolove u trbuhu da ima pozitivnu betu ali da ginekolog nije potvrdio trudnocu u maternici... i odite na pregled. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.