Pero!
Nesto u maternici se moraaa vidjeti kad je beta iznad 1000!
Bar gestacijska vrecica !
Ako se nista ne vidi u maternici, moze biti vanmatericna T ! Koja je opasno stanje i zahtjeva hitnu operaciju.
Ne kazem da je i ne zelim strasiti, ali s tolikom betom se u maternici nesto mora vidjeti !!!!
Ja bi svakako otisla na hitnu, u bilo koju bolnicu i trazila uzv i ponavljanje bete….sve ce joj tamo napraviti !
Po meni, ovo nije za igranje…
Inace, kod vanmatericne T su puno nize vrijednosti inace, ali bas je nedavno bila cura, s kojom sam.isto tipkala i koju je gin.poslao doma sa betom cca 3000 i zavrsila na laparo kroz par dana i ostala bez jednog jajovoda !!!!
Potrazite temu pa procitajte, ako zelite naravno !
Opet napominjem, sa s ovakvim vrijednostima se mora vidjeti ako se T razvija u maternici !
Naravno da se brinem i da mi nije svejedno juce kada je radila ultrazvuk kao bilo je nesto velicine otprilike jednog cm tako mi je cura rekla nesto okruglo ili jajasto kako mi je opisala,zato mi i nije vise nista jasno,jer po svemu sudeci taj ginekolog nije za nista nazalost,svaki savjet dobro dode.
Ja nesmijem vise ništa računat jer nista vise ne znam. Nešto okruglo i jajasto? Da tako plod izgleda u tom tj. Ma ja ne znam tko je tu lud. Popričaj sa curom malo bolje. Ste sigurni da želite bebu??
Ne znam, samo kazem da se s takvom betom u maternici nesto mora vidjeti ! Moraaaa !!
Svaki gin.ce to potvrditi !
Toj curi mislim da jajovod nije puknuo, nego je ostecen bio i ne funkcionalan i odmah su ga uklonili !
Pero,
Da li imate kakav nalaz??? Od ginekologa napismeno ???
Ako T nije potvrdio, logicno je da nista nije vidio???
Ne znam, samo kazem da se s takvom betom u maternici nesto mora vidjeti ! Moraaaa !!
Svaki gin.ce to potvrditi !
Toj curi mislim da jajovod nije puknuo, nego je ostecen bio i ne funkcionalan i odmah su ga uklonili !
Pero,
Da li imate kakav nalaz??? Od ginekologa napismeno ???
Ako T nije potvrdio, logicno je da nista nije vidio???
Ma tu je netko lud....
Cura ti opisuje nešto okruglo od 1 cm što je ginekolog vidio ali kaže da to nije trudnoca i šalje je na betu...koja je 4900 i nakon toga kaže da nije trudnoća ali je naruči na pregled za 4 tj. Priča je suluda...
Cura ti opisuje nešto okruglo od 1 cm što je ginekolog vidio ali kaže da to nije trudnoca i šalje je na betu…koja je 4900 i nakon toga kaže da nije trudnoća ali je naruči na pregled za 4 tj. Priča je suluda…
I to isto !
Ak je zadnja menga bila 25.8 ona je onda trudna 6 tjedana!Ja sam sa 6plus 3 bila na uzv!Nije se vidjelo nista osim gestacijske vrecice!To ti je na uzv okruglo i prazno-moguce je da je ona tebi to opisivala!Doktor je napisao da nema embrionalnog odjeka i da dodjem za tjedan dana!Uz napomenu da je vjerojatno mala trudnoca!Znaci tad mi nije potvrdio trudnocu,uz 3 pozitivna testa!Mislim da nema potrebe ici na hitnu i dizati paniku nego da izgurate do srijede,kad je djevojka narucena!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mono Ti ziher znas?Kojem tjednu odgovara beta od 4900?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika,
Pa realno odgovara beta za 5 / 6 tjedan cca, ali kad se to tako nazalost ne moze gledati...vazno.je to duplanje, jer netko u startu ima nizu vrijednost...
Evo primjer, moja beta je sa 5 + 4 bila 12 000!
Ona bi sad po M bila 5 + 5, ako sam dobro izracunala.
Svakako bi se trebala vidjeti GV i ZV u maternici.
Sortiraj odgovore
Najstariji