Gdje ste se prijavile za pufies, tj. filip trade? Gledam sad na stranici al ne vidim nigdje prijavnicu
samo pošalji mail na njihov info mail,mislim da ide info@filip trade.hr il nešt tak piše ti na njihovim stranicama
samo pošalji mail na njihov info mail,mislim da ide info@filip trade.hr il nešt tak piše ti na njihovim stranicama
ste baš isključivo tražili pelene ili opčenito poslali mail, kao ako šalju nešto bla,bla :) ja sam im slala prije tjedan dana ali ništa još, možda je prerano..
11.7. <3 can't wait :)
pa ja sam navela za pelene pa su mi poslali natrag kao koji broj,reko ja sam trudnica tek cekamo bebu ,za početak najmanji koji imate i na tome je ostalo isto je bilo možda prije nekih tj dana,a valjda će nešt poslat
upravo sam dobila paket od family servicea.. poslala sam im mail da moja ginek. nije na njihovom popisu te da li mogu dobiti na kućnu adresu.. dobila sam dječju mast,specijalnu zaštitnu kremu za bebu kod upale guze od pelena, malu nivea kremu za guzu,uzorak melema, happybaby book sa svim savjetima stručnih osoba, pampers knjižicu i jednu pelenu.uzorak hipp čaja, par kupona s popustima u lesnini ako postaneš član xxxl kartice, knjižicu savjeta od donatMg i ko neku radosnicu isto od njih i knjižicu o proizvodima fisher price
Ja sam Filip tradeu poslala mail u kojem sam napisala da bi htjela koristiti njihove pufies pelene i da li mi mogu poslati nekoliko primjeraka da ih isprobam Došle su za dva dana.
Na koji si im email slala jer meni moja gin.nista nije dala a ljekarni koja je naravno na popisu kaze da nemaju pa bi im i ja pisala. Jesi li ti navela o kojoj se ginekoloskoj ordinaciji radi i na koji mail?
Na koji si im email slala jer meni moja gin.nista nije dala a ljekarni koja je naravno na popisu kaze da nemaju pa bi im i ja pisala. Jesi li ti navela o kojoj se ginekoloskoj ordinaciji radi i na koji mail?
samo utipkaj u google family service i sve piše na početnoj stranici...mail i upute...ja nisam navela ime ginekologa nego sam zamolila ukoliko mogu da mi pošalju na adresu i napisala im fino sve podatke...[email=familyservice@familyservice.hr]familyservice@familyservice.hr[/email] ...evo mail...ostao mi kopiran
[email=familyservice@familyservice.hr]familyservice@familyservice.hr[/email]
ja nisam navodila nikoga..samo napisala da moja nije na njihovom popisu i da nemam kako doći do toga
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Hvala! :*
stigla je knjižica iz Mullera.. ima mnogo toga.. a kuponi vrijede do 30.6. ..nama je termin 11.7. pa ćemo ranije obaviti shopping,nema veze
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji