Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala_huckica
    27. Siječanj 2015. 07:55

Gdje ste se prijavile za pufies, tj. filip trade? Gledam sad na stranici al ne vidim nigdje prijavnicu

mare27
    27. Siječanj 2015. 08:44

samo pošalji mail na njihov info mail,mislim da ide info@filip trade.hr il nešt tak piše ti na njihovim stranicama

Tina160
    27. Siječanj 2015. 11:03

mare27

samo pošalji mail na njihov info mail,mislim da ide info@filip trade.hr il nešt tak piše ti na njihovim stranicama

ste baš isključivo tražili pelene ili opčenito poslali mail, kao ako šalju nešto bla,bla :) ja sam im slala prije tjedan dana ali ništa još, možda je prerano..

11.7. <3 can't wait :)

mare27
    27. Siječanj 2015. 12:05

pa ja sam navela za pelene pa su mi poslali natrag kao koji broj,reko ja sam trudnica tek cekamo bebu ,za početak najmanji koji imate i na tome je ostalo isto je bilo možda prije nekih tj dana,a valjda će nešt poslat

Tina160
    27. Siječanj 2015. 12:29

upravo sam dobila paket od family servicea.. poslala sam im mail da moja ginek. nije na njihovom popisu te da li mogu dobiti na kućnu adresu.. dobila sam dječju mast,specijalnu zaštitnu kremu za bebu kod upale guze od pelena, malu nivea kremu za guzu,uzorak melema, happybaby book sa svim savjetima stručnih osoba, pampers knjižicu i jednu pelenu.uzorak hipp čaja, par kupona s popustima u lesnini ako postaneš član xxxl kartice, knjižicu savjeta od donatMg i ko neku radosnicu isto od njih i knjižicu o proizvodima fisher price 

Mary36
    27. Siječanj 2015. 12:25

Ja sam Filip tradeu poslala mail u kojem sam napisala da bi htjela koristiti njihove pufies pelene i da li mi mogu poslati nekoliko primjeraka da ih isprobam  Došle su za dva dana.

Gricko3
    27. Siječanj 2015. 12:43

Na koji si im email slala jer meni moja gin.nista nije dala a ljekarni koja je naravno na popisu kaze da nemaju pa bi im i ja pisala. Jesi li ti navela o kojoj se ginekoloskoj ordinaciji radi i na koji mail?

Bublica123
    27. Siječanj 2015. 12:55

Gricko

Na koji si im email slala jer meni moja gin.nista nije dala a ljekarni koja je naravno na popisu kaze da nemaju pa bi im i ja pisala. Jesi li ti navela o kojoj se ginekoloskoj ordinaciji radi i na koji mail?

samo utipkaj u google family service i sve piše na početnoj stranici...mail i upute...ja nisam navela ime ginekologa nego sam zamolila ukoliko mogu da mi pošalju na adresu i napisala im fino sve podatke...[email=familyservice@familyservice.hr]familyservice@familyservice.hr[/email] ...evo mail...ostao mi kopiran

Tina160
    27. Siječanj 2015. 12:58

Gricko

[email=familyservice@familyservice.hr]familyservice@familyservice.hr[/email]

ja nisam navodila nikoga..samo napisala da moja nije na njihovom popisu i da nemam kako doći do toga

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Gricko3
    27. Siječanj 2015. 13:02

Hvala! :*

Tina160
    27. Siječanj 2015. 16:50

stigla je knjižica iz Mullera.. ima mnogo toga.. a kuponi vrijede do 30.6. ..nama je termin 11.7. pa ćemo ranije obaviti shopping,nema veze 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani