da, ne znam.. ja cu vjerojatno uzeti tt jer mi ispada jeftinija. a bonovi vrijede do 30.6. tako da jos stignem odluciti. mozda je neka od mama koristila Tommee Tippee izdajalicu ?pa nam da savjet :)
i jos mi se nesto svidjelo, grudnjaci za dojenje, pamucni, kostaju 70 kn, a popust je 15 kn pa ispda 55kn, jeftinije nisam nigdje vidjela. ima 3 kupona za 3 grudnjaka, kupit cu najprije jedan pa cu isprobati.
Grudnjaci iz Mullera su odlični, tako barem puno ljudi kaže. I ja ću za početak kupiti jedan, ne bih više jer možda mi neće ni trebati. Eh, i tu me babica omela na tečaju kad je rekla da ne nosimo grudnjak u bolnici, da lakše dolazi mlijeko kada grudi vise.
O izdajalicama sam proučavala 32 stranice na Forum.hr, ljudi su bili ili za Aventove ili TT (naravno, i MAndela je odlična ali jako skupa). E sad, nekom neka odgovara. Dosta je reklo da TT odgovara ženama s veliki grudima, ali opet, javila se jedna s malim i rekla da je njoj TT bila odlična. Isto tako njegdje sam čitala kako TT bolje vuče, a Aventove da su nježnije.
Evo cure da vam se pridruzim malo,da upravu su na tecaju za grudi tako je kod nas i u Puli nema grudnjaka samo njihove spavacice koje su zivi ocaj i ja sam sebi kupila duboke gace hocu rec one koje su kao za babe,od izdajalica ja sam probala dva puta aventovu i nisam zadovoljna sa njom ali svejedno sam je opet kupila najvise radi bocica,cula sam za ove sto ste navele ali su jako skupe,a ne isplati se za 2 ili 3 dana tolike novce potrosit evo to je moje osobno misljenje,
bjap, s obzirom da su misljenja podjeljena, ja cu si cuvati ovaj popust i kupiti TT, izaci ce 255kn, tako je nekako i u dm-u sa svim tim popustima aventova, ali nemam dovoljno bodova za te knjizice jer slabo kupujem u dm-u.nekako sam navikla na muller. a i antonio kaze da nije zadovoljna sa aventovom, pa eto jos jedan + za TT hehe :))
a grudnjake cu si uzeti i za doma, ne samo bolnicu.
priks, poslala sam im mail s upitom pa su me pitali zelim li da mi ih posalju na adresu.. a cula sam da se mogu dobiti i u mulleru na blagajni!
bjap, s obzirom da su misljenja podjeljena, ja cu si cuvati ovaj popust i kupiti TT, izaci ce 255kn, tako je nekako i u dm-u sa svim tim popustima aventova, ali nemam dovoljno bodova za te knjizice jer slabo kupujem u dm-u.nekako sam navikla na muller. a i antonio kaze da nije zadovoljna sa aventovom, pa eto jos jedan + za TT hehe :))
a grudnjake cu si uzeti i za doma, ne samo bolnicu.
priks, poslala sam im mail s upitom pa su me pitali zelim li da mi ih posalju na adresu.. a cula sam da se mogu dobiti i u mulleru na blagajni!
mama beag,molim te pošalji mi taj njihov mail,jer ga nikako nemogu iskopati,a kod nas ga na blagajni još nema,neznam di je zapelo ( Karlovac)
Dovoljno ti je 50 bodova u dm-u da si uzmeš knjižicu s kuponom od 25% na jedan proizvod, a na njihovoj stranici ti bude popis trgovina u kojima bude popust od 15% na ukupnu kupovinu. To pratim jer mi žao mijenjati 150 bodova ak ne moram. Mi smo odustali od izdajalice, mm na kraju veli da posudim, a meni se to gadi.
Potpuno se slazem sa tobom Bjap ja necu da koristim svoju staru od prije tri i pol godine a kamoli da je posudujem,i zato sam si opet kupila novu.
Potpuno se slazem sa tobom Bjap ja necu da koristim svoju staru od prije tri i pol godine a kamoli da je posudujem,i zato sam si opet kupila novu.
Hahaha, ova koju bih posudila je stara 4-5god i mnoge su je mame posuđivale. Na tvom mejstu mi se ne bi gadila vlastita stara, mene je više strah da neka od mama koja je koristila nema neku boleščuru pa da se to prenese na dijete (mada znam da se sve sterilizira i da neki virus ne bi preživio nekoliko godina na nečemu što nije živo). Iako, po toj mojoj logici ne bismo ni zubaru trebali.
Glupača, nisam trebala ostati trudna kad sam ostala bez posla. Onda ne bih imala ovakvih nedoumica.
antonio, zasto ne zelis korisiti staru ako si je skroz malo koristila prosli prosli put? ja je mislim kupiti i cuvati za drugo... nekako mi to puno novca za to malo koliko se koristi... ( iako u biti ni ne znam jel se koristi samo u bolnici ili i dobro dode doma? )
marlmana, mail je service@mueller.hr
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji