da, ne znam.. ja cu vjerojatno uzeti tt jer mi ispada jeftinija. a bonovi vrijede do 30.6. tako da jos stignem odluciti. mozda je neka od mama koristila Tommee Tippee izdajalicu ?pa nam da savjet :)
i jos mi se nesto svidjelo, grudnjaci za dojenje, pamucni, kostaju 70 kn, a popust je 15 kn pa ispda 55kn, jeftinije nisam nigdje vidjela. ima 3 kupona za 3 grudnjaka, kupit cu najprije jedan pa cu isprobati.
Grudnjaci iz Mullera su odlični, tako barem puno ljudi kaže. I ja ću za početak kupiti jedan, ne bih više jer možda mi neće ni trebati. Eh, i tu me babica omela na tečaju kad je rekla da ne nosimo grudnjak u bolnici, da lakše dolazi mlijeko kada grudi vise.
O izdajalicama sam proučavala 32 stranice na Forum.hr, ljudi su bili ili za Aventove ili TT (naravno, i MAndela je odlična ali jako skupa). E sad, nekom neka odgovara. Dosta je reklo da TT odgovara ženama s veliki grudima, ali opet, javila se jedna s malim i rekla da je njoj TT bila odlična. Isto tako njegdje sam čitala kako TT bolje vuče, a Aventove da su nježnije.
Evo cure da vam se pridruzim malo,da upravu su na tecaju za grudi tako je kod nas i u Puli nema grudnjaka samo njihove spavacice koje su zivi ocaj i ja sam sebi kupila duboke gace hocu rec one koje su kao za babe,od izdajalica ja sam probala dva puta aventovu i nisam zadovoljna sa njom ali svejedno sam je opet kupila najvise radi bocica,cula sam za ove sto ste navele ali su jako skupe,a ne isplati se za 2 ili 3 dana tolike novce potrosit evo to je moje osobno misljenje,
bjap, s obzirom da su misljenja podjeljena, ja cu si cuvati ovaj popust i kupiti TT, izaci ce 255kn, tako je nekako i u dm-u sa svim tim popustima aventova, ali nemam dovoljno bodova za te knjizice jer slabo kupujem u dm-u.nekako sam navikla na muller. a i antonio kaze da nije zadovoljna sa aventovom, pa eto jos jedan + za TT hehe :))
a grudnjake cu si uzeti i za doma, ne samo bolnicu.
priks, poslala sam im mail s upitom pa su me pitali zelim li da mi ih posalju na adresu.. a cula sam da se mogu dobiti i u mulleru na blagajni!
Dovoljno ti je 50 bodova u dm-u da si uzmeš knjižicu s kuponom od 25% na jedan proizvod, a na njihovoj stranici ti bude popis trgovina u kojima bude popust od 15% na ukupnu kupovinu. To pratim jer mi žao mijenjati 150 bodova ak ne moram. Mi smo odustali od izdajalice, mm na kraju veli da posudim, a meni se to gadi.
Potpuno se slazem sa tobom Bjap ja necu da koristim svoju staru od prije tri i pol godine a kamoli da je posudujem,i zato sam si opet kupila novu.
antonio, zasto ne zelis korisiti staru ako si je skroz malo koristila prosli prosli put? ja je mislim kupiti i cuvati za drugo... nekako mi to puno novca za to malo koliko se koristi... ( iako u biti ni ne znam jel se koristi samo u bolnici ili i dobro dode doma? )
marlmana, mail je service@mueller.hr
Sortiraj odgovore
Najstariji