Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    14. Travanj 2014. 19:54

Zasto imam takvo misljenje radi izdajalice neznam ali jednostavno je necu ipak je to proslo skoro 4 god i mozes ti nju sterilizirati ali uvjek postoji oni strah  da moze ostat koja bakterija ili nesto,tako da sam si ja kupila novu,Bajp u istoj sam poziciji i goroj kad sam nosila prvog sina i ja i muz bez primanja,svekrva mi je sve kupila a ja sam joj poslje vracala mjesecima od one male crkavice od 1660 kn,ne brini puno sve ce sjest na svoje polako,ej i da zivila sam tad sa njima i svaki dan slusala kako biste vi sad opremili djete i bla bla bla pa sam tad svaki dan proplakala radi njenog prigovaranja.,Moja Bajp ja sam jako gladna i opet kruh i pasteta  .

beag
    14. Travanj 2014. 19:58

bjap, ne sekiraj se, nije sve zlo u tome! imas skoro sve za bebicu, a najvise i najpotrebnije, ljubav!

bjap
    14. Travanj 2014. 21:36

Naravno, i ja mislim da će sve sjest na svoje. Ponekad mislim trebala sam kupit ovo ili ono, ali sve to djetetu ne predstavlja puno, niti će imati pojma o ičemu 

Antonio, žao mi je što si tako gladna, a jedi kruh i paštetu dok ti se skroz ne zgadi  Ja pola večere nisam pojela jer se krumpir nije skroz skuhao.  No, nisam nešto gladna (čudno). Hahaha, bila neku večer moja mama pa gledala robicu i malo malo kaže: "O, pa jesam ja i ovo kupila?" Moj muž dobio slom živaca!!!  Al ne radi to žena namjerno, ali ne shvaća on to još!

priks
    14. Travanj 2014. 23:11

Heh....meni je prijateljica posudila aventovu izdajalicu i nije mi baš svejedno jer ju je ipak ona prije mene koristila (iako sam se vraški trudila da je dobro operem i izribam )...ali trenutno mi se nije dalo trošiti 400kn za novu jer postoji mogućnost da mi neće ni trebati....a ako vidim da ju stvarno trebam puno, iskoristiti ću neki od svih ovih slinih popusta koje ste naveli pa uzeti aventovu u dm-u ili tt u muelleru

• nama
    14. Travanj 2014. 23:11

U vezi izdajalica... Jeste li uopće sigurne da će vam trebati? Mene je poslije prve trudnoće spasila, izdajala sam mjesecima, dok mi poslije druge trudnoće uopće nije trebala... Onu prvu navalu mlijeka prošla sam u bolnici, s toplim oblozima na grudima, i čestim stavljanjem djeteta da doji. Najmanji je problem sačuvati bon i poslati muža ili nekog trećeg po izdajalicu ako zatreba. 300kn za nešto što možda zatreba, a možda i ne je jednostavno previše.

bjap
    15. Travanj 2014. 10:22

Skroz smo otišli sa teme, valjda se nitko neće ljutiti. Nadam se da mi neće trebati, pa beba je stalno samnom u bolnici (osim kada ju odnesu na kupanje). Je li moguće dobiti kakve komplikacije da i u tom slučaju treba izajalica, nešto popust mastitisa? Ako ne daj Bože beba završi na pedijatriji onda će mi trebati, ali onda će mi trebati i ogrtač i dodatne pidžame ili spavačice koje nemam pojma da kupujem ili ne. Ista stvar kao sa izdajalicom. 

Al vidite sad, moja frem+ndica se s prvim djetetom mučila jer je imala malo mlijeka, a kada je drugo rodila, što beba ne posisa ona dovrši izdajalicom i onda joj fino počelo mlijeko dolaziti. 

antonio
    15. Travanj 2014. 11:29

Ma mislim u tako kratkom roku za dva tri dana ti se pojave grudice u prsima i dobijes temperaturu jer beba nestigne toliku kolicinu izdojiti koliko god ti nju stavljala na cicu mislim hocu rec kod mene je bilo tako ne mora znacit svima isto,ali zato ti je spas isto topal rucnik namocen i masirat prsa i must,tako sam ja radila kad sam rodila drugo djete,neznam kako je u vasim bolnicama ali kod nas ne pustaju kuci majku ako ima grudice u prsima ili ako ima temperaturu a to se najcesce desava bas treci dan kad bi majka sa djetetom trebala kuci,osobno meni se desilo prvi put.

bjap
    15. Travanj 2014. 16:05

Hvala curke, doći ćete i vi na red! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.