Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Švrćo
    27. Ožujak 2014. 16:28

Danas mi je stigla Radosnica od Bebimila, prekrasna je, al stvarno! Meni je termin 6.4. tako da sam im poslala mail s upitom mogu li dobiti Radosnicu prije rođenja djeteta (jer postoji u formularu polje gdje se upisuje datum rođenja bebe) i eto, poslali je! 

Ne znam gdje bi stavila ovaj link, a tiče se i trudnica i mama pa nek administrator premjesti; radi se o besplatnom online časopisu... http://www.maminosunce.hr/online/sunce47.html

beag
    31. Ožujak 2014. 09:48

Chocolate, kako si dobila od Hippa?

chocolate
    31. Ožujak 2014. 18:45

Prijateljica mi je rekla da su nekad prije i oni dijelili dječje spomenare, nešto tipa radosnice. Poslala sam im mail, da bi mi rekli da nemaju više te spomenare, al da će mi poslati mali znak pažnje samo da im napišem koliko mi je dijete staro tj kada mi je termin da znaju šta će poslati, i stvarno za par dana došao mi je paketić. Sve su to sitnice, al se svakako iznenadiš. 
    Pokušavam staviti link ali neće pa neće. Ugl imate na njihovoj stranici kontakt mail pa im pošaljite. Sretno! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.