Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MašaS
    29. Siječanj 2014. 19:13

ima kakvih novosti po pitanju poklon paketa?

bjap
    13. Ožujak 2014. 17:16

Evo drage mame, osim dm-a, knjižice u Muelleru, paketa "Evo me", saznala sam za još sljedeće: 
    https://www.bebimil.hr/Dragi-roditelji-6.aspx
    http://www.hipp.hr/index.php?id=19923

• IvaP2
    13. Ožujak 2014. 18:14

Drage mame i buduće mame, evo ja sam podigla paket u DM-u, dobila sam neku platnenu torbicu, cd s vježbama za trudnice, bonove i još neke promo materijale. Isto sam podigla paket i u ljekarni Farmacia. Samo sam rekla da sam trudnica, ništa nisam nosila na uvid (osim trbuha ), ispunila sam zatim neki formularčić s osobnim podacima (br.tel i sl.) - i u dm-u i u farmaciji - i dobila pklon paketić. Po porodu suprug može doći po još poklončića, tako da sam dobila još jedan formularčić koji se ispuni i nakon poroda donese. Super za Muller, moram požuriti još tamo prije nego što rodim !

bjap
    13. Ožujak 2014. 22:08

Nemam pojma, dobije se neka knjižica, tak sam čula ili sam ovdje pročitala prije još, ne sjećam se. Navodno i Konzum ima nešto. Šteta što Vioeta više en nagrađuje, možda ponovno bude neka akcija dok rodimo.

marimana
    20. Ožujak 2014. 13:58

www.familyservice.hr   Tu imate potpune info o paketima evo me,moja prva god.sretna beba isl.

bjap
    20. Ožujak 2014. 19:05

Učlani se u Konzum multiplus baby club, tak nešt. Dobit ćeš na kućnu adresu kupon za pelene podić i 50 kn za štednju u Zabi. Ja svoje čekam :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.