Evo ja cu opet skrenut sa teme pa se unaprjed ispricavam,ali neznam gdje bi ti cestitala Bjap na prekrasnom clanku evo sad sam procitala i odusevila sam se,prekrasna si na slikama i sa trbuscicem
.Od srca ti cestitam.
Nisam uopce vidjela clanak, kako mi je to promaklo!!!
bjap, cestitam!!!
Hvala cure! Beba već dobila svoje, ali kako već imam hrpu robice ovih prvih veličina, uzela sam nešto malo veće. :)
Kad smo kod paketa, u mojoj ambulanti više ne dijele paketiće od Family Service-a. Dobila prvi, sad bih u zadnjem tromjesečju trebala dobiti drugi i kada rodimm treći. SEstra veli da tog više nema.
Bila u Mulleru, dobila knjižicu, i pokazala mužu kako izgledaju izdajalice, pa ako zatreba...
Hej curke nisam u toku. Bjap kakav si to clanak objavila??? voljela bih ga procitati.
Laura 21.08.2014 :-*
...i ja sam poslala mail ovima u mulleru i rekli su mi da mogu preuzeti knjižicu u bilo kojoj njihovoj poslovnici pa ću onda poslati nekoga po to
A što se tiče Family Service-a, i meni je u ljekarni rekla da nema toga više, dobila sam prvi i drugi a trećeg nema Ali i ta 2 nisu baš nešto, samo neki testeri i knjižice, tako da vjerujem da nismo puno ni izgubili
da nisi mozda ti najaktivnija korisnica foruma u 3 mjesecu???
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji