Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    15. Travanj 2014. 16:22

Evo ja cu opet skrenut sa teme pa se unaprjed ispricavam,ali neznam gdje bi ti cestitala Bjap na prekrasnom clanku evo sad sam procitala i odusevila sam se,prekrasna si na slikama i sa trbuscicem.Od srca ti cestitam.

beag
    16. Travanj 2014. 18:32

Nisam uopce vidjela clanak, kako mi je to promaklo!!! 

bjap, cestitam!!! 

bjap
    16. Travanj 2014. 22:43

Hvala cure! Beba već dobila svoje, ali kako već imam hrpu robice ovih prvih veličina, uzela sam nešto malo veće. :) 

Kad smo kod paketa, u mojoj ambulanti više ne dijele paketiće od Family Service-a. Dobila prvi, sad bih u zadnjem tromjesečju trebala dobiti drugi i kada rodimm treći. SEstra veli da tog više nema. 

Bila u Mulleru, dobila knjižicu, i pokazala mužu kako izgledaju izdajalice, pa ako zatreba... 

Tina0208
    17. Travanj 2014. 13:45

Hej curke nisam u toku. Bjap kakav si to clanak objavila??? voljela bih ga procitati.

Laura 21.08.2014 :-*

priks
    17. Travanj 2014. 13:46

...i ja sam poslala mail ovima u mulleru i rekli su mi da mogu preuzeti knjižicu u bilo kojoj njihovoj poslovnici pa ću onda poslati nekoga po to
    A što se tiče Family Service-a, i meni je u ljekarni rekla da nema toga više, dobila sam prvi i drugi a trećeg nema Ali i ta 2 nisu baš nešto, samo neki testeri i knjižice, tako da vjerujem da nismo puno ni izgubili 

Tina0208
    17. Travanj 2014. 13:47

da nisi mozda ti najaktivnija korisnica foruma u 3 mjesecu???

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.