Nama je danas stigla Radosnica! Baš je super i baš me obradovala!
Krešimir 19.08.2014. <3
drage moje samo da vas obavjestim da je u MULLER trgovinu (bar tu u Varazdinu) stigla knjizica s popustima!!! :-) pa navalite i razveselite se...;-)
5ra ;)
Jel se tko učlanio u Konzumov multipluscard? Ja dobila njihovu karticu za skupljanje bodova, ali kupon za pelene i štednju nisam. Jel to stigne naknadno ili šta? Možda da opet probam ispunit to za bebe?
Jel se tko učlanio u Konzumov multipluscard? Ja dobila njihovu karticu za skupljanje bodova, ali kupon za pelene i štednju nisam. Jel to stigne naknadno ili šta? Možda da opet probam ispunit to za bebe?
Jesam ja, s tim da sam vec imala karticu od prije.. A navodno na kupone i pelene treba cekati oko 6 tjedana.. Pa sad ne znam, ne mogu se sjetiti kada sam se prijavila u taj dječji svijet, al mislim da jos nema 6 tjedana.. Pričekat cu jos malo pa cu vidjeti.. I da, tek jucer sam dobila onaj visinomjer od novalaca..
Ja sam se isto nedavno uključila, možda pred neka 3 tjedna, i stigla mi je kartica, ali od kupona još ništa... Vidjet ćemo kako će se stvari dalje razvijati!
Krešimir 19.08.2014. <3
I ja sam se učlanila preko neta (al imam karticu već od prije) i isto mi još nije ništa došlo....možda čekaju da se beba rodi pa onda šalju??! Ko zna... Ako ne bude uskoro, probat ću se ponovno prijavit ili ih barem kontaktirat putem maila
ja sam dobila kupone jako brzo nakon sto sam se prijavila u baby bonus..
Ja sam imala multipluscard karticu i samo sam se bila učlanila u dječji klub i dobila sam poštom kupone za besplatni paket pelena i 50.00 kn na dječjoj štednji al se sjećam da sam malo duže to čekala,uglavnom dođe vam i prije poroda.
5ra ;)
ja sam jucer postom dobila knjizicu od mullera s hrpom bonova... ima i 15% popust za izdajalicu tomee tippee kojoj je cijena 300kn. dude, bocice, vlazne m., pelene, hrana za bebe...svasta nesto..
ja sam jucer postom dobila knjizicu od mullera s hrpom bonova… ima i 15% popust za izdajalicu tomee tippee kojoj je cijena 300kn. dude, bocice, vlazne m., pelene, hrana za bebe…svasta nesto..
Hm, i što sad? Avent ili Tommee Tippee? Dobre obje. Jedino što imam dvije Aventove bočice, ali TT paket ima u sebi i sterilizator i umetke za grudnjak ak se dobro sjećam.
ja sam jucer postom dobila knjizicu od mullera s hrpom bonova… ima i 15% popust za izdajalicu tomee tippee kojoj je cijena 300kn. dude, bocice, vlazne m., pelene, hrana za bebe…svasta nesto..
A kako si to poštom dobila bonove?? Šta si se negdje učlanila ili?? Jer oni nemaju kartice njihove, barem koliko ja znam....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji