Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    07. Travanj 2014. 16:09

Nama je danas stigla Radosnica! Baš je super i baš me obradovala! 

Krešimir 19.08.2014. <3

5ra3
    11. Travanj 2014. 23:01

drage moje samo da vas obavjestim da je u MULLER trgovinu (bar tu u Varazdinu) stigla knjizica s popustima!!! :-) pa navalite i razveselite se...;-)

5ra ;)

bjap
    12. Travanj 2014. 09:48

Jel se tko učlanio u Konzumov multipluscard? Ja dobila njihovu karticu za skupljanje bodova, ali kupon za pelene i štednju nisam. Jel to stigne naknadno ili šta? Možda da opet probam ispunit to za bebe?

beag
    12. Travanj 2014. 10:10

ja sam dobila kupone jako brzo nakon sto sam se prijavila u baby bonus..

5ra3
    12. Travanj 2014. 19:58

Ja sam imala multipluscard karticu i samo sam se bila učlanila u dječji klub i dobila sam poštom kupone za besplatni paket pelena i 50.00 kn na dječjoj štednji al se sjećam da sam malo duže to čekala,uglavnom dođe vam i prije poroda.

5ra ;)

beag
    13. Travanj 2014. 13:39

ja sam jucer postom dobila knjizicu od mullera s hrpom bonova... ima i 15% popust za izdajalicu tomee tippee kojoj je cijena 300kn. dude, bocice, vlazne m., pelene, hrana za bebe...svasta nesto..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.