aaaaaaa skinuli smo remenčiće!!!sreći nema kraja
Angie moj mali nije nosio te kožne nego nekakve mekane što smo dobili u klaićevoj bolnici. Možda ih ima za kupiti na ilici kod frankopanske tamo ima neki medi centar ili ih traži u klaićevoj, ne znam gdje vodite lječenje. Danas sam vidjela da svih 5 beba što su čekale imaju te mekane platnene remenčiće.
Veliki pozdrav...
Imam bebu koja ce skoro 4 mjeseca i sa dva ipo mjeseca bili smo na snimanju kukova i dobili dijagnozu: ogranicena abdukcija lijevo ||b
I za terapiju dobili abdukcijske gacice..
Dali je netko imao slicnu situaciju i nakon koliko je sve doslo u normalu? Hvala :)
Mi nismo imali takvu situaciju ali... prije dva mjeseca je dijagnoza bila I b nakon mjesec dana je prešla u I a što znači da je sve ok. Mali je tih mjesec dana nosio remenčiće. Koliko dugo već nosi abdukcijske gaćice? Cijeli dan ili samo po noći?
Sada na drugom kuku imamo situaciju Ib i dobili smo samo široko povijanje po noći a ne bi ni to dobili da nismo imali tešku početnu dijagnozu.
Trebalo bi biti po ovoj mojoj nekoj logici sve ok nakon par mjeseci ali to ovisi o djeteta do djeteta tako da je teško reći nešto pametno..
Sortiraj odgovore
Najstariji