mi još uvijek nosimo remencice i bas mi je zao gledat je po ovoj vrucini u tome, al 9og nam je kontrola i nadam se da ce ih napokon skinuti
Tonka držim fige da ih skine, već je dugo u remenčićima. Vjerujem da ti je teško, meni je bilo koma
ma najgore mi je od svega sto ih ona povuce skroz gore pa joj se urežu, ili pribaci nogu preko kolica pa ih rubom gura gore da bi mogla ispruzit nogu i onda nikakve koristi od njih kad ne stoje kako bi tribali stat niti 2 minute
aaa mala mišica ona bi išla šetati vi imate baš te neke grozne mi smo imali platnene , dosta dobro je on to podnosio danju ali noću ajmeeee svaka dva sata se budio. sada puno bolje spava. Jučer se samo jednom probudio, to mi je veliko olakšanje.
Držim fige da ih skinete 9 tog! Javi! :*
evo bili smo jučer na pregledu, i moramo još mjesec dana :( valjda će se popravit do sljedeće kontrole
Cure koje imate iskustva molim savjet...curica mi ima mjesec dana i pedijatrica je rekla da ima labave kukiće i da je široko povijam do Uzv-a kukova koji nam je tek za dva mjeseca...što mislite koliko je to nužno s obzirom na ove vrućine i da li je dovoljno raditi vježbice? Malo mi ju je žao s obzirom na temperature. Hvala!
Pa pokazala je ali poprilično kratko, tako da sam malo prije gledala na internetu kako se rade. Ako imaš koji savjet slobodno mi reci i opiši vježbice.
Sortiraj odgovore
Najstariji