Pavlikovi remenčići

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    11. Travanj 2015. 09:34

tako si i ja mislim da to nije baš pametno ali tata bi rado tu maramu da ga nosa :D
    uglavnom lijevi kuk je Ib a desni ima zakašnjelu osifikaciju??  ima pomaka na bolje ali kaj to znači dali znaš?

Jojo5
    11. Travanj 2015. 09:34

tako si i ja mislim da to nije baš pametno ali tata bi rado tu maramu da ga nosa :D
    uglavnom lijevi kuk je Ib a desni ima zakašnjelu osifikaciju??  ima pomaka na bolje ali kaj to znači dali znaš?

mirka4
    11. Travanj 2015. 11:24

Jojo, to ti znači da okoštavanje još nije dovršeno, nije ti to ništa strašno, tako i nama bilo, pa sad sve super. A šta se tiče slinga, nemoj, ali klokanica ti je super, zato šta drži noge skroz razmaknute u stranu.

Jojo5
    16. Lipanj 2015. 22:01

renata jel tvoja mala ima kakve posljedice ili ograničenja zbog isčašenja kukova? čitam da posljedica ne bi trebalo bitis tim da smo došli dosta rano ali baš me strah, još uvijek nosi remenčiće , ide na bolje ali s obzirom da je naša dijagnoza najteži oblik iščašenja kukova totalno se ponekad paraliziram od straha. jeste išli na fizikalnu terapiju? jesi ju vodila na kupanje ? kako voda pomaže u tim slučajevima?
    hvala :* :*

renata6
    17. Lipanj 2015. 09:31

Zaboravila napisati, nisam ju vodila na kupanje jer kako se tih prvih godinu dana nije ni kupala vodu nije mogla smisliti...a i ja nju nisam smjela tipa u bazene i to jer ima atopijski dermatitis i ne podnosi teško kloriranu vodu...tako da, ali mislim da možeš, ne može mu skoditi.

Jojo5
    17. Lipanj 2015. 11:55

hvala Renata . Sutra ima punih 7 mj , na kontrolu idemo 29 tog . Desni je bolje nego prošli put bitno mi je da ima poboljšanja a lijevi kuk je skroz ok. Da znam da ste vi imale scenario koji je horor i strava . Malac se trudi sjediti no naravno nikaj od toga, hvata se za nožice, kada ga pustim iz okova zna se okrenuti s leđa na trbuh tu i tamo obratno tako da nekako se tješim da će sve stići on to poloviti :D

renata6
    17. Lipanj 2015. 12:12

Nema frke draga Sve će ti on stići ne brini, i ovo što se okreće i pokušava sjediti ti je super napredak za mjesece koje ima a i s obzirom kako je ograničen, nemoj misliti da će biti problema s motorikom jer oni u principu rade sve što i vršnjaci u svom rastu i razvoju samo su ograničeni u micanju, nema tu nedostatka razvoja nego je samo stvar kosti, to ti je isto kao da strgaš nogu, srediti ćeš ju nazad gipsom ili kako već ali ipak ćeš hodati kao i prije, tako i kod njih samo je stvar okoštavanja i da to dođe na svoje mjesto a sjediti, hodati i trčati će kao i svi vjeruj mi i čak i više nego što možeš zamisliti. Evo moja S može s nogama što većina njezinih vršnjaka ne može, njoj nije problem staviti nogu iz vrata jer je toliko rastegnuta onim položajem da ne bih vjerovala, tako će i on. Možda u početku kad skine remenčiće će ti držati nogice tako razmaknute ali vrlo brzo se to ispravlja tako da glavno da bude sve ok. Javi kako je bilo na kontroli!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.