Pavlikovi remenčići

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mirka4
    24. Veljača 2015. 09:22

Evo mi bili jučer na pregledu, oba kuka su super Trud se isplatio!

renata6
    24. Veljača 2015. 09:27

Jojo Kako je kod vas?

Jojo5
    25. Veljača 2015. 16:31

Mirka baš super! nadam se da ću i ja to moći reći ubrzo :D
    kod nas po starom, super podnosi remenčiće, baš je dobar bebač naspram aparata mislim da su mu remenčići  sloboda bez obzira na sputanost

mirka4
    25. Veljača 2015. 16:35

Hvala, Marija i Jojo! Haha, remenčići su stvarno mila majka naspram aparata

cloudy
    04. Ožujak 2015. 13:40

Curke....na općoj sam napisala današnje iskustvo s uzv.... renatić..hvala ti još jednom draga...ujutro se bacam na zvanje :)... nego..meni palo na pamet čitajući razna iskustva....jel dobivaju oni naknadu za uvaljivanje remenčića ljudima....pitam zbog ovog šta je masha pisala...a čitala sam i po drugim forumima... a i meni je danas jedna ortopdica rekla da trebaju remenčići a druga da ne trebaju da su dosta vježbe i široko

Tonka18
    25. Ožujak 2015. 10:46

jučer smo bili na uzv-u i curica mora nosit remenčiće 
    u nalazu piše: IIg - dysplasio coxae cong.
    jel zna tko šta bi to točno značilo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.