Evo mi bili jučer na pregledu, oba kuka su super Trud se isplatio!
Evo mi bili jučer na pregledu, oba kuka su superTrud se isplatio!
Jeeee, čestitam, divna vijest! Stvarno se isplatio, sad možete napokon uživati s nožicama bez ograničenja!
Evo mi bili jučer na pregledu, oba kuka su superTrud se isplatio!
Super vijesti, baš mi je drago zbog vas!
Krešimir 19.08.2014. <3
Mirka baš super! nadam se da ću i ja to moći reći ubrzo :D
kod nas po starom, super podnosi remenčiće, baš je dobar bebač naspram aparata mislim da su mu remenčići sloboda bez obzira na sputanost
Mirka baš super! nadam se da ću i ja to moći reći ubrzo :D
kod nas po starom, super podnosi remenčiće, baš je dobar bebačnaspram aparata mislim da su mu remenčići sloboda bez obzira na sputanost
Super, ma vi ste strašni, super podnosite!
Hvala, Marija i Jojo! Haha, remenčići su stvarno mila majka naspram aparata
Curke....na općoj sam napisala današnje iskustvo s uzv.... renatić..hvala ti još jednom draga...ujutro se bacam na zvanje :)... nego..meni palo na pamet čitajući razna iskustva....jel dobivaju oni naknadu za uvaljivanje remenčića ljudima....pitam zbog ovog šta je masha pisala...a čitala sam i po drugim forumima... a i meni je danas jedna ortopdica rekla da trebaju remenčići a druga da ne trebaju da su dosta vježbe i široko
jučer smo bili na uzv-u i curica mora nosit remenčiće
u nalazu piše: IIg - dysplasio coxae cong.
jel zna tko šta bi to točno značilo
Ima displaziju, bolest kuka, odnosno najblaži oblik. Kaj su ti rekli još? Gdje si to išla, bolnice ili kod privatnika?
E, to smo ti mi imali! To ti je nerazvijenost kuka, urođena. Pisala sam tu o tome, kod nas ti je sve dobro prošlo! koliko ti cura ima?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji