u bolnicu, ništa puno, kontrola za mjesec dana i da sva sreća što sam je široko povijala jer bi bilo još gore
tonka 18 ne brini to ćete brzo ispraviti remenčićima! nije to tako strašno , samo ih nemoj prečesto skidati, to nju ne boli i brzo će se naviknuti a za par mjeseci sve će biti ok!
tonka 18 ne brini to ćete brzo ispraviti remenčićima! nije to tako strašno , samo ih nemoj prečesto skidati, to nju ne boli i brzo će se naviknuti a za par mjeseci sve će biti ok!
Tako je, slažem se upravo to! U principu displazija se najlakše rješava a i bebica je mala i to će ti sve biti ok, radi kako ti kažu doktori, nemoj previše skidati.
hvala vam, nisam ni mislila skidat osim ako ne trebam baš presvuć bodić ili je okupat
Ja sam bila dosta traljava u nošenju abdukcijskih gaćica (isto ko remenčići), al sam se posvetila vježbanju, i nakon mjesec dana je jedan kuk bio super, a nakon 2 mj oba. Isto smo dijagnozu dobili sa 2 ipo miseca. Pod traljava mislim da sam joj ih stavljala danju, s pauzom od 2 puta po sat, a noću samo do prvog buđenja jer je užasno vrištala ako bi na njoj bile cilu noć.
Da se i ja javim s novostima...nisam stizala ranije...bili kod privatnika koji nam je rekao vježbice a ne remenčići...i onda kod fizioterapeuta i dr je rekla da samo vježbamo jer se remenčići sve više izbacuju i da se vani uopće ne stavljaju bebama nego tek u težim slučajevima a da se ovo naše vježbom riješi kroz par mjeseci...tako da sad vježbamo :)
evo bili danas na pregledu , lijevi kuk je ok a desni još treba vremena ali ide na bolje.
zanima me ako znate dali se bebač s takvom dijagnozom može staviti u sling ? budem zvala ortopedicu u ponedjeljak zaboravila sam pitati pa možda netko od vas zna štogod pametno
evo bili danas na pregledu , lijevi kuk je ok a desni još treba vremena ali ide na bolje.
zanima me ako znate dali se bebač s takvom dijagnozom može staviti u sling ? budem zvala ortopedicu u ponedjeljak zaboravila sam pitati pa možda netko od vas zna štogod pametno
Jojo pitaj ortopedicu ali s obzirom na remenčiće i ovaj još desni kuk, ja ne bih stavljala. U remenčićima nije fiksirano onako baš prema špagi nego su nogice sa strane prema naprijed a ako ga staviš u sling one su pod dodatnim opterećenjem. Eto moje mišljenje ali pitaj svakako doktoricu.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji